Reklam Alanı
Reklam Alanı

Büyükşehir’den 10 ton mama desteği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih Emrah ERDOĞAN/BALIKESİR,(DHA) – BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, tam kapanma döneminde de sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya aralıksız olarak devam ettiğini duyurdu. Çalışmaların daha aktif ve gönüllü bir şekilde gerçekleştirilebilmesi amacıyla belediye ekipleri tarafından 10 derneğe 10 ton mama yardımında bulunuldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi  kısıtlama ve tam kapanma döneminde de sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılıyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından il genelinde belirlenen noktalara düzenli olarak kedi, köpek maması ve kuşlar için yem bırakıldığı kaydedildi. Ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından besleme çalışmalarının daha ulaşılabilir ve aktif bir şekilde yapılabilmesi için şehirde, sokak hayvanları ile ilgili faaliyet gösteren derneklere de mama yardımında bulunulduğu belirtildi. Can dostların kısıtlama boyunca besleme faaliyetlerinin aralıksız olarak giderilmesi amacıyla 10 derneğe 10 ton mama dağıtıldı.

BAKIMEVLERİ FAALİYETE DEVAM EDİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Tam kapanma döneminde de İvrindi ilçemizde bulunan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Ovaköy Sokak Hayvanları Bakımevi aralıksız olarak görev yapıyor. Vatandaşlar; yaralı, bakıma muhtaç can dostların tedavileri için 7 gün 24 saat hizmet veren Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Nakil Araçları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 444 40 10 numaralı çağrı merkezi, ALO 153 ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına iletilen ihbarda bulunabilirler” dedi.

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!