Reklam Alanı
Reklam Alanı

CHP’li vekiller, soğan üreticileriyle bir araya geldi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Zeynep GÖRGÜLÜ/ŞEREFLİKOÇHİSAR (Ankara), (DHA)- CHP milletvekilleri Levent Gök ve Ömer Fethi Gürer ile CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde soğan üreticileriyle bir ayara gelip, sorunlarını dinledi.
CHP’li heyet, Şereflikoçhisar ilçesine ziyarette bulundu. Heyet, ilk olarak Şereflikoçhisar Ziraat Odası’na geldi. CHP’liler, Ziraat Odası Başkanı Hikmet Bozkurt ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Çiftçilerin sıkıntılarını dile getiren Bozkurt, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Heyet daha sonra, soğan üreticileriyle bir araya geldi. Vekillerle konuşan üreticiler; elektrik, su, gübre ve işçi maliyetlerine ilişkin şikayetlerini dile getirdi. 
CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, iktidara gelmeleri halinde mazotta Özel Tüketim Vergisi’ni (ÖTV) kaldıracaklarını söyledi. Şikayetlerin dikkate alınacağını aktaran Gök, üreticilerin sözlerini Meclis’e taşıyacaklarını da belirtti. 
CHP’li heyet, daha sonra üreticilerle beraber soğan ekili tarlaları gezdi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!