Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ- 3

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1- (ÖZEL) – BELGRAD ORMANI’NDA DEFİNE AVI… DEVASA ÇUKUR ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

“Çukura düşsen büyük bir ihtimalle hayatını kaybedersin”

Beyza Nur GÜLER-Buğra BENLİOĞLU-Yılmaz OKUR/İstanbul, (DHA)  DEFİNE avcıları Belgrad Ormanı’nı delik deşik etti. Define avcıların son olarak açtığı devasa çukur ormana gelenler için büyük tehlike oluşturdu. 
Belgrad Ormanı’nın Kemerburgaz bölümünde define avcıları çok sayıda çukur açarak tarihi eser aradı. Definecilerin son olarak açtığı metrelerce derinlikteki çukuru, ormanda yürüyüş yapanlar tesadüfen fark edildi.  Oldukça profesyonel bir işçilikle kazılan ve 20 metreden fazla derinliği olan çukur, Orman İşletme Müdürlüğü’nden gelen görevlileri bile şaşırttı.  Definecilerin, karşılıklı iki ağaca çaktıkları bir ağaç dalı ile oluşturdukları basit bir çıkrık sistemi ile kazdıkları toprağı dışarıya çıkarttıkları görüldü. Definecilerin çalışmalarını ise kısıtlama saatine denk getirdiği tahmin ediliyor. Devasa çukurun çevresinde ip merdivenler ve çukuru açan kişi ya da kişilerin maske, eldiven gibi kişisel eşyaları yer alırken durum polise bildirildi. Ancak önlem alınmadığını belirten vatandaşlar sık sık yürüyüşe çıktıkları ormanda, herhangi bir kaza yaşanmadan biran önce tedbir alınmasını istedi.

“ÖYLE BİR ÇUKUR Kİ, DEVASA BİR ÇUKUR”
Ailesi ile birlikte sürekli yürüyüşe çıktıkları alanda çukuru gören ve yetkililere haber veren kişi, “Köpekleri aldık, ormanda bir saat yürüyüş yapalım dedik. Normalde çocuklarla gittiğimiz bir rota. Ormanda maalesef bir sürü define çukuru oluyor önceden kazılmış ve içi su dolmuş. Ama bu yeni kazılmış, cavaskar sistemi, eldivenler, maskeler, ip merdivenler… ve öyle bir çukur ki, devasa bir çukur. Burada cep telefonu zaten zor çekiyor. Çukura düşsen büyük bir ihtimalle ya çok ciddi yaralanırsın ya da hayatını kaybedersin. İçeri düştükten sonra bir yere haber vermene imkan yok. korkunç bir durum” dedi.

“BEN BİR SÜRÜ DEFİNE KAZISI GÖRDÜM, BÖYLE BİR ŞEYE İLK DEFA DENK GELİYORUM DEDİLER”
Durumun hayatları için tehlike arz ettiğini ifade eden kişi, “İşin define tarafı yasadışı falan onu yetkililere haber vermek tabii ki çok önemli ama bir de ayrıca buraya gelen kişilerin hayatı için tehlike arz ediyor bu durum. Dolayısıyla yetkililere haber verdik. Anladığım kadarıyla hassas bir konu bu. Aracı park ettikten sonra, 15-20 dakika yürümek gerekiyor buraya ulaşmak için ve çok sapa bir yerde. “Defineciyi gördünüz mü, oradalar mı diye sordular. Tabii burada kimse yok şu anda ama Orman İşletmeden geldiler ve onlar gözlerine inanamadılar. Çok deneyimli kişiler geldi. Ve bu konuyu zabıt altına alacaklar ama sonuçta iş asayiş işi. Gelenler inanamadılar, 25 senedir ben bir sürü define kazısı gördüm, böyle bir şeye ilk defa denk geliyorum dediler. Burası herhalde en az 20-25 metrelik yüksekliğe sahip, bir de indikten sonra L şeklinde içeride ilerliyor” ifadesini kullandı. 

Görüntü dökümü: 
———————— 
-Çukurlardan ve ormandan görüntüler
-Vatandaşın çektiği görüntüler
-Vatandaş ile röp. 
-Genel ve detay

Reklam Alanı

=======================

2- (Geniş haber) BAKAN SOYLU İSTANBUL’DA ‘SALGINLA MÜCADELE TOPLANTISI’NDA KONUŞTU

Esma MURAT – Mertcan ÖZTÜRK – İstanbul DHA – İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, “İnsanlar evde kalacaklar, siz pasaportunuz var diye turist kılığında bunu istismar edeceksiniz, buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul’da “Salgınla Mücadele Toplantısı”na katıldı. Programa bakan Soylu’nun yanı sıra 
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İller İdaresi Genel Müdürü Hüseyin Kürşat Kırbıyık ile ilçe kaymakamları da katıldı. 
Topkantıda konuşan bakan Soylu, toplu taşımadaki tehlikeye dikkat çekerek, “Toplu taşıma böyle bir sıkıntıyla hala karşı karşıya. Yapılması gereken çok basit. Pik saatlerde ulaşım imkanlarının en üst seviyeye çıkması, vatandaşımızın mağdur edilmemesi ve en nihayetinde burada toplu taşıma araçları içerisindeki, salgının artmasını engelleyecek oranların il hıfzıssıhha kurulları tarafından alınan seviyelerde tutulması. Ama bu konuda bir yıldır maalesef başaramadığımız meselelerden bir tanesidir. Bunu da burada açıkça ifade etmem gerekir. Onun için bu konuya hepimizin, sayın valimizin de başta olmak üzere önümüzdeki günlerde ramazanın sonuna kadar; özellikle pik saatlerde iftar saatine yetişebilmek için hem iş yerlerinden çıkıştan kaynaklanan bir yoğunlaşma söz konusu olacak. Bu konu diğer dönemlerden çok daha büyük önem arz ediyor. Benim tüm belediyelerden bir ricam var. Allah rızası için elbette ki vatandaşlarımıza yardımda bulunmak sevaptır. Ama başka bir sevap da insanların bu salgından korunmalarını sağlamak. Ramazan yardımlaşma ayıdır, bereket ayıdır.” dedi.

“TÜM GÜCÜMÜZLE SAHADA OLACAĞIZ”
Bakan Soylu, “Valilerimiz, kaymakamlarımız için yeni bir seferberlik başlatıyoruz. Tüm gücümüzle sahada olacağız. Gerekirse tek tek arkadaşlarımız kontrol edecek. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kimsenin genel bir muafiyeti söz konusu değildir. Muafiyetler zaman ve güzergahla sınırlıdır” diye konuştu.

“ALLAH’INIZI SEVERSENİZ BU İŞİ BİTİRMENİN ZAMANI GELDİ”
Bakan Soylu şöyle devam etti:
“Ben kamu görevlisiyim, avukatım, çiftçiyim’ deyip gün boyu kısıtlamalardan muaf olduğunu sanan, bakkala markete gidiyorum deyip tüm şehri gezmeye kalkan olursa buna kesinlikle müsaade etmeyin. Tekrar söylüyorum. Bu hakka girmektir. Bu hasta olanın sorumluluğunu almak hem bunun vicdan azabı ile hem bu dünyada hem öteki dünyada karşı karşıya kalmak demektir. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili kimsenin genel bir muafiyeti söz konusu değildir. Çağrıda bulunmak istiyorum. Lütfen istismar etmeyin. Allah’ınızı severseniz bu işi bitirmenin zamanı geldi, çaba sarf etmeliyiz. Bakın kasım ayında aldığımız tedbirlerle yukardan aşağıya hep birlikte inişi yakaladık. Yine aynı şeyi sağlamakla mükellefiz.”

“SAHTE REZERVASYON YAPAN KİM VARSA BULUN KAPATIN”
Bakan Soylu, “Şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçlarının kontrol edilmesi de bu sürecin en önemli parçalarındandır. Şehiriçi toplu ulaşım araçları için getirilen yüzde 50 kapasite sınırlaması ile sokağa çıkma kısıtlaması sırasında uygulanacak. Şehirlerarası seyahat kısıtlamasının hayata geçirilmesi son derece önemlidir. Önemli sorun alanlarından birisi de zaman zaman bazı konaklama tesislerinden medyaya yansıyan görüntülerdir. Konaklama tesislerindeki yeme içme yerleri, bu süreçte kesinlikle dışarıdan günübirlik müşteri almamalıdır. Mesela sahte rezervasyon yapan kim varsa bulun kapatın.” dedi.

“İSTİSMAR ETMEYE KALKARSA İKAMETİNİ İPTAL EDERİM HEMEN”
Bakan Süleyman Soylu, “Turistik faaliyetler kapsamında kısa süreliğine ülkemizde bulunanlar hariç olmak üzere; şimdi ikamet sahibi. Pasaportunu gösteriyor, başımın üzerine pasaportun var. Ama sen ikamet sahibisin, buradaki yerleşiklerin kurallarına tabii olmakla mükellefsin. Açık söylüyorum, kim ikamet sahibi ve pasaportuyla bu işi istismar etmeye kalkarsa ikametini iptal ederim hemen. Elimde böyle bir yetki var, acımam da” ifadesini kullandı. Soylu, “Çünkü insanlar evde kalacaklar, siz pasaportunuz var diye siz turist kılığında, imkanında bunu istismar edeceksiniz, buna da müsaade etmeyeceğiz. Onun için kurallarımız çok net, boşluk bırakmıyoruz” şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü:
——-
-Soylu’nun açıklamaları

======================

3- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

İstanbul DHA – SAHADA aktif çalışan muhabir, kameraman ve fotomuhabirlerinin kurduğu Haberciler Platformu, gazetecilere verilen aşı önceliği için Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Platform temsilcileri, basın kartı ve sigortası bulunmayan gazetecilerin de aşı önceliği grubuna alınmasını rica etti. Haberciler Platformu temsilcileri, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a da dün cuma namazı sonrası çiçekle teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, “Ne tatlı bir sürpriz ya. Çok teşekkür ediyoruz. Tabi bizde bunun karşılığını vermemiz lazım. Biz onu hallederiz” dedi.

Görüntü Dökümü:
——–
-Erdoğan’ın açıklaması
-Gazetecilerin verdiği çiçeğin İbrahim Kalın’ın elindeki görüntüsü

====================

4- HASAN POLATKAN’IN EŞİ, MUTAHHARE POLATKAN TOPRAĞA VERİLDİ

Murat DELİKLİTAŞ-Cemil ÖZDEMİR/İstanbul,(DHA) 27 Mayıs 1960 darbesinin ardından idam edilen eski Maliye Bakanı Hasan Polatkan’ın eşi Mutahhare Polatkan  Zincirlikuyu Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. 
Demokrat Parti hükümetlerinde 1950-1960 yılları arasında Maliye Bakanlığı yapan , 27 Mayıs 1960 darbesi ile tutuklanıp idam edilen Hasan Polatkan’ın eşi Mutahhare Polatkan, Antalya’nın Alanya İlçesi’nde tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Çoklu organ yetmezliği nedeniyle 101 yaşında ölen Polatkan için  11.00’de Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni yapıldı. Cenaze törenine, kızı Nilgün Atlı ile torunu Hasan Polatkan Atlı’nın yanı sıra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski siyasetçilerden Hüsamettin Cindoruk, yakınları ve siyaset dünyasından isimler katıldı. Mutahhare Polatkan, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Görüntü dökümü:
—————
-Cenaze namazı
-Törene katılanlar
-Genel ve detaylar

===================

5- 21 HAFTALIK HAMİLE İBB ÇALIŞANI KORONAVİRÜS NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

-30 yaşında hayatını kaybeden kadın son yolculuğuna uğurlandı.

İSTANBUL (DHA) İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yuvam İstanbul Sultangazi Çocuk Etkinlik Merkezi’nde birim asistanı olarak görev yapan 21 haftalık hamile Özgün Öztürk (30), koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Öztürk’ün Gazi Cemevi’nden kaldırılan cenazesi, Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Yuvam İstanbul Sultangazi Çocuk Etkinlik Merkezi’nde birim asistanı olarak görev yapan 30 yaşındaki Özgün Öztürk (30), bir süre önce koronavirüse yakalandı. 21 haftalık hamile olduğu öğrenilen Öztürk, hayatını kaybetti. Öztürk için Gazi Mahallesi’ndeki Gazi Cemevi’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İBB çalışanları ve Öztürk’ün yakınları katıldı.  Törende Özgün Öztürk’ün eşi Ufuk Öztürk, annesi Nuriye Dündar ve babası Mehmet Doğan taziyeleri kabul etti. Özgün Öztürk, törenin ardından Gazi Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
10 Haziran 1991’de doğan Özgün Öztürk’ün 2 Mart 2020 tarihinden bu yana Sultangazi Çocuk Etkinlik Merkezi’nde birim asistanı olarak görev yaptığı, Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım mezunu olduğu öğrenildi.

Görüntü dökümü:
—————
-Cenaze töreninden görüntüler
-Detaylar

====================

6- (Özel) – 3 YAŞINDAKİ ATA KEMAL, DÜNYA SES GÜNÜ’NDE SESİNE KAVUŞTU

Burçak BOZKUŞ – Buğra BENLİOĞLU / İSTANBUL (DHA) – 2002 yılından bu yana her sene 16 Nisan tarihinde kutlanan Dünya Ses Günü’nde 3 yaşındaki Ata Kemal yeniden sesine kavuştu. 1 yaşında ses kısıklığı ile başlayan ve ses tellerinde siğil teşhisi konulan Ata Kemal, Dünya Ses Günü’nde girdiği ameliyatla sesine kavuştu.
Her yıl tüm dünyada kutlanan Dünya Ses Günü’nde, 3 yaşındaki Ata Kemal Aslan, 1 yaşında kaybettiği sesine yeniden kavuştu. Önce ses kısıklığı ile başlayan rahatsızlığı zamanla nefes darlığına dönüştü ve 3 yaşına geldiğinde Ata Kemal’in sesi artık hiç çıkmamaya başladı. Ailenin yüzünü ise koronavirüs sürecinde hayatını kaybeden Prof. Dr. Feriha Öz’ün oğlu Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Uzmanı Prof. Dr. Ferhan Öz güldürdü. Papillomatozis yani ses tellerinde siğil teşhisi koyduğu minik Ata’yı hemen ameliyata alan Prof. Dr. Öz, Dünya Ses Günü’nde 1 yaşından sonra sesi hiç çıkmayan Ata’yı yeniden sesine kavuşturdu.

“BEN 3 YAŞINDA ÇOCUĞUMUN SESİNİ DAHA YENİ DUYMAYA BAŞLADIM”
Ata Kemal Aslan’ın babası Erdem Aslan, “Ata Kemal 10 aylıkken sesinin kısık olduğunu fark ettik. Bir yılda 9-10 kez kontrole götürdük. Ama götürdüğümüz kontrollerde yanlış tedavi ve yanlış teşhis konuldu. Ses tellerinde ödem olduğu söylendi. Bu süreçte Ata Kemal’in rahatsızlığı ilerledi. Sesi hiç çıkmamaya başladı. Nefes alamamaya başladı. Bununla ilgili çok zorlandığı dönemler oldu. Yolumuz bir şekilde Ferhan Hoca ile kesişti. Yapılan muayene sonrasında konulan teşhiste papillomatozis yani ses tellerinde siğil, soluk borusunda siğil olduğu ortaya çıktı. Yüz binde 1,4 oranında kişide görülen bir rahatsızlık olduğunu öğrendik. Sonrasında Ferhan Hoca’nın müdahalesi sonrasında duyduğunuz gibi işte. Ata Kemal 3 yaşında şu an ve 1 buçuk yaşından beri sesini duymuyorduk. Şimdi nefes almasında bir problem yok. Ben 3 yaşında çocuğumun sesini daha yeni duymaya başladım” dedi.

“SESİNİ DUYDUKTAN SONRA, DOĞUMUNDA BİLE BU KADAR AĞLAMADIĞIMI FARK ETTİM”
Ameliyat sonrası duygularını anlatan Erdem Aslan, “3 yaşında oğlum 2 buçuk saat ameliyat geçirdi. Ameliyattan sonra biz Ata Kemal’in sesini duyduğumuzda bizim için Ata Kemal yeniden doğdu gibi oldu. Biz tekrar oğlumuz yeniden doğmuş gibi hissettik. Ben doğumunda bu kadar ağlamamışımdır Ata Kemal’in. Uykusunda ölebilirdi, anlamayabilirdik. Böyle ihtimaller söz konusuydu. Bunları düşündüğümüz zaman ne söyleyeceğimi bilemiyorum” diye konuştu.

“TELSİZ OLMASA AĞLADIĞINI DUYAMIYORDUK”
Anne Dila Zeynep Aslan ise, “Ameliyattan çıktığı gibi sesi çıkmaya başladı zaten. Ağlayışı bile farklıydı. Girerken farklı ağlıyordu, çıkarken farklı. Mesela Ata 3 yaşında biz hala ilk 6 ay bebeklerde kullanılan telsizlerle hayatımızı geçiriyorduk. Nefesi nasıl, sesi nasıl diye. Çünkü telsiz olmasa ağladığını duyamıyorduk” şeklinde konuştu.

“SES HASTALIKLARI FARKINDALIK GÜNÜ, ATA SESİNE KAVUŞTU”
3 yaşındaki minik Ata Kemal’in hastalığını tespit eden ve onu sesine kavuşturan, Koronavirüs sürecinde hayatını kaybeden Prof. Dr. Feriha Öz’ün oğlu KBB Uzmanı Prof. Dr. Ferhan Öz, hastalık hakkında açıklamalarda bulundu. Öz, “Bugün bütün dünyada ses hastalıkları ve ses sağlığı ile ilgili bir farkındalık günü. 16 Nisan. Bütün dünyada kutlanıyor. Bana Ata getirildiği gün ciddi bir solunum güçlüğü vardı. Bütün yüzü mosmordu. Solunumu son derece zordu. Sesi zaten çıkmıyordu. Bu bir papillomatozis hastalığı. Virüsten geçiyor. HPV virüsü ile geçiyor. Türkiye’de çok sık görülmüyor. Vücudumuzun çeşitli yerlerinde siğiller vardır benzeri bir durumdur ama aynı şey değildir. Mesela vücudunuzdaki siğiller bir noktada kalırlar. Fakat ses tellerindeki sürekli olarak ürer, büyür, solunum yolunu kapatır. Yani ses kısıklığı ile başlar, solunum güçlüğüne kadar gider” dedi.

“ÇOCUĞUNUZUN SESİ KISIKSA VE DÜZELMİYORSA MUTLAKA BİR KBB DOKTORU GÖRMELİ”
Çocuklarda görülen ses kısıklığının ciddiye alınması gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Öz, “Son derece başarılı anestezi ekibimizle birlikte Ata’da hiçbir şekilde boğazında bir delik açmadan çok incecik bir tüple hava yoluna girdim. Ata sesine kavuştu. Çocuklarınızın küçük yaştayken bağırdığı zaman sesi kısılabilir, bu normal bir şey. Ama o çocuğun bağırmalarını engellediği zaman ses düzelirse paniğe gerek yok ama düzelmiyorsa o zaman mutlaka bir KBB doktoru bu çocuğu görmeli” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü
-Ata Kemal Aslan’ın ailesi ile röp
-KBB Uzmanı Prof. Dr. Ferhan Öz ile röp
-Ata Kemal’in ameliyat öncesi çekilmiş videoları (cep telefonu)
-Ameliyat sonrası video (cep telefonu)
-Muhabir anonsu (Burçak BOZKUŞ)
-Genel ve detay

=====================

7- BAKAN SOYLU EMNİYET MÜDÜRLERİ VE İLÇE JANDARMA KOMUTANLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Esma MURAT- Mertcan ÖZTÜRK / İSTANBUL, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Covid-19 Salgınıyla Mücadele Değerlendirme Toplantısı sonrasında İstanbul’da bulunan emniyet müdürleri ve ilçe jandarma komutanlarıyla bir araya geldi. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti. 

Görüntü dökümü
——-
-Toplantıdan detay görüntüler

====================

8- AVCILAR’DAKİ YOLDA YÜRÜYEN KADINA KAPKAÇ ŞOKU 

İhsan DÖRTKARDEŞ/ İSTANBUL  (DHA) Avcılar’da çeşitli tarihlerde yolda yürüyen kadınların yanına yaklaşarak cep telefonlarını kapkaç yöntemiyle çalan şüpheli yakalandı. Kapkaç anları kameralara yansıdı.
Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri 13 Nisan akşamı Yeşilkent Mahallesi Ahmet Arif Caddesi üzerinde park halinde olan bir TIR içerisinden cep telefonu çalınması ve aynı gün saat 20.50 sıralarında Yeşilkent Mahallesi Balık Yolu Caddesi üzerinde yürüyen bir kişinin cep telefonunu kapkaç yöntemiyle çalınması üzerine çalışma başlattı. Şüpheli şüpheli güvenlik kameraları ile tespit edildi. Şüphelinin 18 yaşından küçük E.D. olduğu belirlendi. Şüpheli, yakalanarak gözaltına altına alınırken yapılan üst aramasında 0,40 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelinin yolda yürüyen kadının telefonun kapkaç yaptığı anlar kameralara yansıdı.
 
Görüntü dökümü:
———————-
Kapkaç anları
Gözaltına alınan şüpheli

===================

9- ESENYURT’TA RESTORANLARDA KORONAVİRÜS DENETİMİ

Haber – Kamera: Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL , (DHA) Esenyurt’ta, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında restoranlara yönelik denetim yapıldı.
Koronavirüs ile mücadele tedbirler arttırılarak devam ederken, polis ekipleri de İstanbul genelinde denetimlerini sürdürüyor. Polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Cumartesi günü Cumhuriyet Mahallesinde bulunan restoranlarda denetim yaptı. Denetimde, restoran sahiplerinin koronavirüs tedbirlerine uyup uymadığı kontrol edildi. Polisler, işyeri çalışanlarını maskeyle sosyal mesafe kurallarına uyma konusunda uyardı.

Görüntü dökümü:
-Polis ekiplerinin restoranlara girişi
-Polis ekiplerinin uyarıları
-Genel ve detay görüntü

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!