Reklam Alanı
Reklam Alanı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Hiç kimse Türkiye’nin bağımsızlığına gölge düşüremez

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA)- CUMHURBAŞKANLIĞI Sözcüsü İbrahim Kalın, “Hiç kimse Türkiye’nin bağımsızlığına ve egemenliğine gölge düşüremez” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, aralarında ABD’nin de bulunduğu 10 ülkenin büyükelçisinin iş insanı Osman Kavala’nın serbest bırakılması yönündeki çıkışıyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı. Kalın yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın dirayetli duruşu sayesinde Viyana Sözleşmesi’nin 41’inci maddesinin ilgili büyükelçilikler tarafından teyit ve temin edilmiş olması memnuniyet vericidir. Hiç kimse Türkiye’nin bağımsızlığına ve egemenliğine gölge düşüremez. Diplomasi, bir milletin hakkını, hukukunu ve onurunu korumak için yapılır. Türkiye herkesle iyi ilişkiler geliştirme çabasındadır. Kimseyle kriz arayışında değildir. Karşılıklı çıkar ve saygı esasına binaen her alanda büyük ve güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!