Reklam Alanı
Reklam Alanı

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Konya’da

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hasan DÖNMEZ- Atilla ATMACA- Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)- DEMOKRASİ ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, 81 ilde ve 600’ün üzerinde il ve ilçe başkanlarının görevlerinin başında olduğunu belirterek, ”Her hafta yeni ilçelerde açılışlar gerçekleştiriyoruz, görevlendirmeler yapıyoruz. Bir yandan da ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Seçimden sonraki kurulacak hükümetin ilk 90 ve 360 günlük eylem planı hazırladık ve dün Adana’da açıklamaya başladık.” dedi.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan eşi Ülkü Zeynep Babacan ile birlikte partisinin ‘Tarım Eylem Planı’ tanıtım programı kapsamında Konya’ya geldi. İlk olarak Ereğli ilçesinde esnaf ziyaretleri yapan Babacan, hem esnaflarla hem de yolda karşılaştıkları kişilerle sohbet etti. Artından partisinin Ereğli İlçe Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Babacan, ”81 ilde ve 600’ün üzerinde ilçede il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız görevlerimiz başında. Her hafta yeni ilçelerde açılışlar gerçekleştiriyoruz, görevlendirmeler yapıyoruz. Bir yandan da ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için çalışıyoruz. Seçimden sonraki kurulacak hükümetin ilk 90 ve 360 günlük eylem planı hazırladık ve dün Adana’da açıklamaya başladık.” dedi.
Ereğli’deki bir süt üretme çiftliğini ziyaret edip, incelemelerde de bulunan Babacan, daha sonra Karapınar ilçesindeki ‘Dünya’nın nazar boncuğu’ olarak bilinen Meke Gölü ile bölgede sık sık oluşan obruklardan birini gezip, incelemede bulundu.  

FOTOĞRAFLI 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!