Reklam Alanı
Reklam Alanı

Denizli’deki berber ve kuaförlerde ‘tam kapanma’ yoğunluğu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Sezgin ARSLAN/ ÇAMELİ (Denizli), (DHA)- DENİZLİ’de koronavirüs salgını nedeniyle verilen tam kapanma öncesi berber ve kuaförlerde yoğunluk yaşandı.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19.00’dan başlayıp 17 Mayıs Pazartesi saat  05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma öncesi, kentteki berber ve kuaförlerde yoğunluk oluştu. Berber ve kuaförler, sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde müşterilerine hizmet verdi.
RANDEVU DEFTERLERİ DOLDU
Çameli ilçesinde de vatandaşlar kapanma öncesi berber ve kuaförlere akın etti. İlçede berberlik yapan Durali Arslan, randevu defterinin dolduğunu belirtti. Tam kapanma kararının verilmesinin ardından yoğunluk yaşadıklarını ifade eden Arslan, “Bugün çok yoğun geçti. Yarın için de randevularımızı aldık. Randevu defterimiz doldu. Çok yoğun çalışıyoruz. Bazı tıraşları 15-20 dakika içerisinde tamamlıyoruz” dedi.
Kuaför Sultan Karaca ise yoğunluk nedeniyle randevu sistemine geçtiklerini belirtti. Sırası gelenleri telefonla arayıp kuaför salonuna davet ettiklerini dile getiren Karaca, 17 günlük tam kapanmaya, yoğun bir mesainin ardından gireceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!