Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ ARDINDAN 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ’NDE TRAFİK YOĞUNLUĞU

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL-DHA
Kontrollü normalleşme kapsamında uygulanan 32 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının sonlanmasıyla haftanın ilk mesai gününde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde trafik yoğunluğu oluştu.
 
İstanbul’da koronavirüs tedbirleri kapsamında 13 Mart Cumartesi günü 21.00’de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, saat 05.00 itibarıyla sona erdi. Pazartesi sabah saatlerinden itibaren 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde Anadolu’dan Avrupa yakasına geçmek isteyen vatandaşlar yoğun trafik oluşturdu. Altunizade mevkiinde de trafiğin yoğun olduğu gözlendi. Polis ekipleri  trafik yoğunluğu azaltmak için çalışma başlattı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) trafik yoğunluk haritasına göre trafik yoğunluğu  saat 07.40 itibariyle yüzde 50 ‘i gördü.

Görüntü dökümü:
———-
-15 Temmuz Şehitler köprüsünden görüntü
-Trafikten görüntü
-Polis ekiplerinden görüntü
-Genel ve detay görüntüler

15.03.2021 – Haber Kodu : 210315013

=============================

2- BEYOĞLU’NDA OTELDE YANGIN PANİĞİ: MÜŞTERİLER TAHLİYE EDİLDİ

Reklam Alanı

Haber- Kamera: Ozan URAL-Buğra AKAY / İstanbul DHA
Beyoğlu’nda bir otelde çıkan yangın paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken yangın kısa sürede söndürüldü. Otelde kalan yabancı müşteriler itfaiye ekiplerince tahliye edildi.

Yangın, saat 00.30 sıralarında Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Nefti Sokak’ta bulunan 5 katlı otelin giriş katında çıktı. Binadan duman çıktığını gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

MÜŞTERİLER TAHLİYE EDİLDİ
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Yangının bir odada bulunan yatağın henüz belirlenemeyen bir nedenle alev almasından dolayı çıktığı belirlendi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Otelde kalan yabancı müşteriler itfaiye ekiplerince tahliye edildi. Dumandan etkilenen bazı otel müşterilerine ambulanslarda oksijen tedavisi uygulandı. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor. 

Görüntü dökümü:
————–
Yanan otel
Polis ekipleri
Müşterilerin tahliye edilmesi
Sağlık ekipleri
Ambulanslarda müdahale edilmesi
Genel ve detaylar

15.03.2021 – 04.22 Haber Kodu : 210315006

==========================

3- ESENLER’DE SİLAHLI KAVGA; 3 YARALI 

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU – İstanbul/DHA
Esenler’de gece saatlerinde kimliği belirsiz 8 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Kavgadan yaklaşık bir saat sonra yaralıların kaldırıldığı hastane acil servisinin önüne araçla gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler havaya ateş açarak kaçtı. Polis ekipleri her iki olayın bağlantılı olup olmadığını araştırıyor. 

3 YARALI HASTANEYE KALDIRILDI
Olay Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi’nde gece saat 00.40 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Hacı Bayram Veli Caddesi üzerinde isimleri öğrenilemeyen 8 kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı kavga yaşandı. Olayda  Y.Y., V.T. ve T.Y. isimli 3 kişi silahla yaralanırken, şüpheliler hızla olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleleri yaparak Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri de olayın meydana geldiği cadde üzerinde detaylı inceleme yaptı. Polis ekipleri yaptığı incelemede park halinde duran bir araca mermi isabet ettiğini de tespit etti. Çevredeki vatandaşlardan da olay hakkında bilgi alan polis ekiplerinin güvenlik kameralarını incelemeye aldı. 

ACİL SERVİSİN ÖNÜNDE HAVAYA ATEŞ AÇTILAR
Esenler’de yaşanan silahlı kavgadan yaklaşık bir saat sonra yaralıların kaldırıldığı Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinin önüne plakası alınamayan bir otomobille gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler havaya silahla ateş açarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri acil servisin önünde ve şüphelilerin kaçtığı Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde inceleme yaptı. Polis ekipleri birbirine yakın saatlerde meydana gelen her iki olayın bağlantılı olup olmadığını çok yönlü araştırdığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüntü Dökümü:
———————–
– Olayın meydana geldiği yer
– Mermi isabet eden aracın görüntüsü
– Hastanenin önünden görüntü
– Görgü tanığı ile röp
– Polisin hastanenin önünde ki olay yeri çalışması
– Genel ve detaylar 

15.03.2021 – Haber Kodu : 210315011

=======================

4- KAĞITHANE’DE SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM-Özgür EREN/İSTANBUL DHA
Kağıthane’de yolda yürürken silahlı saldırıya uğrayan 2 kişi yaralandı. 2 saldırgan olay yerinden kaçarken yaralı 2 genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, Kağıthane Güzeldere Caddesi üzerinde dün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde yürüyüş yapan 2 gencin arkasından 2 kişi yanaştı. 2 kişiden 1’i silahını çıkararak gençlerin üzerine ateş etti. Bir kişi karnından diğeri de baldırından vuruldu. Saldırganlar farklı yönlere kaçarak izlerini kaybettirdi. Yaralı gençler için olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı 2 genç, ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

KUERŞUN CEP TELEFONUNU PARÇALADI
Polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu. Vurulan gençlerden birinin cep telefonuna kurşun isabet etmesi sonucu parçalandı. Olay yeri inceleme ekipleri çevrede delil araştırması yaptı. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:
———–
Olay yerinden görüntü
Yaralı gencin ambulansa alınması
Olay yerindeki polis ekipleri
Güvenlik şeridi
Ambulansın gidişi
Olay yerindeki yaralı yakınları
Genel ve detaylar
 
14.03.2021 – 01.55 Haber Kodu : 210314162

========================

5- HAFRİYAT KAMYONU PARK HALİNDEKİ KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Haber Kamera: Ozan URAL-Buğra AKAY / İstanbul DHA
Eyüpsultan, Hasdal-Kemerburgaz yolu Kâğıthane istikametinde yol kenarındaki arıza yapmış kamyona arkadan çarpan hafriyat kamyonunun sürücüsü sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
 
Kaza 04.00 sıralarında Eyüpsultan Hasdal-Kemerburgaz yolu üzerinde meydana geldi. 13 KA 174 plakalı vinç kamyonu arıza yaparak yolun sağ tarafına park etti. Bu sırada 34 BF 4968 plakalı Yücel Gören yönetimindeki hafriyat kamyonu park halindeki kamyonu fark etmeyerek arkadan çarptı. Kazayı gören diğer şoförlerin haber vermesi ile olay yerine itfaiye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kamyonda sıkışan Yücel Gören’i sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Gönen’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Görüntü dökümü:
———–
-Kaza yeri
-İtfaiye ekipleri 
-Kazaya karışan kamyonlar
-Genel ve detay görüntüler

15.03.2021 – 06.36 Haber Kodu : 210315010

===================

6- ÜMRANİYE’DE İNŞAAT MALZEMELERİ DEPOSUNDA YANGIN

Haber-Kamera: Çağrı ÇALIŞKAN/İSTANBUL(DHA) 
Ümraniye’de inşaat malzemelerinin bulunduğu bir depoda yangın çıktı. Depo içerisinde bulunan bir kamyonet tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.  

Yangın, saat 03.00 sıralarında Ümraniye Elmalıkent Mahallesi Eşref Bitlis Caddesi üzerinde bulunan inşaat malzemeleri deposunda çıktı. Edinilen bilgiye göre depoda bulunan kamyonette henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler depoda bulunan inşaat malzemelerine sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yanan depoda kimsenin olmadığı öğrenilirken yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Bir mahalle sakini “İlk önce araba tutuşmuş, arabadan sonra depoya sıçradı yangın. İçeride hiç kimse yok. İlk alevleri yukarıdaki bir kadın gördü zaten. O itfaiyeyi aradı. Sunta deposu burası.” şeklinde konuştu. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.  

Görüntü Dökümü: 
————-
-Yanan kamyonetten görüntü 
-İtfaiye ekiplerinden görüntü 
-Polis ekiplerinden görüntü 
-Yanan depodan görüntüler 
-Vatandaş ile röp 
-Genel ve detaylar 

15.03.2021 – 04.56 Haber Kodu : 210315009

============================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!