Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çorlu’da konfeksiyoncuyu öldüren şüpheli tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet YİRUN/ÇORLU (Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde, konfeksiyon mağazası sahibi Hasan Koyuncu’yu (33), iş yerinde tabancayla vurarak öldüren Necati Özdemir (41) tutuklandı. Özdemir’in ifadesinde, Koyuncu’nun ağabeyinin 6 ay önce Malatya’da eşini kaçırdığını iddia ederek, “Hasan’a ağabeyinin ve karımın yerini sordum bilmediğini söyledi ve aramızda tartışma çıktı. Tartışma sonrasında ben de sinirlerime hakim olamadım ve olay meydana geldi” dediği belirtildi.
Olay, önceki gün Muhittin Mahallesi Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nde meydana geldi. Belediye binasının altında konfeksiyon mağazası işleten Hasan Koyuncu ile iş yerine gelen Necati Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Özdemir, üzerinde taşıdığı tabanca ile Koyuncu’ya 4 el ateş ederek öldürdü. Silah sesleri üzerine iş yerine gelenler Özdemir’i yakalayıp, 150 metre uzaklıktaki Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürerek teslim etti. 
Emniyetteki işlemlerinin ardından çelik yelek giydirilen Özdemir, sıkı güvenlik önlemleriyle adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Özdemir, ‘Kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu. Özdemir’in ifadesinde, “Ölen Hasan Koyuncu’nun ağabeyi 6 ay önce benim eşimi kaçırdı. Ben de Y.K.’nin kardeşi Hasan’ın Çorlu’da dükkanı olduğunu öğrendim ve ağabeyi ile kaçan eşimin yerini biliyordur diye Çorlu’ya geldim. Hasan’a ağabeyi ve karımın yerini sordum. Bilmediğini söyledi ve aramızda tartışma çıktı. Tartışma sonrasında ben de sinirlerime hakim olamadım ve olay meydana geldi. Çok pişmanım” dediği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!