Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ- Uzay İstasyonunda görevli astronotlar 6 ay sonra dünyaya döndü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ABD, (DHA) – Uluslararası Uzay İstasyonu’nda (ISS) 6 aylık görevlerini tamamlayan 4 astronot (Crew-1), SpaceX’in Dragon Resilience kapsülüyle Florida eyaletine indi. 

Uluslararası Uzay İstasyonu’ndan (ISS) 4 astronot dünyaya geri döndü. 6 aylık görevini tamamlayan Michael Hopkins, Victor Glover, Shannon Walker ve Japonya’nın uzay ajansından astronot Soichi Noguchi adlı astronotlar, SpaceX kapsülü ile Florida kıyılarına yakın Meksika Körfezi’ne indi. 6.5 saat süren yolculukta, suya inen kapsülden ilk olarak NASA astronotu Michael Hopkins çıktı. NASA kanalından o anları canlı olarak dünyaya duyurdu. Saatlerdir yolculuk yapan astronotların sağlık kontrolünden geçirileceği ifade edildi. Öte yandan, ABD’de bir uzay aracının 53 yıl sonra ilk defa gece saatlerinde yeryüzüne indiği kaydedildi. Astoronotlar, cuma günü ISS’ten ayrıldı. Dört Astronot, Kasım ayında Uluslararası Uzay İstasyonu’na aynı kapsülle gitmişti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Dragon kapsülün iniş görüntüleri

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!