Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Cesur bebek’, 9 gündür annesiz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta, koronavirüse yakalandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede Anneler Günü’nde hayatını kaybeden hemşire Merve Cesur’un (31), ölümünden 3 gün önce sezaryenle alınan kız bebeği yaşama sarıldı. Sağlık durumu iyi olan bebeğin tedavisi sürüyor. 
Zara ilçesinde Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli, Sefa Cesur ile 2 yıllık evli  hemşire Merve Cesur, 29 Nisan’da rahatsızlandı. Koronavirüs teşhisi konulan Merve Cesur, Sivas Numune Hastanesi’nde tedaviye alındı. Cesur’un durumu ağırlaşınca karnındaki 8 aylık kız bebeği, 6 Mayıs’ta sezaryenle alındı. Bebek yoğun bakıma alınırken, Merve Cesur, 9 Mayıs  Anneler Günü’nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Merve Cesur’un cenazesi, aynı gün kent merkezindeki Yukarı Tekke Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.
Hastanede bir süre yoğun yakımda tutulan bebeği ise tedaviye olumlu cevap verdi. Yapılan testlerde koronavirüse rastlanmayan ve sağlık durumu iyiye giden bebeğin birkaç gün içerisinde taburcu edilebileceği bildirildi. Hastanede ‘Cesur bebek’ olarak kayıtlı bulunan bebeğe henüz bir isim verilmediği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!