Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-2

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1-  ŞİŞLİ’DE AVM’DE KADININ CEP TELEFONUNU ÇALAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Hasan YILDIRIM – Özgür EREN /  İSTANBUL,  (DHA) ŞİŞLİ’de alışveriş merkezindeki mağazada ayakkabı deneyen kadının çantasından cep telefonunu çalan Fas uyruklu B.A. yakalandı. Adliyeden serbest bırakılan şüphelinin aynı AVM’den ikinci kez hırsızlık yaptığı da tespit edildi. Hırsızlık anları kameraya yansıdı.   
Şişli’de polis ekipleri hırsızlık şüphelisi olarak yakaladıkları Fas uyruklu B.A.’nın aynı AVM’de başka bir hırsızlık olayına daha karışmış olabileceğinden şüphelendi. Polis ekipleri, şüphelinin hırsızlık yaparken giymiş olduğu tişörtü telefonunda ekran resmi yaptığını belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ekipler, geçen hafta AVM’de alışveriş yapan D.Ö’nün cep telefonunu çalan kişinin de B.A. olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan şüpheli B.A., sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HIRSIZLIK ANI KAMERADA 
Şüpheli B.A.’nın alışveriş yapan kadının çantasından cep telefonunu çalma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülere kadının ayakkabı denemesi, şüphelinin de kadının çantasındaki cep telefonunu çalma anları yansıdı.

Görüntü Dökümü:
————————
(Güvenlik kamerası) 
-Şüphelinin ayakkabı deneyen kadının cep telefonunu çalması
-Şüphelinin adliyeye sevk edilmesi
-Telefondaki ekran resmi
-Genel ve detaylar

===================

Reklam Alanı

2- (Özel) – BAĞCILAR’DA EKRANLARI TAŞLA KIRILAN 4 ATM KULLANILAMAZ HALE GELDİ 

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA) BAĞCILAR’da bir kişi, eline aldığı taşla yan yana olan 4 ATM’nin ekranını kırıp kullanılamaz hale getirdi. 
Olay 5 Ekim Salı sabah saatlerinde Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Farklı bankalara ait yan yana olan 4 ATM’nin başına gelen iki kişiden biri elindeki taşla ATM ekranlarını kırıp gitti.  Olay anı güvenlik kameralarına yansırken 4 ATM de kullanılamaz hale geldi.

“GÜN İÇİNDE YOĞUN BİR ŞEKİLDE KULLANILIYOR”
Gün içinde ATM’yi kullanmak isteyenler işlem yapamadan ATM başından ayrılmak zorunda kaldı. Bölgede esnaf olan Nurettin Akgül, “Esnaf olarak şu anda biz mağduruz. İnsanlar buraya gelip banka gibi işlem yapıyordu. Yazık değil mi? Her gün kullanıyordum, yapanları kınıyorum. Derdiniz varsa başka şekilde çözün” dedi. ATM’lerin hemen yanında dükkan işleten esnaf Salih Kalkan, ATM’leri genelde emeklilerin kullandığını belirterek, “Akşam 17.00 gibi kapattık dükkanı. Sabah geldiğimizde ATM’lerin camlarının kırıldığını gördük. Birçok kişi mağdur oldu. Gün içinde yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bunların kesinlikle bulunması lazım insanları her türlü mağdur ediyorlar” dedi. 
ATM’lerin kullanılamaz hale getirildiği anlar bir dükkanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde sabah 06.30 sıralarında ATM’lerin başına gelen iki kişiden birinin bir süre ekrana baktıktan sonra elindeki taşla ekranlara vurup gittiği anlar yer alıyor.

Görüntü dökümü
———–
Güvenlik kamerası
ATM’lerin kırılan ekranı
Aktüel
ATM’de işlem yapamayan vatandaşlar
Vatandaş röportajları

==============

3- (Geniş haber) PENDİK LİMANI’NDA TIR’IN DORSESİNE BAHARATLA GİZLENEN 85.5 KİLOGRAM UYUŞTURUCU YAKALANDI

Haber – Kamera: Mustafa ESEN / İSTANBUL (DHA) İRAN’dan İtalya’ya giden mermer yüklü TIR’ın dorse kapağında baharatlanarak gizlenen 85.5 kilo eroin, Pendik Limanı’nda dedektör köpekler tarafından bulunarak ele geçirildi.
Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Ekipleri, İstanbul’da 5 milyon lira değerinde 85.5 kilo eroin ele geçirdi.  Pendik’te limana giriş yapan bir TIR, uyuşturucu kaçakçılığı yönüyle risk analizine tabi tutuldu. Yapılan analiz sonucunda riskli görülen TIR, X-ray taramasından geçirildi. Yapılan tarama sırasında TIR’ın dorsesinde şüpheli yoğunluğa rastlanıldı. Bunun üzerinde dedektör köpekler devreye sokularak TIR’da arama yapıldı. Aramalar sırasında dedektör köpeklerin bulamaması için dorse kapaklarına baharat dökülerek gizlenen 85.5 kilo eroin ele geçirildi. Olayın ardından TIR sürücüsü gözaltına alındı. Olaya ilişkin soruşturma ise İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülecek.

Görüntü dökümü:
———————
-Cep telefonu
-TIR’ın x ray cihazından geçirilmesi
-Köpeklerin araması
-Kapakların sökülmesi
-Aktüel
-Sergilenen eroinden görüntü
-TIR’dan görüntü
-Dorse kapağındaki baharatlardan örüntü
-Genel ve detay

==================

4- (ÖZEL) KADIKÖY D-100 KARAYOLU’NDA PES DEDİRTEN GÖRÜNTÜ

Haber- Kamera: Gamze ŞİMŞEK- Ramazan EĞRİ / İSTANBUL DHA 
Kadıköy D-100 karayolunda elektrikli scootera aynı anda binen 3 kişinin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kadıköy D-100 Karayolu’nda akşam saatlerinde elektrikli scootera binen 3 kişinin trafikteki tehlikeli yolculuğu diğer sürücüler tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Akşam yoğunluğu yaşanan D-100 Karayolu’nda ilerleyen araçların arasında uzun süre yolculuk yapan kişilerin düşmemek için birbirlerine sıkı sıkı tutunduğu ve yolculardan birinin elinde poşet taşıdığı görüldü. Elektrikli scooter ile yolculuk yapan kişiler daha sonra Göztepe Köprüsü’nden Ataşehir’e yönelerek gözden kayboldu. 

Görüntü  Dökümü:
———— 
-D-100 Karayolu’nda scoter üzerinde yolculuk yapan 3 kişi
-Kişilerin araçlar arasında ilerlemesi 
-Genel ve detay 
 
====================

5- (GENİŞ HABER) İSTANBUL’DA FETÖ’NÜN HÜCRE EVLERİNE OPERASYON: 20 GÖZALTI 

Ali Çağlar TINBEK / İSTANBUL, (DHA) – İSTANBUL’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün hücre evlerine düzenlenen operasyonlarda, 18’i firari örgüt üyesi toplam 20 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon anları kameraya yansıdı. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ / PDY soruşturmaları ve kovuşturmaları kapsamında firar durumda bulunan şüphelilerin İstanbul genelinde saklanabilecekleri adreslerden bazılarını tespit etti. 
Daha önceki operasyonlarda yakalanamayan 28 şüphelinin, örgüt üyeleri tarafından hücre evi olarak kullanılan bu adreslerde olabileceği bilgisi üzerine çalışma başlatan ekipler, 24 adreste şüphelilerin yakalanmasına ve suç unsurlarına el koymak amacıyla bugün saat 01.00 sıralarında eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 18’i firari örgüt üyesi olmak üzere 20 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde toplam 27 bin lira, 650 euro ve 600 dolar ele geçirildi. 

Görüntü dökümü:
————————
Şüphelilerin evlerine yapılan operasyonlar
Ele geçirilen paralar
Aramalardan görüntü
Genel ve detaylar 

=====================

6- İSTANBUL’DA ÇAKARLI ARAÇ DENETİMİ

Cengiz ÇOBAN – Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL, (DHA) – İSTANBUL’da usulsüz çakar ve siren bulundurarak emniyet şeridini kullanan araçlara yönelik Ataşehir TEM Otoyolu’nda yapılan denetimlerde cam filmi bulunan otomobil sürücüsü ve emniyet şeridi ihlal eden 2 sürücüye toplam 2 bin 992 lira ceza kesildi.
İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Ataşehir TEM Güney yol Çamlıca Gişeleri istikametinde çakar kullanan araçları durdurarak denetledi. 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren sivil sürücülerin araçlarına çakar lamba takması ve kullanmasının yasaklanması nedeniyle yasağa uyulup uyulmadığı kontrol edildi. Denetimler sırasında çakar siren tertibatı olan araçlar durdurularak izin belgeleri incelendi. Ekipler cam filmi bulunan otomobil sürücüsü ve emniyet şeridi ihlal eden 2 sürücüye de toplam 2 bin 992 lira ceza kesti.

Görüntü dökümü:
——————————-
-Trafik ekiplerinden görüntü
-Çakarlı araçların durdurulması
-Evrak incelemesi
-Cam film ve emniyet şeridi yapan sürücülere ceza kesilmesi
-Sürücü ile röp
-Genel ve detay görüntüler

=================

7- LALELİ’DE SOKAK ORTASINDA 3 MİLYON DOLARLIK GASP GİRİŞİMİ KAMERADA

Haber – Kamera: Ahmet YEŞİLMEN/ İSTANBUL (DHA) Fatih Laleli’de içerisinde 3 milyon dolar bulunan çantayla yürüyen iki kardeş, iki kişinin gasp girişimine uğradı. Kendilerine doğrultulan iki tabancaya aldırmayan kardeşler, çantayı canları pahasına korudu. Yaşanan o anlar çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay, 4 Ekim Pazartesi günü sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, çantalarında 3 milyon dolar bulunan iki kardeş, iş yerlerine gitmek için yürüdükleri sırada silahlı iki kişi tarafından gasbedilmek istendi. İki gaspçının ellerindeki tabancaları doğrulttuğu kardeşler çantayı kaptırmamak için canları pahasına direndi. Çantayı alamayan gaspçılar, olay yerinden hızlıca uzaklaştı.

“BANA DA SİLAH DOĞRULTTULAR”
Olayın tanıklarından esnaf Turan Kalkan, “Sabah 09.00 sıralarıydı. Ticaretle uğraşan arkadaşlarımız var. İki kişi arabadan, arkadaşların olduğu yöne yöneldi. İki tane silahlı saldırgan arkadaşa silah doğrultu. Biz orada müdahale ettik. O sırada diğeri bana silah doğrulttu. Ben de geri kaçtım. Çok zorladılar çantayı vermemek için. Daha sonra şüpheliler kaçtı. Gasba uğrayanlar bizim iş hanındalar. Kendilerini tanıyoruz ama birkaç günden beri gelmiyorlar. Söylentilere göre çantada 3 milyon dolar varmış. Biz 32 seneden beri buradayız. Önceden güven timleri vardı. Bugünlerde sokakta yoklar. Neden yoklar bilmiyorum. Tabii bu da emniyetin bileceğin iş” dedi.

“BÖYLE OLAYLAR YOKTU”
Çevredeki bir diğer esnaf Kadri Karaer ise, “Gasp girişimi oldu. Para çantasını arabadan indirdiklerinde takip etmişler. İki kişi silahlı saldırı yaptı paraları almak için ama alamadılar. Bizim komşularımız, ofisleri var burada. Söylentiye göre 3 milyon dolar varmış çantada ama net değil tabii. Birkaç aya kadar böyle olaylar yoktu. Yeni yeni başladı. Bitmiş bir şeydi ama tekrardan bu tür olaylar dönmeye başladı” dedi.

GASP ANLARI KAMERADA
Yaşanan gasp anları çevredeki güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, iki kişinin sokakta elinde çanta ile yürüyen kardeşlere tabanca doğrulttukları ve kardeşlerin buna rağmen çantayı kaptırmayarak bir iş hanına girdikleri görülüyor.

Görüntü Dökümü:
——————–
Olayın güvenlik kamerası görüntüleri
Turan Kalkan röp
Kadri Karaer röp
Olay yerinden detaylar

=====================

8- MARANGOZ ATÖLYESİNİN TALAŞ DEPOSUNDA YANGIN; 1 İŞÇİ DUMANDAN ETKİLENDİ 

Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA) ESENYURT’ta sanayi sitesindeki marangoz atölyesinin talaş deposunda çıkan yangında, 1 işçi dumandan etkilendi.
Esenyurt Fatih Sanayi Sitesi’ndeki marangoz atölyesinin talaş deposunda, saat 10.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alıp söndürdü. Yangın nedeni ile atölyenin çatı ve  talaş deposunda hasar meydana gelirken, 1 işçi de dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Görüntü dökümü:
————————
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi
-Kadın itfaiye erinin müdahalesi
-Talaş deposundan çıkan dumanlar
-Dumandan etkilenen işçi
-Genel ve detay görüntü

====================

9-YEDİTEPE HUZUR DENETİMLERİ; 5 SAATTE 149 BİN 377 KİŞİ KONTROLDEN EDİLDİ, 46  RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Ali AKSOYER/İSTANBUL(DHA)İSTANBUL’da dün gece 3 bin 298 polisin katılımıyla gerçekleştirilen “Yeditepe Huzur” denetiminde durumlarından şüphelenilen  5 saat içinde 149 bin 377 kişi kontrolden geçirildi. Operasyonda haklarında arama kararı bulunan 717 kişi gözaltına alınırken, 46 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Polis helikopteri ve Deniz polisinin de katıldığı operasyonda çok miktarda uyuşturucu madde yakalandığı öğrenildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından dün gece 3 bin 298 polisin ile polis helikopteri ve deniz polis botların katıldığı operasyon yapıldı. İki ayrı aşamada yapılan “Yeditepe huzur” ismi verilen operasyon sabit ve yol  uygulamaları ile umuma açık yerlerin denetimi yapıldı. İstanbul’da saat 19.00 ile 24.00 saatleri arasında yapılan denetimlerde toplam 149 bin 377 kişi kontrolden geçirildi. Kontrolden geçirilen ve haklarında  çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 449 ile yoklama kaçağı durumda bulunan 268 olmak üzere toplam 717 kişi gözaltına alındı.
Polisin yaptığı denetimlerde bir gecede 46 adet ruhsatsız silah ele geçirildi. Bu silahlara ait 135 mermiye de polis tarafından el kondu. Baskınlarda yaklaşık 11 kilogram uyuşturucu madde ile 8 bin 403 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği öğrenildi. Polis dün gece 24 bin 694 otomobil ile 1010 motosiklet olmak üzere toplan 25 bin 704 aracı kontrolden geçirdi. Bu araçlardan evraklarında eksik olan 965 araca işlem yapıldı. 8 adet araç ise trafikten men edildi.

===============

10- (Özel) TEM’DE HAFRİYAT KAMYONUNUN DAMPERİ YÖN TABELASINA ÇARPTI

Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA) TEM Otoyolu Sultangazi mevkiinde hafriyat kamyonunun açılan damperi, yol üzerindeki tabelaya çarptı. Kazada yaralanan olmazken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün sabah saatlerinde TEM Otoyolu Sultangazi mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Otoyolda giden hafriyat kamyonun damperi açıldı. Damperin açıldığını anlamayan kamyon şoförü, kendisini uyarmak için çalınan kornaları da fark etmedi. Kısa süre sonra kamyonun damperi, yol tabelasına çarptı. Kazada yaralanan olmazken, araç ve tabelada hasar oluştu. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntü dökümü:
————————
-Kamyonun açık damperle gitmesi
-Sürücülerin korna çalması
-Kaza anı

===============

11- FETHİYE’NİN GELENEKSEL EL SANATLARI İSTANBULLULARLA BULUŞTU 

Haber – Kamera: Alper KORKMAZ – Hami YEŞİLYURT / İSTANBUL, (DHA) – MUĞLA Fethiye’nin kaybolmaya yüz tutan geleneksel dokuma “Üzümlü Dastarı”dan yapılan kıyafetler Craftİstanbul El Sanatları Fuarı’nda düzenlenen defile ile sergilendi. Fuarda açılan stantta Fethiye’nin coğrafi işaretli geleneksel halı, kilim ve dastarı ziyaretçilerle buluştu.  
Fethiye’nin coğrafi işaretli Üzümlü Dastarı ve kaya halısı bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Craftİstanbul El Sanatları Fuarı’nda açılan stantta ziyaretçilerle buluştu. Fethiye Belediyesi tarafından açılan stantta Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’ne bağlı kadınların geleneksel yöntemlerle dokudukları Üzümlü Dastarı’dan yapılan ürünler ile Kaya Halısı ve Seydiler Kilimi sergilendi.  

GELENEKSEL DOKUMA GÜNÜMÜZ MODASIYLA BULUŞTU 
Fethiye’nin kaybolmaya yüz tutan geleneksel dokuma ‘Üzümlü Dastarı’ günümüz modasıyla buluştu. Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi’ne bağlı kadınların, geleneksel yöntemlerle düven denilen tezgahlarda dokunan dastarlar iki modacının tasarımlarıyla günümüz modasına taşındı. Daha çok başörtü ve şal yapılan Üzümlü Dastarı bu kez büstiyer, kimono gibi çeşitli elbiselere dönüştü. Coğrafi işaretli Üzümlü Dastarı’dan yapılan kıyafetler el sanatları fuarında düzenlenen defile ile sergilendi. Defile izleyenlerden büyük beğeni aldı. 

“COĞRAFİ İŞARET ALMIŞ KAYA HALISI VE ÜZÜMLÜ DASTARI’YI TANITMAK İÇİN BURADAYIZ”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, belediye ve Fethiye Ticaret Odası’yla birlikte bölgedeki kooperatiflere destek verdiklerini dile getirdi. Karaca, “Bu yıl coğrafi işaret almış olduğumuz kaya halısı ve aynı zamanda Üzümlü Dastarı’yı tanıtmak için buradayız. Ülkemizdeki ve yurt dışındaki çalışmış olduğumuz modacılarla birlikte o bölgedeki yüzde yüz doğal olan ve pamuktan üretilmiş olan ürünlerimizden yapmış olduğumuz elbiseleri saat 5 itibariyle burada, bu bölgedeki ilgili insanlara ve bu bölgemizdeki katılımcılara bir defileyle bunların sunumunu gerçekleştireceğiz. Bugünkü amacımız bölgemizdeki coğrafi işaretli olan bu halımızı ve Üzümlü’de üretmiş olduğumuz doğal dastarımızı bu bölgedeki İstanbul’dan bütün halkımızla birlikte buluşturacağız. Biz o bölgede Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi kurmuştuk, göreve geldiğimiz zaman. Kadın Kalkınma Kooperatifi’ne destek veriyoruz ve o bölgedeki özellikle kırsaldaki bu kültürü yaşatabilmek adına da o bölgedeki insanlarımıza ve kadınlarımıza her türlü desteği veriyoruz. O bölgede bir dastarhane açtık Fethiye Belediyesi olarak. Onu da Kadın Kalkınma Kooperatifi ile birlikte şu an işletiyoruz. Oradaki istihdama destek sağlıyoruz” diye konuştu. 

“ATALARIMIZDAN GELEN DOKUMAMIZI UNUTMADIK”
Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca atalarımızdan gelen dokumayı unutmadıklarını ve bugünlere getirdiklerini belirtti. Karaca, Fethiye Belediyesi aracılığıyla ürünlerine coğrafi işaret aldıklarını belirtti. Dastarın eskiden beri evlerde düven denilen tezgahlarda dokunmakta olduğunu söyleyen Karaca, “Coğrafi işaretten sonra da bunları yeni nesile öğretmek için Fethiye Belediyesi aracılığıyla yeni atölyeler kurduk. Tezgâhı olmayan kadınlara tezgah aldık kooperatif aracılığıyla. Dokudukları her bir metreyi değerlendirdik ve ünlü modacıların kapılarına gittik. Biz de İstanbul’dan İbrahim Gökyar ve Sena Işıkal el uzattı, kadın kooperatifi olmamızdan dolayı. Coğrafi işaretli ürünümüzün yok olmaması için uğraşlarımızdan dolayı bize çok güzel uluslararası boyutta tasarımlar yaptılar. Bugün bu fuarda tüm ulusa ve uluslararası arenaya çıkmamıza yardımcı oldular. Önceden sadece başörtüsü veya şal olarak kullanılan dastarlarımız çok güzel tasarımlarla muhteşem kıyafetlere dönüştü. Bir de şu önemi var. Günümüzde cilt kanserlerinin artmasındaki en büyük sebep plastik girmiş kumaşımsılardan yapılan kıyafetleri giymek. Bunlar hem sağlığımızda hem de ekonomimize ciddi zarar veriyor. Biz bunun önüne geçmek için buradayız. Coğrafi işaretli ürünümüze sahip çıktık. Yeni nesile aktardık ama güncellenmiş haliyle, yeni tasarımlarla aktardık. İkinci bir coğrafi işaretli ürünümüzle kaya halısıdır. Fethiye Kayaköy’de dostluk ve barış köyünde dokunan kaya halılarımızdır. Turizmin gelmesiyle halıcılık, el sanatları, geri plana kalmış, düşmüştü. Biz bunları tekrar canlandırdık kooperatif olarak” diye konuştu. 
130 katılımcı ve 400’ün üzerinde el sanatçısının yer aldığı fuar Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenleniyor. Craftİstanbul El Sanatları Fuarı 10 Ekim Pazar gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. 

Görüntü Dökümü:
————-
-Defileden görüntüler
-Fethiye Belediyesi Standından görüntüler
-Fuara alanından görüntü
-Halı ve kumaşlardan görüntü
– Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile röportaj
– Kalkınma Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca ile röportaj

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!