Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- BEYLİKDÜZÜ’NDE DAİREDE ANNE VE OĞLUNUN CESETLERİ, KAPISINDA ‘BOMBA DÜZENEĞİ VAR YAKLAŞMAYIN’  NOTU YAZAN ODALARDA BULUNDU

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul,(DHA) BEYLİKDÜZÜ’nde anne ve oğlunun cesetleri, oturdukları dairede kapılarında ‘Bomba düzeneği var yaklaşmayın’ notları yazan ayrı odalarda bulundu. Bomba imha uzmanı polis ekiplerinin incelemesi üzerine herhangi bir düzeneğe rastlanmadı. Her iki odaya da giren polis ekipleri anne Münevver Ertem(60) ve oğlu Ertan Ertem’in(40) cansız bedenleri ile karşılaştı.
Olay Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi’nde akşam 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Bulvarı Caddesi üzerindeki 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan bir daireden koku gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi.

KAPIDA ‘BOMBA DÜZENİĞİ VAR YAKLAŞMAYIN’ YAZILI NOT
Daireye giren polis ekipleri içeri de oda kapısında asılı bir not ile karşılaştı. Polis ekiplerinin yaptığı kontrolde notta ‘Bomba düzeneği var yaklaşmayın’ yazdığını tespit etti. Polis ekipleri olay yerine bomba imha uzmanı polisleri çağırırken, olayın yaşandığı bina ile yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşları hemen tahliye etti. Olay yerine önlem amaçlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Ayrıca polis ekipleri binanın bulunduğu Hürriyet Bulvarı Caddesi’ni araç ve yaya geçişine kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı polis ekipleri oda kapılarında yaptığı incelemede herhangi bir düzeneğe rastlamadı. Her iki odaya da giren polis ekipleri anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı. Odada iki adet tabanca bulunduğu da öğrenildi. Polis ekiplerinin dairedeki detaylı incelemesi devam ediyor. 

POLİS EKİPLERİ 5 SAAT ÇALIŞMA YAPTI
Polis ekipleri olayın yaşandığı dairede geniş çaplı inceleme yaptı. Yapılan incelemede her iki odada cansız bedenleri bulunan annenin Münevver Ertem(60), oğlunun ise Ertan Ertem(40) olduğunu tespit etti. Ayrıca polis ekipleri Ertan Ertem’in cansız bedeninin yanında bulunan iki tabancayı da inceledi. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından anne ve oğlunun cansız bedenleri cenaze aracıyla Yenibosna Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Polis ekipleri çalışmalarını tamamlamasının ardından bina sakinlerinin apartmana girmesine izin verdi. 

APARTMANDAN AĞIR KOKULAR GELMEYE BAŞLADI
Olayın yaşandığı binada oturan bir kişi, “Binaya giriş için bekliyoruz. Herhalde az kaldı polisin çalışması, bir kaç saattir bekliyoruz. Ben olayın yaşandığı binada oturuyorum. Ben tanımıyordum kendilerini. Apartmandan ağır kokular gelmeye başladı. Bende ev sahibini aradım, geldiler polislere haber verdiler. Geldi polisler girdiler içeri, maalesef böyle bir olay meydana geldi. Allah rahmet eylesin” dedi. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü Dökümü:
—————
– Olayın meydana geldiği yer
– Polisin yolu kapatması
– Tahliye edilen binalar
– Bina sakini ile röp
– Cenazelerin çıkması
– Bina sakinlerinin apartmana girmesi
– Genel ve detaylar

Reklam Alanı

21.06.2021 – 03.22 Haber Kodu : 210621003
21.06.2021 – 06.20 Haber Kodu : 210621006

========================

2-BAĞCILAR’DA TAKLA ATAN OTOMOBİLDEKİ İKİ KİŞİ YARALANDI

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR/İSTANBUL,(DHA) 
Bağcılar’da, sürücüsünün önüne bir anda çıkan motosiklete çarpmamak için hamle yaptığı otomobil, kontrolden çıkarak, takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı. 
Kaza, TEM bağlantı yolu O-3 Otoyolu’nda Edirne istikametinde dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, önüne bir anda çıkan motosiklete çarpmamak için hamle yapan Ramazan D.’nin kullandığı 34 otomobil, kontrolden çıkarak takla attı. Sürücü Ramazan D. kazadan yara almadan kurtulurken, otomobilde sıkışan Mesut D. ile Selim D. yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye erlerinin yardımıyla otomobilden çıkarılan 2 yaralı, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

“ELİMDEN GENELİ YAPTIM”
Sürücü Ramazan D., “Motor önüme geçti, motora vurmayayım diye, elimden geleni yaptım. Ondan sonra önüme geçti, vursam direkt motora vuracağım ve o kaçtı. Yolun üstünde belediye ekipleri suyu bırakıyor, su arabanın frenine zarar verince araba kaydı. Ben de duvara vurdum. Otomobilde 3 kişi vardık” dedi. 
Kaza nedeniyle Edirne istikametinde trafik akışı tek şeritten sağlandı. Kaza yapan otomobil, çekici ile yoldan kaldırıldı. Polis, kazaya ilişkin soruşturma başlattı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
————–
Kazadan detaylar
Yaralılar detay
Yaralının Ambulansa bindirilmesi
Röportaj
Genel görüntü ve detay

20.06.2021 – 01.16 Haber Kodu : 210620115

==========================

3-BAYRAMPAŞA’DA FECİ KAZA: 1 ÖLÜ, 1 AĞIR YARALI

Vedat BAYRAKTAR-Taylan ERGÜN/İSTABUL DHA
Bayrampaşa Hal-Otogar yolunda otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ölürken, 1 kişi ağır yaralandı.
Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Hal-Otogar yolunda meydana geldi. İki kişinin üzerinde bulunduğu F.T.’nin kullandığı 34 DDZ 187 plakalı motosiklet ile A.S.’nin kullandığı 34 DSY 860 plakalı otomobil, çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten savrulan 2 kişi demir bariyerlere çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü F.T. hayatını kaybederken, yanındaki kişi ise ağır yaralandı. Sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıyı hastaneye kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. İncelemenin tamamlanmasının ardından ölen F.T.’nin cansız bedeni hastane morguna götürüldü. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, polis kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:
————-
Cep telefonu görüntüleri
-Olay yerinden görüntüler
Aktüel
Kazadan detaylar
Çevreden detaylar
Kaza yapan Otomobil ve Motosiklet detay
Polis ekipleri detay
Genel görüntü ve detay

20.06.2021 – 21.57 Haber Kodu : 210620112

===========================

4-(Özel) GÜNGÖREN’DE ÇATLAKLAR OLUŞAN 4 KATLI BİNA BOŞALTILDI

Haber-Kamera: Vedat BAYRAKTAR-Serdar ALTINTEPE /İSTANBUL,(DHA) GÜNGÖREN’DE, önceki gün olan 3.9 büyüklüğündeki deprem sonrası, çatlaklar oluşan 4 katlı bina boşaltılarak, mühürlendi.
İstanbul’da önceki gün olan 3.9 büyüklüğündeki deprem sonrası Güngören Sanayi Mahallesi’nde 16 daire 5 iş yerinin bulduğu 4 katlı binada çatlaklar oluştu. Dairelerden birinin ise balkonunda çökme oldu. Bina sakinleri kendilerini dışarı attı. Olay yerine gelen zabıta ekipleri bina sakinlerinin evlerinden çıkmasını istedi. Bina ekipler tarafından şerit çekilerek mühürlendi. Bina sakinlerinin bir kısmı akrabalarına giderken, bir kısmı ise otellere yerleştirildi.
Bina sakini Muammer Erdem, “Dün akşam zabıta ekipleri geldi. Binanın depreme elverişli olmadığını söylediler. Buradaki kişiler otellere yerleştirildi. Toplamda 16 daire var 5 ise iş yeri var. “dedi. 
Remzi Özer ise, “Ben karşı apartmanda oturuyorum. Dün akşam saatlerinde herkes dışardaydı eşyaları ile birlikte. Deprem sonrası sesler gelmiş bir tane de balkonda çökme yaşandı. Test yapıp daha sonra ne olacağına karar verecekler.” ifadelerini kullandı. 

Görüntü dökümü:
————-
HAVADAN GÖRÜNTÜLER
binadan detaylar
Çevreden detaylar
Röportajlar
Genel görüntü ve detay

20.06.2021 – 17.06 Haber Kodu : 210620089

=============================

5- KADDAFİ’NİN UÇAĞI İSTANBUL’DAN AYRILDI

Haber: Enver ALAS – İSTANBUL,DHA 
Libya’nın eski lideri Muammer Kaddafi’nin kullandığı Airbus A340-200 tipi 5A-ONE tescilli Libya devlet uçağı, Atatürk Havalimanı’nda iki hafta süren bakım ve onarım çalışmalarının ardından Libya’ya gitmek üzere İstanbul’dan ayrıldı.  
Ülkesindeki ayaklanmalar sırasında 20 Ekim 2011’de öldürülen Libya lideri Muammer Kaddafi’nin kullandığı Airbus A340-200 tipi 5A-ONE kuyruk tescilli uçak, zarar görmemesi için Fransa’ya gönderilmişti. Normal bir yolcu uçağına çevrildikten sonra 2013 yılında yeniden Libya’ya geri gönderilen uçak, ülkede istikrarın bir türlü sağlanamaması nedeniyle tekrar Fransa’ya gönderilmiş ve 2014’ten beri Perpignan Havalimanı’nda tutuluyordu.
5 Haziran’da Fransa’dan bakım ve onarım için İstanbul’a gelen Libya devlet uçağı, Atatürk Havalimanı’nda bakım ve onarıma alındı. İki haftalık süreç sonrasında bakım işlemlerinin tamamlanmasının ardından Airbus A340-200 tipi uçak, 17.06’da Atatürk Havalimanı’ndan Libya’nın başkenti Trablus’a gitmek üzere havalandı. 20.30’da Trablus’a inen uçağın Libya’da kamu hizmetinde kullanılacağı öğrenildi.

Görüntü Dökümü (arşiv)
——————–
-Kaddafi’nin uçağı Atatürk Havalimanı’nda park halinde 
-Uçaktan görüntüler
-Genel ve detaylar

20.06.2021 – 21.07 Haber Kodu : 210620111

=========================

6-KARTAL SAHİL YOLU’NDA OTOMOBİLLERİYLE MAKAS ATARAK İLERLEYEN 2 SÜRÜCÜYE 2 BİN 678 LİRA CEZA 

İSTANBUL, (DHA)
KARTAL Sahil Yolu’nda otomobilleriyle makas atarak trafiği tehlikeye düşüren 2 sürücü yakalandı. Toplam 2 bin 678 lira idari para cezası uygulanan sürücüler, “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan da işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipler Amirliği ekipleri, 15 Haziran 2021 tarihinde Kartal Sahil Yolu Turgut Özal Bulvarı Kadıköy istikameti üzerinde makas atarak trafiği tehlikeye düşüren 34 AU 177 plakalı araç sürücüsü Selman Ulusoy  ve 34 ECN 967 plakalı araç sürücüsü Halil Aydemir’i yakalandı. Sürücülere “Makas atma” suçundan 1339’ar liradan olmak üzere toplam 2 bin 678 lira idari para cezası uygulandı. Ayrıca araç sürücüleri Selman Ulusoy ve Halil Aydemir’e “Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak” suçundan adli işlem yapılmak üzere Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkez Amirliği’ne teslim edildi. Öte yandan 2 sürücünün trafiğin yoğun olmasına aldırmadan son gaz sürat yapıp, diğer araçlara makas atarak yarıştığı anlar DHA kameraları tarafından kaydedilmişti. 

Görüntü Dökümü:
————————-
Şüpheliden görüntü
Arşiv
Genel ve detaylar 

20.06.2021 – 19.54 Haber Kodu : 210620101

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!