Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL – (havadan görüntülerle) D-100 KARAYOYU ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNDÜ

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Elif YAVUZ – Buğra BENLİOĞLU – Zeki GÜNAL/İSTANBUL, DHA – SEVGİLİLER Günü’nün hafta sonu kısıtlamasına denk gelmesi nedeniyle seyyar satıcılar trafiği de fırsat bilerek yollara çıktı. Çok sayıda çiçek satıcısının  bulunduğu D-100 Karayolu havadan da görüntülendi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması devem ediyor. Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’nün Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle seyyar çiçekçiler bugünden satışa başladı. D-100 Karayolu’nda sıkışan trafikte araçların yavaş gitmesini fırsat bilen çiçekçiler burada araçların arasında satış yapıyor. D-100 Karayolunun çeşitli noktalarında satış yapan çok sayıda  çiçek satıcıları Çağlayan’da havadan da görüntülendi.

D-100 Karayolu Çağlayan mevkiinde satış yapan çiçekçi Arzu Seyrekbasan, “14 Şubat geldi ama bize gelmedi. Hafta sonu yasak var. Bugünden satışa çıkardık. Bugün çiçekler biterse biter, bitmezse çöpe atacağız. Şimdilik satışlar fena değil akşama trafik daha da yoğun olur, akşamı bekliyoruz” dedi. Seyrekbasan, satış yaparken, “Prensesim, güzelim, bir tanem,  güzel eşine bir çiçek al” gibi güzel sözlerle müşterilerini ikna etmeye çalıştığını söyledi.

Çiçekçi Sedat Küm de “Satış yaparken sesim kısıldı bağırmakta. 14 Şubat öncesi elimizdeki çiçekleri bitirmek için uğraşıyoruz. Demetleri 15-20 liraya satıyorum. Güllerin tanesi ise 20 lira. Akşama kadar satmaya çalışacağız” dedi. Trafikte hem kızı hem de eşi için gül alan bir kişi ise, “Ara ara yoldan satanlardan alıyorum. Çiçekçilerden daha ucuza geliyor dedi” ifadelerini kullandı.

D-100  Karayolunda satış yapan çiçekçiler ise bu özel gün için gül ve nergis satışını tercih etti. Güllerin tanesi 15 liradan, nergislerin çifti 10 liradan satıldı.

 

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü

——–

-Çiçekçilerin satış yapmasında detaylar

-Çiçekçiler röportaj

-Vatandaş röp

-Muhabir anonsu (Elif YAVUZ)

-Havadan görüntüler

-Detaylar

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!