Reklam Alanı
Reklam Alanı

Cizre’de iki aile arasında arazi kavgası: 1 ölü, 2 yaralı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sekvan KÜDEN/CİZRE(Şırnak), (DHA) – ŞIRNAK’ın Cizre ilçesine bağlı Taşhöyük köyünde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan silahlı kavgada, 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alınırken, jandarma köyde geniş güvenlik önlemi aldı.
Şırnak’ın Cizre İlçesine bağlı Taşhöyük köyünde, akşam saatlerinde iddiaya göre iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgada, 39 yaşındaki Rıdvan K. hayatını kaybetti, S.N. ve A.N. ise yaralandı. Yaralılar, kaldırıldıkları Cizre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kavgada hayatını kaybeden Rıdvan K.’nın cansız bedeni ise, otopsi için hastane morguna alındı.
Bir kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın ardından, jandarma ekipleri köyün giriş çıkışlarını kontrol altına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

FOTOGRAFLI

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!