Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL –  İSTANBUL HAVALİMANI’NDA KARLA MÜCADELE 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera:  Enver ALAS – İSTANBUL / DHA
İstanbul Havalimanı’nda uçuşların aksamaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Uçuşların kesintisiz  devam ettiği havalimanında 300 kişilik ekip ve 130 araç ile karla mücadele çalışması yürütülüyor. 
Kent genelinde iki gündür etkili olan kar yağışı nedeniyle uçuşların aksamaması için İstanbul Havalimanı’nda “Karla Mücadele Ekibi” çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’dan yapılan açıklamada, karla mücadelede 300 personel ve 130 karla mücadale aracı ile pist apron ve taksi yollarının açık tutulmaya çalışıldığı belirtildi.  Kötü hava koşullarının uçuş trafiğini etkilememesi, yolcuların rahat ve güvenli seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla çalışmaların da kesintisiz yürütüldüğü aktarıldı. 

EKİPLERİN ÇALIŞMASI 7 AYRI BİRİMDE EŞ GÜDÜMLÜ YÜRÜTÜLÜYOR
Ayrıca, karla mücadele sırasında 7 ayrı birime ayrılan ekiplerin eşgüdümlü şekilde sürüttüğü çalışmalar  sayesinde operasyona kesintisiz olarak devam ettiği, karla mücadele araçlarının üzerindeki  transponder sayesinde araçlar anlık olarak izlenerek  performanslarının da ‘online’ filo yönetim yazılımı ile takip edildiği kaydedildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Aprondan görüntüler
-Uçaklardan görüntüler
-Kar altındaki alanlar
-Genel ve detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!