Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL  – CEMİL HOCAYA MEZARI BAŞINDA ANMA… 1 YIL SONRA HELALLİK ALINDI (1)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

– Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanıydı. 
– Vefat yıldönümünde mezarı başında anıldı.
– Törende yapılan duanın ardından konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ailenin talebi üzerine “İçlerinde ukde kalmıştı” ifadelerini kullanarak, Taşçıoğlu için toplanan kalabalıktan hellalik istedi. 

Haber-Kamera: Beyza Nur GÜLER-Buğra BENLİOĞLU-İbrahim MAŞE/ İstanbul, (DHA)  -KORONAVİRÜS nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, vefatının birinci yıldönümünde mezarı başında anıldı. 
Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden ilk sağlık çalışanıydı. Adı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşatılan İstanbul Tıp Fakültesi’nin duayen hocası Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu, vefatının birinci yıldönümünde, mezarı başında anıldı. Nakkaştepe Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anmaya Taşçıoğlu’nun eşi Didem Taşçıoğu, oğlulları Onur, İrem ve Deniz Taşçıoğlu, ağabey ve kardeşleri ile arkadaşları, sevenleri ve öğrencileri katıldı. 

MEZAR TAŞINA FULAR RESMİ ÇİZİLDİ 
Taşçıoğlu’nun mezarında birkaç ay önce düzenleme yapıldı. Yapılan düzenlemede ise dikkat çeken bir detay vardı. Fular merakıyla tanınan duayen hocanın mezar taşında, adının hemen yanına bir de fular resmi çizildiği görüldü. 

1 YIL SONRA HELALLİK ALINDI
Salgın önlemleri nedeniyle 1 yıl önce Taşçıoğlu’nun cenazesi, küçük bir grup ile tören yapılmadan defnedilmişti.  Bugün mezarı başında yapılan anma töreninde ise yapılan duanın ardından konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ailenin talebi üzerine “İçlerinde ukde kalmıştı” ifadelerini kullanarak, Taşçıoğlu için toplanan kalabalıktan hellalik istedi. 

Görüntü dökümü:
—————————- 
-Mezarlık’tan görüntüler
-Törenden görüntüler
-Dua görüntüleri
-Helallik alınması
-Eşi ile röp.
-Kardeşi ile röp.
-Oğlu ile röp. 
-Genel ve detay

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!