Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 2

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- (Özel) ESENYURT’TA, KORONAVİRÜSE RAĞMEN AÇIK OLAN MASAJ SALONUNA BASKIN

Haber-Kamera: Veysel TİMDU – Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA) – ESENYURT’ta, koronavirüse karşı alınan önlemlere rağmen açık olduğu öğrenilen bir masaj salonuna polis ekipleri baskın yaptı. Yapılan baskında yabancı uyruklu bir çalışan da kapının arkasında saklanırken yakalandı. 
Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere rağmen Ardıçlı Mahallesi’nin Villalar mevkiinde bulunan bir masaj salonunun açık olduğu bilgisine ulaşan Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, harekete geçti. Özel odalarda müşterilere, yabancı uyruklu kadınlar tarafından masaj yapıldığı anlarda, polis ekipleri baskın düzenledi. İşletmenin, tedbirler kapsamında kapalı olması gereken tüm bölümlerinin faaliyette olduğu tespit edildi. İş yerinde bulunan kişilere toplam 30 bin lira ceza kesilirken, adli işlem başlatıldı. Masaj salonunda çalışan yabancı uyruklular ise sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne götürüldü. Masaj salonu, zabıta ekiplerince mühürlendi.

KAPININ ARKASINDA YAKALANDI
Baskın anında ise yabancı uyruklu bir kadın çalışanın, masaj odalarından birinin kapısının arkasına saklandığı anlar ise kameraya yansıdı. Polis ekiplerinin kapının arkasında yakaladığı kadın saklandığı yerden çıkarılarak, diğer müşterilerin yanına götürüldü.

Görüntü dökümü:
——————-
-Masaj yapılan odalara baskın
-Kapının arkasına saklanan çalışan
-Masaj salonu ve sauna odaları
-Hizmete kapalı olan yazısı
-Araçlara bindiriliş
-Ceza kesilişi
-Genel ve detay 

==================

2- BEŞİKTAŞ’TA YATTAKİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE POLİS BASKINI

Reklam Alanı

-14 kişiye 45 bin 500 lira para cezası

Cemil ÖZDEMİR/İSTANBUL (DHA) – Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına aldırış etmeyen bir grup, Beşiktaş Kuruçeşme’de bir yatta doğum günü partisi düzenledi. Partiye baskın yapan polis, 14 kişiye 45 bin 500 lira para cezası yazdı.
Beşiktaş’ta denetim yapan polis ekipleri, saat 22.00 sıralarında Kuruçeşme açıklarında bir yatta yüksek sesle müzik dinlendiğini fark etti. Yata baskın düzenleyen ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen yatta doğum günü partisi düzenlendiğini gördü. Sosyal mesafe ve maske kuralını da ihlal eden yattaki 14 kişiye toplam 45 bin 500 lira para cezası kesildi. Baskın anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, tekne sahibine de cezai işlem uygulandı.

Görüntü Dökümü
—————-
-Tekneden görüntü
-Polisin tekneye girişi
-Yatta parti düzenleyenler
-Genel ve Detaylar

================

3- (ÖZEL) YANGIN SÖNDÜRME TÜPLERİNE DİKKAT: MERMER TOZU BİLE KOYUYORLAR

İlkay DİKİCİ- Feridun AÇIKGÖZ/İSTANBUL, (DHA)- Uzmanlar yangın söndürme tüpleriyle ilgili önemli uyarıda bulundu. Merdiven altı doldurulan yangın tüplerine mermer tozu bile konulduğunu kaydeden uzmanlar, nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı
Yangın esnasında içerisinde kimyasal toz bulunan yangın söndürme tüpleri ilk müdahale için önem taşıyor. Tüplerin her zaman kolay bulunabilir bir yerde ve bakımlarının yapılmış olması gerekiyor. Bazı merdiven altı yerlerde bu kimyasal toz yerine yangın söndürme tüpünün içerisine çeşitli sahte tozlar konuluyor. Sahte toz bulunan bu tüplerse yangında işlevini gösteremiyor. 25 yıl İstanbul İtfaiyesinde çalışan Kimya Mühendisi Abdurrahman İnce, yangın söndürme tüplerinde yapılan bu hileyi anlattı.

“UCUZA KAÇMAK İÇİN SAHTE TOZ KONULMASI SÖZ KONUSU”
25 yıllık itfaiyecilik yapan Abdurrahman İnce, “Mevzuat gereği istenilen malzemeler belirli bir fiyata sahip. Ucuza kaçmak için her sahada olduğu gibi maalesef bu konuda da sahte toz konulması söz konusu. 25 yıl önce itfaiyeye başladığımda daha yaygın sahte toz kullanılıyordu. Bu yangın da söndürmüyor. Hatta bir denk geldiğim haberde yolda bir araç yangını meydana geliyor. Etraftaki insanlar yardıma koşuyorlar ama 16 tane tüp sıkıyorlar ve hepsi sahte çıkıyor. Yangına etki etmiyor” ifadelerini kullandı.

“MONO AMONYUM FOSFAT, SON DERECE YANGINDA ETKİLİ”
Yangın söndürme tüplerinin içeriğinden bahseden İnce, “ABC tozu dediğimiz katı, sıvı ve gaz yangınına etki eden dünyada tek bir madde vardır. Mono amonyum fosfat. Bu toz son derece yangında etkilidir. Ancak içerisine konulan sahte tozun hiçbir özelliği yok. Çok şükür ki bugüne kadar yanıcı toza rastlamadık. Bu maalesef yapılıyor. Denetimler önemli. Vatandaşlarımızın ve iş yeri sahiplerinin bu konuda bilinçli olması ve gerçek tozun konulduğundan emin olması gerekir” dedi.

“TS DAMGALI CİHAZLARI TERCİH ETMELERİ GEREKİYOR”
Yangın söndürme tüpü alınırken vatandaşların dikkat etmesi gereken noktaları anlatan Abdurrahman İnce, “TS damgalı cihazları tercih etmeleri gerekiyor. Bu cihazlar tek kullanımlıktır. Bu söndürme cihazları bir kere basıldığında ikinci defa daha kullanılamaz. En az 1 tüpü denemesi lazım. Her vatandaşın arabasında ABC kimyevi tozlu 2 kilo yangın söndürme tüpü bulunması gerekiyor. Mutfaklarda ıslak kimyasal sistemleri daha etkin olarak geliştirildi. Ev ve arabalarda yangın söndürme tüplerini deneme şansları yok. Yangında tecrübe etmek kadar da kötü bir şey yok. İş yerleri alırken TS’de deneme kriterleri var ona göre deneyerek etkinliğini gördükten sonra alabilirler” diye konuştu.
Daha öncesinde sahte tozlarla denk geldiğini anlatan Abdurrahman İnce, “Mesela İstanbul’da bir yangında bu tozlar, söndürmedi. İstanbul itfaiyesi olarak onlardan aldık ve Ankara’ya laboratuvara gönderdik. Ben de laboratuvarda başlarında bekledim. İçlerinden sahte tozun çıktıklarını gördük. Küçük bir odam vardı ve orada o tozu denedim. İçerisinde mono amonyum fosfat oranının sıfır olduğunu görmüştüm. İçerisinde yanıcı olmayan başka bir toz vardı. Tebeşir tozu gibi bir toz vardı” dedi.

“DENETİM MEKANİZMASI ÇOK ÖNEMLİ”
Abdurrahman İnce sözlerini şöyle noktaladı,
“Her konuda olduğu gibi denetim mekanizması önemli. Devletin ilgili tüm kurumlarının bu konuda göz açtırmamaları lazım. Bu sahte toz kullanan firmaları yaşatmamaları lazım. Vatandaşta TS’li damgası bulunan firmalardan gerçek toz olduğuna inandıktan sonra alıp kullanmaları lazım. Evlerimizde, arabalarımızda kullanacağımız söndürücülerin de ucuzuna kaçmayıp TS’li güvenilir firmadan alıp bilinçli tüketici olarak takip etmemiz lazım. Bu söndürücünün ilk tecrübesi vardır. Hatta şu öneride bulunabilirim, bu tozların kullanım süreleri var. 4 yıl sonra tozların ömrü bitiyor. Boşaltılıp yeniden doldurulması lazım. Değiştirileceği zaman uygun bir yerde tatbikat yapılır hem insanlar kullanma tecrübesi kazanır hem de bu tozun ne derece etkili olduğu görülür”

“YANGIN SÖNDÜRME CİHAZLARININ STANDARTI VAR”
Yangın söndürme cihazlarının içerisindeki kimyasal tozdan bahseden İş güvenliği Uzmanı Mehmet Gültek ise, “Bazı cihazlarda mermer tozu kullanıldığı söyleniyor. Mermer tozuna da slikon karıştırıyorlar. Fark edilmesi zor oluyor. Yangını söndürmüyor. Vatandaş standardı olan yangın söndürme cihazı alması gerekiyor. Belli bir kalitede ve belli firmaların ürünlerini alması gerekiyor. O tüpler TSE tarafından dolum ve bakımları da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan devamlı takip ediliyor. Dolum ve bakım yaptıracakları zaman yeterlilik belgesi olması lazım. Yeni tüp alırken de cihazın üzerinde kalite belgesinin olması gerekiyor. Birde tüpün içerisine konulan yangın söndürme tozunun oranının yüzde 90 olması gerekiyor. Böylelikle en acemi kişi bile bu tüple yangını söndürebilir” diye konuştu.

“MERMER TOZU VEYA ALTERNATİF MADDELER KOYUYORLAR”
Bayrampaşa’da yangın söndürme sistemleri satan Gürkan Danacı yangın söndürme tüpleri üzerinden yapılan dolandırıcılığı  anlattı. Gürkan Danacı, “Yangın söndürme cihazları kapalı bir kap olduğu için cihazlarda söndürme özelliği olan kimyasallar yerine mermer tozu veya alternatif maddeler koyuyorlar. Bunlar yangınlarda etkili olmamaktadır. Büyük yangın söndürme cihazları ise genelde server odaları, arşivler gibi değerli odalarda kullanılmaktadır. Bunların gazları değerli ve pahalıdır. Bunların içerisine su veya yabancı maddeler konuluyor. Böylelikle dolandırıcılık yapıyorlar. Kullanıcıyı tehlikeye atmaktadırlar” ifadelerini kullandı

Görüntü Dökümü:
———–
-Yangın tüplerinden detay
-Yangın tüpleri basınç göstergeleri detay
-Abdurrahman İnce ile röp
-Gürkan Danacı röportaj
-Mehmet Gültek röportaj
-Yangın tüpü bakım onarım detayı
-Yangın tüpü dolumundan detay

======================

4- IRAKLI ENGELLİ MELEK EĞİTİMİ İÇİN DESTEK BEKLİYOR

Haber – Kamera: Ahmet YEŞİLMEN / Ömer HASAR / İSTANBUL, (DHA)  TÜRKİYE’ye 2015 yılında gelen Irak Türkmeni aile, engelli doğan 5 yaşındaki kızları Melek’in eğitimi için vatandaşlık beklediklerini belirtti. Ayağıyla yazı yazan, resim de çizen Melek, okula gitmek istediğini ve veteriner olmak istediğini söyledi. 
2015 yılında Türkiye’ye taşınan Irak Türkmeni Neşet Ailesi doğuştan 2 kolu ve 1 bacağı olmayan kızları Melek’in eğitimi ve tedavisi için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak istediğini söyledi. Baba Nejdet Neşet, “6 yıl önce geldik buraya. Gelme nedenimiz çocuğumuzdan dolayı. Orada biraz zorlanıyorduk. Bu çocuğun hiçbir doktoru, ilacı yoktu. Melek doğuştan böyle. Şu an Melek okula gidemiyor. Anaokuluna yazdırmak istedik o da olmadı. Çünkü annesiyle gitmesi gerekiyor. Öyle bir yetki de yok anaokulunda. Şu anda okul zamanı geldi. Yine aynı durumu yaşıyoruz. Okula gitmeye çok meyilli, çok da zeki.  Gitmek istiyor ama bir türlü ulaşamıyoruz istediğimiz şeylere. Şartlar zorlu. Çünkü Türk vatandaşı değiliz. İkincisi Melek’e göre okul yok. Çok araştırdık ama ‘Yok öyle bir şey yok’ dediler. Hele de Türk vatandaşı değilseniz. Onun için bizim de umudumuz Allah ve bekliyoruz” dedi.

MELEK UMUDUNA YETİŞSİN
Turist ikametiyle Türkiye’de yaşadıklarını belirten baba Nejdet Neşet, “Burada yıllık ikamet için başvuru yapıyoruz. Süre bitince yeniliyoruz. Turist ikameti veriyorlar. Çocuklar orada zorluk çekmesin diye buraya yerleştik. Kendi memleketimiz kendi vatanımız burası. Biz de Türkmeniz. Biz de Melek’ten sonra buraya taşınma kararı aldık. Şu anda Melek için sadece okula gitmesini istiyoruz. Doktora gittiğimiz zaman da çok sıkıntı çekiyoruz. Özel hastanelere gitmemiz gerekiyor. Çok para istiyorlar. O kadar durumumuz yok. Yetkililerden bir cevap bekliyorum bu konu için. Melek umuduna yetişsin” ifadelerini kullandı. Öte yandan Minik Melek ise okula gitmek istediğini, hayvanları çok sevdiğini ve veteriner olmak istediğini dile getirdi.

Görüntü dökümü:
—————————-
-Babayla röportaj
-Melek yazı yazarken
-Melek şarkı söyleyip dans ederken
-Ailenin detayları
-Melek’in konuşması
-Genel ve detaylar 

======================

5- 2 MİLYON LİRALIK DOLANDIRICILIK YAPAN SAHTE POLİSLER YAKALANDI

Ali AKSOYER-Adem VAROL/İSTANBUL,(DHA) – İSTANBUL’da  telefonla aradıkları yaşlıları hedef alan şüpheliler  “Adınız terör örgütünün listesine karışmış” diyerek iki kişiden toplamda 2 milyon lira para aldı. Polis ekiplerinin yaptıkları çalışma ile iki şüpheli yakalandı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
İlk Olay, 8 Şubat günü gerçekleşti. Kendisini polis olarak tanıtan bir kişi, A.U.’yu arayarak “Adınız terör örgütüne karışmış, paralarınızı güvenliğiniz için kontrol etmemiz lazım”, diyerek paraları teslim almak istedi.  A.U., ilk olarak 200 bin lirayı kapısına gelen şüpheli İsa Ç.(40)’ye teslim etti. İsa Ç., sonraki gün A.U.’dan 1 milyon 500 bin lira  daha isteyerek bu parayı da teslim aldı.  Kısa süre sonra dolandırıldığını anlayan A.U.,  durumu polise bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri,  şüphelinin Ankara’ya giden bir otobüste olduğunu tespit etti. Polis ekipleri saatler içerisinde şüpheli İsa Ç’yi Akıncı gişelerinde yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin üzerinde 1 milyon 300 bin lira para ele geçirildi.

POLİS EKİPLERİ, DOLANDIRICIYA TESLİM ETMESİ İÇİN SAHTE PARA HAZIRLADI
Aynı günlerde yaşanan diğer bir olayda ise N.S’yi arayan şüpheli Serhan A.(32),  kendini polis olarak tanıttı. Aynı yöntem ile N.S.’den 300 bin lira para talep etti. Parayı alan Serhan A., olaydan 4 gün sonra , N.S.’yi tekrar arayarak 280 bin lira daha istedi. İstenilen parayı çekmek için bankaya giden N.S.’nin durumundan şüphelenen banka görevlisi, polis ekiplerine haber verdi. Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi suçüstü yakalamak için 300 bin lira sahte parayı N.S.’ye verdi. Paraları teslim almak için N.S.’nin evinin önüne gelen Serhan A., suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
İsa Ç. ve Serhan A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

Görüntü dökümü
————————–
-Şüphelilerin adliyeye sevki

=====================

6- JANDARMADAN UYUŞTURUCU BASKINI: ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN BİLE UYUŞTURUCU ÇIKTI

İstanbul DHA – İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Esenyurt’ta yaptığı operasyonda toplam 56 kilogram uyuşturucu ele geçirdi. Baskın yapılan evde çamaşır makinesinden bile uyuşturucu çıktı.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.T. ve H.S.’nin yasadışı yollarla temin ettiği uyuşturucu maddeyi, İstanbul’da piyasaya sürme hazırlığında olduğu bilgisini aldı. H.T. ve H.S.’nin Esenyurt’taki adreslerini mercek altına alan jandarma ekipleri,  şüphelilerin uyuşturucu maddeyi sakladıkları adres ile sevkiyatta kullandıkları aracı belirledi. 

ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Operasyon için düğmeye basan ekipler,  H.T.’nin evinde yaptıkları aramalarda detektör köpek Vadi’nin çamaşır makinesine, yatak odasında bulunan dolaba ve evin çeşitli noktalarına tepki vermesi üzerine evde toplam 21 kilogram eroin ele geçirdi. 

ARACIN HER YERİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Eş zamanlı operasyonla H.S.’nin kullandığı araçta detektör köpek Atak ile birlikte yaptıkları aramalarda ise paketlenmiş halde 35 kilogram toz esrar ele geçirdi.  Uyuşturucu satıcıları H.T. ve H.S. jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Görüntü Dökümü:
————-
-Operasyondan görüntü

======================

7-BAHÇELİEVLER’DE KARGO ARACI KAZA YAPTI

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA)
Bahçelievler’de kırmızı ışıkta geçtiği belirtilen kargo aracı kazaya neden oldu. Otomobille çarpışan kargo aracı yan yatarken araçta bulunan kargo paketleri başka bir araca aktarıldı.
Kaza saat 10.00’da Bahçelievler Zafer Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kalan yollarda bir alışveriş sitesine ait kargo dağıtım aracı sürücüsü, iddiaya göre Atatürk Caddesi ile Barbaros 1 Sokak kesişiminde bulunan kavşakta kırmızı ışıkta geçti. Bu sırada da Barbaros 1 sokaktan kavşağa çıkan otomobil sürücüsü kırmızı ışıkta geçen kargo aracına hızla çarptı. Kazada kargo aracı yan yatarken hafif yaralanan sürücüsü kendi imkânlarıyla araçtan dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralanan kargo aracının sürücüsü olay yerine gelen ambulans içinde tedavi edildi. Yan yatan aracın içinde bulunan kargo paketleri de kaza yerine getirilen başka bir kargo aracına yüklendi. Yan yatan araç çekici ile bulunduğu yerden kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Yan yatan kargo aracı
Kargo aracının sürücüsü
Yan yatan aracın düzeltilmesi
Kargo paketlerinin taşınması
 
=====================

8- PANDEMİDE MÜCEVHER TUTKUNLARINA ONLİNE SUNUM KUTUSU

Haber-Kamera: Burçak BOZKUŞ – Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL (DHA) – Koronavirüs döneminde etkilenen sektörlerden biri olan mücevher sektörü pandemi nedeniyle yapılamayan fuarlarını, hazırladıkları özel bir sistemle sanal ortama taşıyor. ‘J-BOX’ adını verdikleri canlı mücevher sunum kutusu ile alıcılar, ürünleri sanki yanındaymış gibi tüm detayları ile görerek inceleyebilecek. Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar, “Aylar süren çalışmalarımız sonucunda dünyada bir ilk olan bu kutu sayesinde firmalar müşterilerine canlı olarak ürünleri servis edebilecek” dedi.
Mücevher İhracatçıları Birliği, küresel ölçekte dünya ticaret faaliyetlerini sekteye uğratan Koronavirüs salgını doğrultusunda T.C. Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile Türkiye’nin ilk sanal mücevher etkinliğini gerçekleştirecek. Aylardır dünyanın en iyi sanal canlı satış organizasyonunu düzenleyebilmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışan Mücevher İhracatçıları Birliği ise, J-BOX adını verdikleri canlı mücevher sunum kutusu ile mücevherleri alıcılara sunacak. Hazırlanan özel bir sistem sayesinde, alıcılar istedikleri mücevherleri, takıları tüm yönleriyle yüzde 100 netlikte inceleyip seçim yapabilecek. Ayrıca merkez tarafından gönderilen linkle cep telefonları ile de ürünler incelenebilecek. Sanal mücevher etkinliğinin ilki, 16 – 18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

“ALICILAR SANKİ YANINDAYMIŞ GİBİ TÜM DETAYLARI İLE GÖREREK İNCELEYEBİLECEK”
Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar, koronavirüs salgınının 2020 yılı başından bu yana uluslararası ticarete yeni bir boyut kazandırdığını, belirterek, “İhracat faaliyetlerimizi online platformlara taşıyıp uluslararası çapta tanıtım faaliyetleri gerçekleştirmek için uzun bir süre yoğun bir şekilde çalıştık. Bu kapsamda aylar süren çalışmalarımız sonucunda dünyada benzeri olmayan en iyi sanal canlı satış organizasyonu JOIN: Jewellery Online International Network’ü duyurmaktan gurur duyuyoruz. JOIN’in emsallerinden farkı, firmaların ürünlerini yüzde 100 netlikle, yüksek çözünürlük (HD) kalitesinde müşterilerine canlı olarak servis edebileceği, birliğimizin yerli üretimi olan J-BOX adını verdiğimiz canlı mücevher sunum kutusudur. J-BOX ile satın almacılar JOIN üzerinden katılımcılarımızın ürünlerini sanki yanındaymış gibi tüm detayları ile görerek inceleyebilirler. Böylelikle üyelerimizin sipariş alması için eşsiz bir fırsat ortaya çıkıyor. JOIN, üyelerimizin seyahat masraflarınızı azaltarak ihracatını arttırmaları, gerçeğe en yakın biçimde J – BOX aracılığıyla ürün servisi yapılabilmeleri ve sipariş almaları büyük bir fırsat sunuyor” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
———————–
-J-Box ile bir alıcının ürünleri incelemesi
– Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Mustafa Kamar ile röp
-Ürünlerin sunumundan detaylar
-Muhabir anonsu (Burçak BOZKUŞ)
-Genel ve detay

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!