Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çifte nikahta kuzenler birbirlerinin şahidi oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)- EDİRNE’nin Keşan ilçesinde Mine Kıyakoğlu ile Berkay Kayabaş ve Buse Savcu ile Emre Kıyakoğlu kıyılan nikahla dünyaevine girdi. Mine Kıyakoğlu ile kuzeni Emre Kıyakoğlu, birbirlerinin nikah şahidi oldu.
Mine Kıyakoğlu ile Berkay Kayabaş ve Buse Savcu ile Emre Kıyakoğlu, evlenmek için Keşan Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuruda bulundu. Çiftlerin nikahları, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından kıyıldı. 5 dakika arayla dünyaevine giren kuzenler Mine Kıyakoğlu ile Emre Kıyakoğlu birbirlerinin nikah şahitliğini yaptı. Nikah sonrası açıklamada bulunan Helvacıoğlu, bir ilki yaşadıklarını dile getirerek, “5 dakika arayla evlenen kuzenler birbirlerine nikah şahidi oldular. Çifte nikah çifte mutluluk söz konusu. Aynı zamanda kuzen olan Mine ile Emre Kıyakoğlu birbirlerinin nikah şahitleri oldular. Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!