Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çaldıkları otomobille kaza yapınca akü ile ses sistemi alıp kaçtılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yusuf KANTARLI/ADANA,(DHA)- ADANA’da 4 hırsızlık şüphelisi, park halindeki otomobili çalıp kaza yaptı. Araçtan akü ve ses sistemini alıp park halindeki kamyonete saklayarak kaçan şüpheliler, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerin araç parçalarını almak için olay yerine geldikleri de tespit edildi.
Olay, 3 Ekim’de Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıkan Aziz K. (50) otomobilini park ettiği yerde bulamayınca polise haber verdi. Olay yerine gelen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyip aracın saat 06.00 sıralarında çalındığını belirledi. Ekipler, otomobilin Kozan Caddesi’nde park halindeki bir araca çarptığını ve terk edildiğini tespit etti.
2 KİŞİ YAKALANINCA İTİRAF ETTİLER
Polisin haber vermesi üzerine otomobilin bulunduğu bölgeye giden Aziz K., akü ve ses sisteminin çalındığını söyledi. Araçta parmak izi çalışması yapan ekipler, Emre D. (22) ve Coşkun A.’nın (37) kimliğine ulaşıp 2 şüpheliyi gözaltına aldı. 2 şüpheli ifadesinde, hırsızlık olayını Zeki D. (21) ve Ekrem H. (25) ile gerçekleştirdiklerini itiraf etti. Ekipler, diğer şüphelileri de yakaladı. Polisin incelemesinde şüphelilerin kazadan sonra otomobili iterek kenara çektikleri, araçtan söktükleri parçaları da bölgede park halindeki bir kamyonetin kasasına gizleyip kaçtıkları ve daha sonra olay yerine gelerek parçaları aldıkları tespit edildi.
3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Emre D. de ifadesinde “Tesadüfen bölgeden geçerken Ekrem’i gördüm, kaza yapmışlardı. Benden yardım istediler, ben de ettim. Olayla hiçbir alakam yok” dediği belirtildi. Diğer 3 kişi de suçlamaları kabul etmedi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Coşkun A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, diğer 3 kişi tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!