Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çaldıkları çelik kasayı çarşafla taşıdılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Derya EVREN/BURSA, (DHA)- BURSA’da, girdikleri evde içinde 80 bin TL’lik ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çarşafla taşıyıp çalan 3 şüpheli, polisin operasyonuyla yakalandı. Hırsızlık anları, güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, dün saat 05.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Beşevler Caddesi Çiçek Sokak’ta meydana geldi. Şeynur T., sabah evine gittiğinde eşyalarının dağıtıldığını, içinde 80 bin liralık ziynet eşyası bulunan çelik kasasının yerinde olmadığını gördü. Tuncay, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese giden Nilüfer Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
Ekipler güvenlik kamera görüntülerinden şüphelilerin O.Ö. (30), M.K. (33) ve M.P. (42) olduğunu tespit etti. 72 güvenlik kamerasının kayıtlarını tek tek inceleyen ekipler, şüphelilerin Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi’ndeki bir eve gittiğini saptadı. Aynı gün adrese operasyon düzenleyen polis, 3 şüpheliyi çaldıkları kasa ve 2 ruhsatsız tabanca ile birlikte yakaladı. Şüpheliler işlemleri için emniyete götürülürken, altınlar ise ev sahibi Şeynur T.’ye teslim edildi.
Bu arada, şüphelilerin kasayı çaldıkları anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin önce çevreyi kontrol ettikleri, ardından da kasayı çarşaf yardımıyla taşıdıkları görüldü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!