Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çınarcık sahilini kaplayan deniz salyası, rüzgarla dağıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muammer İRTEM- Semih ŞAHİN/ÇINARCIK (Yalova), (DHA)- YALOVA’nın Çınarcık sahilinde balıkların telef olmasına yol açan ve su yüzeyini kaplayan deniz salyası, rüzgarın etkisiyle dağıldı.
Marmara Denizi’nde şubat aylarında görülmeye başlanan ve yaklaşık 3 aydır etkili olan deniz salyası, Yalova’nın Çınarcık ilçesinin sahil kesimini de kapladı. Deniz salyası, yat limanındaki teknelerin etrafını çevrelerken, görenler ise şaşırdı. Bazı balıkların salya nedeniyle öldüğü görüldü. Bölgede yaşayanları tedirgin eden deniz salyası, dün akşamdan itibaren etkili olmaya başlayan poyrazla dağıldı. Salyanın dağılması, balıkçıları da sevindirdi.
‘YAZLIKÇILAR GELEMİYOR’
Yıllardır Çınarcık’ta yaşamasına rağmen deniz salyasının ilk kez bu kadar etkili olduğunu gördüğünü belirten Ramazan Uğurlu, “Daha önce böyle bir şey görmedik. 1 haftadır esen poyraz buradaki deniz salyasını dağıttı. İnşallah böyle devam eder de yazlıkçılar gelir. Denize giremedikleri için yazlıkçılar gelemiyor. Balık da yok. Limanda balık kalmadı. Deniz salyası dağılırsa hiçbir şey kalmayacak. Her şey normale dönecek” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!