Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tarsus’ta karşı şeride geçen TIR, otomobili biçti: Aynı aileden 5 kişi öldü, 2 yaralı

MERSİN’in Tarsus ilçesinde sürücünün kontrolünden çıkan TIR, karşı şeride geçerek otomobili biçti. Çarpışmanın şiddetiyle TIR takla atarken, demir yığını haline dönüşen otomobilde bulunan aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Tarsus Pozantı TEM otoyolunda meydana geldi. Tarsus’tan Pozantı istikametine giden Şakir Sarı yönetimindeki 06 AB 1448 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen TIR, sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 AFA 008 plakalı otomobile çarptı. Metrelerce sürüklenen otomobil demir yığını haline dönüşürken, TIR ise devrildi. Kazada otomobilde bulunan Emine Rüzgar, Ali Rüzgar, Ayşe Rüzgar, Gazi Rüzgar ve Meryem Rüzgar olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Kerim Rüzgar ile TIR şoförü Şakir Sarı ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Karayolları ekipleri yolu temizledikten ve araçların kaldırılmasından sonra trafik akışı normale döndü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Olay yerinden görüntü

Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN/TARSUS (Mersin), (DHA)

Reklam Alanı

=================================

Diyarbakır’da 22 aracın karıştığı zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı

DİYARBAKIR’da buzlanma nedeniyle kayganlaşan cadde üzerinde 22 aracın karıştığı iki ayrı zincirleme kazada, 10’un üzerinde kişi yaralandı. 

Kazalar, akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol üzerindeki Mahabat Bulvarı’nda meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası meydana gelen buzlanma nedeniyle aynı cadde üzerinde iki ayrı zincirleme kaza meydana geldi. Kontrolden çıkan 22 aracın karıştığı zincirleme kazalarda 10’un üzerinde kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan bir kişi, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan cadde, ekiplerin çalışmasıyla tek şeritten devam ediyor. 

Görüntü Dökümü
———
Kazaya karışan araçlar
Polis ekipleri
Vatandaşlar
Genel ve detay

Haber-Kamera: Mehmet Mucahit CEYLAN-Serhat ÖZDEMİR/DİYARBAKIR, (DHA)

====================================

Erciş’te yolda mahsur kalan iki hasta, belediye ekiplerince kurtarıldı

VAN’ın Erciş ilçesinde, kar nedeniyle yolları kapanan Beyazıt ve Keklikova mahallelerinde, hastane dönüşü yolda kalan diyaliz hastası Kevser Asam (55) ile boğazında ödem oluşan 2 yaşındaki bebek Hamza Çiçek, belediye ekiplerinin yolu açmasıyla evlerine ulaştırıldı.

Van’ın Erciş ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar kalınlığının yer yer 30 santimetreye ulaştığı ilçeye bağlı Beyazıt Mahallesi’nden Erciş Şehit Rıdvan Çevik Devlet Hastanesi’ne özel araçla getirilerek, diyalize giren Kevser Asam, diyaliz işlemleri bittikten sonra aynı araçla evine gitmek üzere yola çıktı. Bir süre ilerleyen Asam’ın içerisinde bulunduğu araç, kar ve tipi nedeniyle kapalı olan yolda mahsur kaldı. Bunun üzerine Asam’ın yakınları belediye karla mücadele ekiplerine telefonla ulaşarak yardım talebinde bulundu. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye giden karla mücadele ekipleri, mahalle yolunu açarak, diyaliz hastası Kevser Asam’ı evine ulaştırdı.

Öte yandan ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan ve yolu kar nedeniyle kapalı olan Keklikova Mahallesi’nde, hastane dönüşü yolda kalan 2 yaşındaki bebek Hamza Çiçek ve babası Osman Çiçek’in içerisinde bulunduğu otomobil, mahalle yolunda mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye giden belediye ekipleri, yolu açtıktan sonra baba ve 2 yaşındaki bebeği evine ulaştırdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Yol açma çalışmaları
-Hastaları evlerine götürülmesi
-Detaylar

Barış KUL/ERCİŞ (Van), (DHA)

=================================

Gaziantep’te hırdavatçıda yangın

GAZİANTEP’te, hırdavatçıda çıkan yangın, yaklaşık 2 saatlik çalışma ile kontrol altına alındı. Yangında iş yerinde bulunan ürünler zarar gördü.

Yangın, akşam saatlerinde GATEM toptancılar sitesinde bulunan hırdavatçıda çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangını gören işçiler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbarla olay yerine 20 itfaiye aracı, 60 personel ve sağlık ekibi sevk edildi. Çakmak gazlarından kaynaklı patlamanın yaşandığı yangına, bölgeye gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 2 saatte söndürülen ve soğutma çalışmalarının devam ettiği yangının çıkış sebebi araştırılırken, alevler nedeniyle depoda bulunan gıda ürünlerinin zarar gördüğü öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– İtfaiye ekiplerinin olay yerine gelişi
– Yangına Müdahele ediliş
– Yangında oluşan patlamalar
– Ambulans ve polis ekiplerinin olay yerinde görüntüsü
– Genel ve detay görüntüler

Haber:Kamera:Ahmet KILIÇ -GAZİANTEP-DHA)

==============================

Bursa’da 2 katlı binanın çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu

Bursa’da 2 katlı bir binanın çatısında çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın paniğe neden oldu.

Yangın, saat 20.00 sıralarında merkez Yıldırım İlçesi Samanlı Mahallesi’nde bulunan 2 katlı bir binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana geldi. Yangını fark eden apartman sakinleri binayı tahliye ederken, alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri alırken, 5 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından söndürüldü.

İtfaiye ekipleri yangının kesin çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:
——————————-
-Yangın anı cep telefonu görüntüsü
-Olay yeri görüntüleri
-İtfaiye ekiplerinin müdahale etmesi
-Yangını izleyen vatandaşlar
-Detaylar

Haber-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)

====================================

Sahibi tedavi gören köpek, 5 gündür hastane kapısında bekliyor

TRABZON’da, rahatsızlanan Cemal Şentürk’ün taşındığı ambulansı takip eden köpeği, 5 gündür sahibinin tedavi gördüğü özel hastanenin giriş kapısı önünde bekliyor. ‘Boncuk’ isimli sevimli köpek, sağlık görevlileri ve çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Kentte yaşayan Cemal Şentürk, 14 Ocak’ta Medical Park Trabzon Karadeniz Hastanesi’ne kaldırıldı. Cemal Şentürk tedaviye alınırken, sahibinin taşındığı ambulansı takip eden ‘Boncuk’ isimli köpek de hastanenin giriş kapısı önünde beklemeye başladı. Şentürk’ün yakınları tarafından eve götürülen sevimli köpek, her defasında yeniden hastaneye döndü. Sevimli köpek, hastane personeli ve vatandaşların ilgi odağı oldu. 

KÖPEĞİYLE DUYGUSAL BULUŞMA
Sağlık durumu iyiye giden Şentürk’ün, tekerlekli sandalyeyle aşağı inip, bekleyişini sürdüren ve hastane çalışanlarınca beslenen köpeğiyle buluşması, duygusal anlara sahne oldu. 9 yıldır yanından ayırmadığı köpeğiyle aralarında sevgi bağı oluşan Şentürk, “9 yıldır benimle birlikte Boncuk. Ben de özlüyorum onu. O da bana alışkın zaten. Arada pencereden sesleniyorum ona, o zaman biraz daha sakinleşip duruyor burada. İnsan gibi yakın davranıyor bana. Öyle olunca bende neşeleniyorum, hoşuma gidiyor. Bana bu kadar yakın olmasının sebebi, ona çok fazla ilgi göstermem. Hayvana yakın ilgi gösterince o da anlıyor, ne kadar ilgi gösterirsen o kadar yaklaşıyor. Ben ona hiç kızmam, kızıp da kendimden soğutmam. Köpekler devamlı ilgiyi seven hayvanlardır. İlgi gösterdin mi istediğin gibi yönlendirirsin onuö dedi.

‘EVE GÖTÜRSEK DE KAÇIP GELİYOR’
Şentürk’ün kızı Aynur Egeli de, “Babam rahatsızlanınca hastaneye getirdik. Köyde babamın arabası vardı, Boncuk onun yanından hiç ayrılmadı. Sonra Boncuk’u buradaki evimize getirdik. Babamın burada olduğunu öğrenince de buradan hiç ayrılmadı. 5 gündür buraya geliyor. Biz eve götürsek de kaçıp kaçıp buraya geliyor, babamı bekliyorö diye konuştu.

‘SADECE SAHİBİNİ BEKLİYOR’
Hastanende özel güvelik görevlisi Muhammet Akdeniz, “Burada bir ziyaretçimiz var. Her gün saat 09.00 gibi geliyor. Akşama kadar bekliyor. İçeri girmiyor genelde, kapıdan kafasını uzatıp bekliyor. Sahibi burada tedavi görüyor şu an. Zararsız, kimseyi de rahatsız etmiyor. Sadece sahibini bekliyor. Sahibi de bazen yanına gelip onu teselli edip gidiyorö şeklinde konuştu.

Hastane müdürü Fırat Uğur da, “Arkadaşlarımız burada onu besliyor, kimseye bir zararı yok. Sahibiyle arasında olan ilişki burada herkesin dikkatini çekti. Hastanemiz olarak biz de köpeği çok sevdik. Sahibi de iyileşince inşallah taburcu olacak, Boncuk da sahibine kavuşacakö ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Köpeğin bekleyişi
-Hastane önünden görüntüler
-Köpeğe gösterilen ilgi
-Sahibiyle buluşması
-Röportajlar ve detaylar

HABER KAMERA: Nurullah CABRİ/TRABZON,(DHA)- 

=========================

Yürürken yanına pencere camı düşen adam saniyelerle kurtuldu

MANİSA’nın Turgutlu ilçesinde, işe gitmek üzere evden çıkan Mesut Özsoyun’un (40) yakınına sürgülü cam düştü. Olası kazadan şans eseri kurtulan Özsoyun, düşen camın kendi dairesine ait olduğu öğrenince ikinci şoku yaşadı. 

Olay, dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Duatepe Sokak’ta meydana geldi. Duatepe Sokak 214 numarada oturan Mesut Özsoy, işe gitmek için evden çıktı. Özsoy, arabasına doğru yürüdüğü sırada, bir kaç santimetre gerisine sürgülü pencere camı düştü. Yere düşen cam gürültüyle parçalanırken, ne olduğunu anlamayan Özsoy kısa süreli şok geçirdi. Özsoy daha sonra camın kendi dairesinden düştüğünü fark etti. Yere düşen camın gürültüsüyle dışarıya çıkan mahalle esnafı Özsoy’u sakinleştirdi.

Bir gıda firmasında satış sorumlusu olarak çalışan Mesut Özsoy, olaydan sonra yaptığı açıklamada, “Annem her sabah evden çıktıktan sonra cama çıkarak beni işe uğurlar, yine bana hayırlı işler demek için sürgülü camı açmış, ancak cam bir anda yerinden çıkarak aşağıya düşmüş. Hayatımın şokunu yaşadım, resmen saniyelerle kurtuldum. Çok şükür hiç bir şeyim yok. Annem de olaydan sonra büyük şok yaşadı, aşağıda benim olduğumu görmemiş eğer öyle olsaydı refleksle tepki verebilirdi. Hepimizi Allah korudu, çok şükür kimsenin burnu kanamadı” diye konuştu. 

Yaşanan olay, sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, elinde turşu bidonuyla yürüyen Özsoy’un bir kaç santim gerisine düşen cam ve çevredeki vatandaşların yaşadığı panik ani görünüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Güvenlik kamerası

Haber – Kamera: Doğan ÇİZMECİ / TURGUTLU, (Manisa), (DHA)

==============================

Van kent merkezinde 150 kişilik ekiple karla mücadele çalışması

VAN’da kardan dolayı kapanan 403 yerleşim yeri ile ulaşımın sağlanabilmesi için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İpekyolu Belediyesi, kent merkezindeki cadde ve sokakların kapanamaması için de 80 araç ve 150 personelle kar temizleme çalışması başlattı.

Van ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan 403 yerleşim yerinin ulaşıma açılması için Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, hummalı bir çalışma yürütürken, İpekyolu belediyesi ekipleri de, kent merkezindeki cadde ve sokakların kapanmaması için 80 araç ve 150 kişilik ekiple, karla mücadele çalışması başlattı. İş makineleri caddelerde küreme yaparken, temizlik işçileri de ana yollardaki kaldırımlarda kar temizliği yaptı.
İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Garaj Amiri Erdal Ercan, belediye olarak karla mücadele çalışmasına hazır olduklarını belirterek, “Karla mücadele çalışması için 28 adet kepçe, 14 loder, 36 kamyon, 3 tuzlama ve küreme aracıyla kışa hazırız. Mücadele programımızı gece ve gündüz çalışması diye iki bölüme ayırdık. Gündüzleri sokak aralarında çalışma yaparken, geceleri de trafiğin yoğun olmadığı zamanlarda çalışmalarımızı ana arterlerde ve çarşı merkezinde yapıyoruz. Bu çalışmalarımıza 150 saha personeli de etkin olarak destek veriyor. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte karla mücadele ekibimiz, yolların kapanmaması ve vatandaşlarımızın güne başlarken mağdur olmamaları için temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————
-Çalışyapan 80 iş makinesinin toplu hamde dronla çekilen görüntüsü
-Caddelerde yapılan kar temizleme çalışmalarından detaylar
-Dronla çekilen görüntü
-Garaj Amiri Erdal Ercan ile röportaj
-Karla mücadele çalışmalarından genel ve detaylar

Behçet YILMAZ / VAN, (DHA)

==================================

Engelli gence kötü şakada 1 kişi tutuklandı (EK)

YAŞADIKLARINI ANLATTI
Yaşadıklarını anlatan Ö.S. (31), “Orada toplanmışlardı, kim ne yapıyor belli değildi. Kelepçeyi bağladılar ve arabaya bağlayıp beni çekmeye başladılar. Arabayı R.K.’nın oğlu sürdü, bağlayıp çekmeye başladılar” dedi.

ORADAKİLERDEN ŞİKAYETÇİYİM
Ö.S.’nin babası Şakir S. ise, “Çocuğum zihinsel engelli. Arkadaşları alıp götürmüş, kelepçeyle bağlamışlar. Defalarca bunu yapmışlar, son yaptıklarını da medyada gördük. Ben karakola gidip şikayette bulundum, oradakilerden davacı oldum. Hepsini yakaladılar. 16 yaşındaki bir çocuk hariç hepsini serbest bıraktılar. Orada kimin yaptığı belli, oradakiler cezasını bulsun istiyorum” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
Aile detay
Engelli Ö.S. röp.
Baba Şakir S. röp.
Detay

HABER-KAMERA: Ramiz Kaan OKTAR-Onur GÜDEN/ADAPAZARI (Sakarya),(DHA=

================================

Evi yanan Suriyeli aileye barınma ve eşya yardımı yapılacak
 
OSMANİYE’de, elektrik kontağından çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Suriyeli el-Abbuş ailesini ziyaret eden İl Göç İdaresi Müdürü Mahmut Kurtuluş, barınma ve eşya yardımında bulunulacağını söyledi.

Yangın, 12 Ocak günü merkez ilçeye bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesi 14030 Sokak’taki evde çıktı. Suriyeli Ahmet el-Abbuş ile ailesinin yaşadığı ve çatısı çinko kaplı ahşap olan evden dumanlar yükselmeye başladı. Aile fertleri kendilerini dışarı atarken, çevredekiler itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede büyüyen alevler tüm odalara sıçradı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, ev ise kullanılamaz hale geldi.

Yangından sonra her şeyini kaybeden aile geçici olarak enişteleri Kemal Huriye’nin evine yerleşti. Küle dönen evde incelemelerde bulunan İl Göç İdaresi Müdürü Mahmut Kurtuluş, daha sonra el-Abbuş ailesinin ziyaret etti. Aileye barınma sağlayacaklarını söyleyen Kurtuluş, eşya yardımı da yapılacağını ifade etti. Ayrıca yangın esnasında kimlikleri de yanan aileye, yeni kimlikleri de teslim edildi.

Görüntü Dökümü
———————–
– Evleri yanan Suriyeli aileye ziyaret
– Yanan kimliklerin yenisinin aileye teslim edilmesi
– Yanan evde inceleme
– Evin içerisi yanan eşyalardan detaylar

*ARŞİV GÖRÜNTÜLER*
– Evden alevlerin yükselmesi
– İtfaiye erinin eve su sıkarken yakın detay
– Evin içinde Alevlerin görülmesi
– Yangın bölgesindeki itfaiye aracı
– İtfaiye erinin koşması
– Yangın söndürme çalışmasından detaylar
– Evde kalan yaşlı kadının ağlaması
– Yanan evden yükselen dumanlar

Haber: İbrahim EMÜL – Kamera: OSMANİYE, (DHA)

========================

Kardeşini 25 kez bıçaklayarak öldüren ağabey, tutuklandı

Bursa’da tartıştığı kardeşi Semih Acar’ı (19) 25 kez bıçaklayarak, öldüren Fatih Acar (27), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, önceki gün akşam İznik ilçesi Eşrefzade Mahallesi Bent Sokak’ta meydana geldi. Fatih Acar ile kardeşi Semih Acar, evde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Fatih Acar, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile kardeşini 25 kez bıçakladı. Semih Acar, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheli ise kardeşini olay yerinde bıraktıktan sonra İznik Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, teslim oldu.  Semih Acar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla İznik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acar, doktorların tüm müdahalesine karşın hayatını kaybetti.

TUTUKLANDI

Fatih Acar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Fatih Acar, emniyette verdiği ifadede neden tartıştıklarını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Fatih Acar, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürmek’ suçundan tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Görüntü Dökümü:
———————————–
-Şüphelinin adliyeden çıkarılmasından görüntü

Haber-Kamera: Şenol POYRAZ/İZNİK (Bursa), (DHA)

===============================

Bolu, eksi 32 dereceyle en soğuk il oldu
 
BOLU önceki gün gece saatlerinde ölçülen eksi 32 dereceyle Türkiye’nin en soğuk ili oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu’ndan alınan bilgiye göre önceki gün gece Bolu’da, hava sıcaklığı sıfırın altında 32 derece olarak ölçüldü. Bolu, önceki gün gece Türkiye’nin en soğuk ili olarak kayıtlara geçti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Bolu Batı Karadeniz Orman Araştırma İstasyonu’nda hava sıcaklığı eksi 32 derece olarak kaydedilirken, Gerede ilçesine bağlı Samat köyü ise sıfırın altında 30,6 ile ikinci sırada yer aldı. Türkiye’nin en soğuk üçüncü yeri ise sıfırın altında 28,9 dereceyle Bolu’nun Dörtdivan ilçesi oldu.

GÖLCÜK BUZ TUTTU
Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı’ndaki gölün yüzeyi buz tuttu. Dört mevsim ayrı güzelliğe bürünen Gölcük Tabiat Parkı’nda geçen günlerde etkili olan yağışın ardından kar kalınlığı yarım metreyi geçti.

ABANT GÖLÜ BUZ TUTTU
Önceki gün gece ölçülen eksi 32 derecelik sıcaklıkla en soğuk il olan Bolu’ya 40 kilometre uzaklıkta bulunan Abant Gölü de buz tuttu. Dört mevsim ayrı güzelliğe bürünen Abant Tabiat Parkı’nda 3 gün boyunca yağan karın ardından don meydana geldi. Hava sıcaklığının önceki gün gece eksi 22,2 olarak ölçüldüğü tabiat parkında bulunan ve çevresi 7 kilometre uzunluğunda olan gölün yüzeyi buz tuttu. Buz tutan göl, dron kamerasıyla görüntülendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Abant dron görüntüleri
-Buz tutan göl

Haber: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

===================

Yağışlar Sapanca Gölü’ne yaradı 

SAKARYA’da etkili olan kar yağışı sayesinde Sapanca Gölü’nde su seviyesi 30.28 metreden 30.38’e yükseldi. Karların erimesiyle seviyenin daha da artması bekleniyor. 

Kurak geçen sonbahar ve kış ayları nedeniyle Sapanca Gölü’nde su seviyesi 32.50 metreden 30.28’e kadar gerilerken göl kıyısında da yer yer 20 metrelik çekilmeler yaşanmış ve iskeleler karada kalmıştı. 16 Ocak günü başlayan ve 2 gün boyunca etkili olan kar yağışı nedeniyle su seviyesi 30.38 seviyesine yükseldi. Karların erimesinin ardından gölün 32.00 metre seviyesine çıkması bekleniyor. Sakarya Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu Yiğit, yağışlar sonrası Sapanca Gölü’ndeki su seviyesinin yükselmesinin yeterli olmadığını belirterek, “Bu kuraklık bu sene yaşanan sıcaklık ile değil geçen seneden bu yana devam eden bir durum. Geçen sene yaşanan kuraklıktan dolayı bu sene yaz dönemine de su sıkıntısı yaşayarak girdik. Sonbaharda ise kış ayı gibi kuraklığın yaşanması bütün su kaynaklarımızda olduğu gibi Sapanca Gölü’nü de etkiledi. Aynı problemleri daha önce 2014 ve 2007 yılında da yaşamıştık. Bu sanki 7 yılda bir tekrar edilen bir durum gibi gözükse de atmosferde böyle bir kural yok. Bu durum 2 yıl sonra tekrar gerçekleşmeyeceği anlamına gelmez. O yüzden önlemleri şimdiden almak gerekiyor. Hatta geçen seneden önlemlerimizi almalıydık.” dedi.

Doç.Dr. Mahnaz Gümrükçüoğlu Yiğit, Sapanca Gölü’nde su seviyesinin yükselmeye başladığını ifade ederek, “Şuanda kar yağışı ile birlikte Sapanca Gölü’nde kod seviyesi biraz yükselmiş olabilir. Aynı şekilde İstanbul’daki barajlarda da su seviyelerinde yüzde 10’luk bir artış yaşandı. Fakat bu durumda bizim su seviyelerinin nerden nereye çıktığına bakmamız lazım. Sapanca Gölü’nde su seviyesinin 30 kodunun üstüne çıkması veya İstanbul’daki barajlarda doluluk oranlarının yüzde 30 oranlarında geziyor olması iyi durumda olduğumuz anlamına gelmiyor. Sadece eskiye göre birazcık iyi duruma geldiğimiz anlamına gelir ve birkaç günlük su kullanımının hesabını yapmamızı sağlar ama bu hesapları yapmamız için yarı kurak bir bölgede olduğumuzu da düşünerek kuraklık ile ilgili çok ciddi risk yönetiminin gerçekleştirilmesi gerekiyor. Bu risk yönetimi ise sadece insani kullanım açısından değil, hem tarımsal hem de sanayi faaliyetleri açısından çok iyi yönetim planlarının hazırlanması anlamına geliyor. Alınacak olan tedbirler suların miktarı azaldığında, kullanılamayacak seviyelere geldiğinde suları kesmek değildir. Daha uzun vadeli ve her günü yönetecek şekilde önlemlerin alınması gerekiyor.” diye konuştu.

‘UZUN VADELİ YÖNETİM PLANLARI GEREKİYOR’
Sapanca Gölü’ndeki 1 santimetrelik yükselmenin, suyu istediğimiz gibi kullanabileceğimiz anlamına gelmediğini belirten Yiğit, “Çok iyi yönetim planlarının faaliyete geçmesi gerekiyor. Bu arada yönetim planları var ama çok daha uzun vadeli olması gerekiyor. Yani insanlara dişlerinizi fırçalarken suyu açık bırakmayın demekle su yönetimi gerçekleşmiyor. İnsanlarımız artık bilinçlenmeye başladı. Evsel kullanımlarda bir azalma mevcut ama bunu teknik yöntemlerle de yapmak gerekiyor. Ülke genelinde tarımsal faaliyetlerde en azından az su kullanılan bitkilere doğru yönelim göstermesi ve doğru sulama yapılması gerekiyor. Suyumuz bu kadar azalmışken insani kullanım öne çıkartılarak, sanayi kullanımında ise de deniz suyunu arıtımı gibi seçenekleri devreye sokmak gerekiyor.” dedi. 

YAĞMUR HASADI ŞART
Alınacak en önemli tedbirlerden birisinin yağmur hasadı olduğunu söyleyen Yiğit, “Kurak bölgelerde bu yıllardır yapılıyor. İstanbul’daki sarnıçları da düşünecek olursak yıllardır kullanılan bir şey. Artık mutlaka en küçük binalardan en büyük binalara kadar, tarımsal alanlardan açık alanlara kadar her yerde yağmur hasadının yapılması gerekiyor. Çünkü kentlere düşen suyun tamamına yakınını kaybediyoruz. Bunun mutlaka hasat edilip bir yerde biriktirilmesi ve kullanılması gereken yerlerde de kullanılması gerekiyor. Özellikle sağanak yağışlar bu kadar artmışken başka türlü bu suyu tasarruf etmemiz mümkün değil.” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Sapanca Gölü’nün yaz aylarında çekilmiş görüntüsü
Sapanca Gölü’nün şuan çekilmiş görüntüsü
Mahnaz Gümrükçüoğlu Yiğit röp.
HABER: Ramiz Kaan OKTAR-KAMERA: Onur GÜDEN/SAPANCA (Sakarya), (DHA)

===================

Ameliyat olamazsa ayağını kaybedecek
 
HATAY’ın Payas ilçesinde fil hastalığı olarak da bilinen lenfödem hastalığı nedeniyle ayağını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalan Ayşe Özbir (35), 20 bin lira tutarındaki ameliyat için hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi. 

İlçede, 6 yıl önce kan dolaşımının bozulması sonucu proteinden zengin sıvının birikimiyle ortaya çıkan, fil hastalığı olarak da bilinen lenfödem hastalığı teşhisi konulan evli ve bir çocuk annesi Ayşe Özbir, geçen yıl ayağında oluşan büyük kitle nedeniyle yürüyemez duruma geldi. Ağrılar içinde yaşadığını ve uyuyamadığını belirten genç kadın, maddi imkansızlıklar nedeniyle ameliyat olamadığını dile getirdi.

Bu durumdan ailesinin de etkilendiğini ve hayırseverlerden yardım beklediğini dile getiren Özbir, “Biz artık yetişemiyoruz. Ağrılarımdan sabahlara kadar bağırıyorum. Ne eşim, ne kızım uyuyamıyorlar. Kızım, sabaha kadar başucumda ayağıma masaj yapıyor” dedi. 

DAKİKALAR ALEYHİNE İŞLİYOR
Kızı için ameliyat olup hayata tutunması gerektiğini ifade eden Ayşe Özbir, “Benim bir kızım var, ona bakmakla yükümlüyüm. Acılarımdan ben ağladıkça, kızım ağlıyor, eşim ağlıyor. Son raddedeyim artık. Doktor ‘son raddeye gelmişsin, artık çok geç kalmışsınız ya kesilecek ya da bu ameliyat işe yarayacak, dakikalar dahi senin aleyhine işliyor’ diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Ameliyat tutarı olan 20 bin lirayı karşılayamıyoruz. Bir ay oldu, ameliyat olmam gerektiği söylendi. Hayırseverlerden yardım istiyorum” diye konuştu.   

‘EŞİMİ KURTARIN’
Fabrikada çalıştığı sırada kafasına demir düşmesi sonucu ölümün kıyısından dönen ve 3 yıl önce malulen emekli olan Mustafa Özbir de eşinin rahatsızlığından kendi hastalığını dahi unuttuğunu belirterek, “Eşimi kurtarın” dedi.

Görüntü Dökümü:
————————–
– Ayşe Özbir ile röportaj
– Mustafa Özbir ile röportaj
– Ayşe Özbir’den genel ve detaylar
Haber-Kamera Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)

===================

Adana’da huzurevi ve bakımevlerinde kalan vatandaşların aşılanmasına başlandı
 
ADANA’daki engelli bakımevi ve huzurevlerinde kalan vatandaşlar ile bu kuruluşlarda çalışan personellerin koronavirüs aşıları yapılmaya başlandı.

Koronavirüse karşı sağlık çalışanlarına yapılan ilk doz aşının ardından, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel huzurevleri, engelli bakım merkezleri ve koruma evlerinde kalan vatandaşlar ile personelin aşılanmasına başlandı.

Ekipler halinde titiz bir şekilde aşılama çalışmalarının yürütüldüğünü söyleyen Adana Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer, Bilim Kurulu’nun kararı sonrası dün resmi ve özel huzurevleri, engelli bakım merkezleri ve koruma evlerinde kalan vatandaşlar ile personelin aşılanmasına başlandığını belirtti. Çalışmaların Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince koordineli bir şekilde yürütüldüğünü dile getiren Özer, “Kentimizde kamuya ait huzurevlerinde 244 yaşlımız ve 98 personelimize, özel huzurevlerinde 155 yaşlımız ve 69 personelimize, özel yatılı engelli bakım merkezlerinde ise 465 engelli vatandaşımız ve 242 personelimiz olmak üzere toplamda 864 yaşlı ya da engelli ve 409 personele aşılama yapılacaktırö dedi.
Koronavirüs aşısı yapılan huzurevi sakinlerinden Mehmet Yılmaz (80) ise en kısa sürede tüm ülkenin aşılanmasını dilediğini belirterek “Sağ olun, var olun. Devletimiz bize sahip çıkarak öncelik verdi. Grip ve zatürre aşılarında olduğu gibi koronavirüs aşısını da zamanında oldukö diye konuştu.

Görüntü Dökümü
———————-
– Huzurevinde aşı yapılması

Haber-Kamera:ADANA,(DHA)   

===================

Göbeklitepe kar altında kaldı

ŞANLIURFA’da etkili olan kar yağışının ardından kentin simgelerinden Göbeklitepe beyaza büründü.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan 12 bin yıllık geçmişiyle ‘tarihin sıfır noktası’ olarak nitelendirilen Göbeklitepe’de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışıyla güzel manzaralar ortaya çıktı. 

Siverek ve Viranşehir ilçesinde kardan kapanan bazı kırsal mahalle yollarında ise belediye ekiplerince çalışma başlatıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Kar altında kalan Göbeklitepe
– Genel ve detay görüntüler

Haber -Kamera:Ali LEYLAK-ŞANLIURFA – DHA

==============================

Fatma Şahin çocuklarla kar topu oynadı

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapılan çalışmaları incelediği sırada parktaki çocuklarla kar topu oynadı.

Kent genelinde yağan karın ardından yapılan çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Fatma Şahin, bu sırada Kırkayak Parkı’nda kardan adam yapan çocukları görünce yanlarına gitti. Fatma Şahin, daha sonra çocuklarla birlikte bir süre kar topu oynayarak, eğlencelerine ortak oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Karda oynayan çocuklar
– Fatma Şahin’in çocuklarla oynaması 
– Genel ve detay görüntüler

Haber:Mustafa KANLI Kamera: -GAZİANTEP-DHA

=======================

Sivil polis aracı ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
 
KAYSERİ’de, sivil polis aracı ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi Fırat Caddesi’nde meydana geldi. Rafi Kıdemli yönetimindeki 38 FY 579 plakalı otomobil ile sürücüsü henüz öğrenilemeyen 38 KH 455 plakalı sivil polis aracı ile çarpıştı. Kazada otomobil içinde bulunan sürücü yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera:Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ,(DHA)

============================

Sobadan çıkan yangında uzman çavuş ve oğlu öldü, anne ile kızı yaralı
 
ŞANLIURFA’nın Suruç ilçesinde sobadan çıkan yangında alevlerin arasında güçlükle çıkarılarak hastaneye kaldırılan aileden Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli hayatını kaybetti, eşi ve kızı ise ağır yaralandı.

Olay, 00.50 sıralarında Barış Mahallesinde meydana geldi. 6 katlı binanın en üst katında oturan jandarma uzman çavuş Kaan Can Serpinli’nin evinde sobadan çıkan yangın faciaya neden oldu. Yangın kısa sürede yayılırken, Uzman Çavuş Serpilli ile eşi ve 2 çocuğu alevlerin arasında kaldı. Yangını ferkeden komşuları durumu itfaiye, sağlık ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürülürken, alevlerin evi sarması nedeniyle içeride kalan Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve eşi ile 2 çocuğu yaralı çıkarılarak, Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı.

BABA İLE OĞLU YAŞAMINI YİTİRDİ
Tedavi altına alınan ve vucutlarında ağır derecede yanıklar olan Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ile 4 aylık oğlu Asil Göktuğ Serpinli doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Anne ile kızın tedavisine ise devam edilirken, durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

VALİ ERİN OLAY YERİNDE İNCELEME YAPTI
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile birlikte olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı. Olayla ilgili Valilikten yapılan yazılı açıklamada yangının saat 00.50 sıralarında çıktığı belirtilerek şöyle denildi

“Suruç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli Jandarma Uzman Çavuş Kaan Can Serpinli ve dört aylık oğlu hayatını kaybetmiş, jandarma personelimizin eşi ve kızı ise yaralı olarak kaldırıldıkları Suruç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayatını kaybeden Jandarma personelimiz ve evladına Allah’tan (cc) rahmet, yaralı anne ve çocuğumuza da acil şifalar dileriz.”

Görüntü dökümü:
———
-Olay yerinden görüntü
-Ekiplerin çalışması
-Hastaneden detay
-Genel ve detaylar

==========================

Polisten kaçan 14 yaşındaki sürücü otomobil ile dereye uçtu 
 
İZMİR’in Çiğli ilçesinde, iddiaya göre ağabeyine ait otomobili gizlice alarak arkadaşı ile birlikte gezmeye çıkan 14 yaşındaki genç, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniye kendisini durdurmak isteyen polisin ‘Dur’ ihtarına uymadı. Otomobille kaçmaya çalışan genç, geri manevra yaparken dereye uçtu.

Olay, saat 02.00 sıralarında Egekent Mahallesi 8826 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, H.C.A. ağabeyine ait otomobili alarak, arkadaşı B.A.(20) ile birlikte akaryakıt istasyonuna gitti. Akaryakıt aldıktan sonra otomobille gezen H.C.A. ve B.A., polis ekiplerinin dikkatini çekti. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesi ile polis ekipleri H.C.A.’nın kullandığı 34 COK 529 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz sürücü, kaçtığı sırada sokakta dönmek için manevra yaptı. H.C.A’nın direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dereye uçtu.

Polis ekiplerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile H.C.A. ve arkadaşı B.A. dereden çıkartıldı. Sağlık görevlisinin yaptığı kontrolde otomobili kullanan H.C.A. ile yanında bulunan B.A.’nın kazadan yara almadan kurtulduğu belirlendi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, H.C.A.’ya ehliyetsiz araç kullanmak, trafiği tehlikeye atmak ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmek suçlarından idari para cezası uygulandı. Otomobil sahibine ise idari para cezası kesilirken, araçta yolcu konumunda bulunan B.A.’ya da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten para cezası kesildi. Dereye uçan otomobil ise çekici vasıtası ile bulunduğu yerden çıkartıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ;
————————
-Dereye uçun araçtan detay
-Kaza yapan çocuktan detay
-Polis ekiplerinden detay
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Halil İbrahim KARABIYIK- Fırat AKAY/İZMİR, (DHA)

==================================

Marmaris’te 37 yıldır uygulanan en çevreci yasak 

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, 37 yıldır kömür kullanımının yasak olmasıyla birlikte belediye ekipleri kontrollerini sıklaştırdı. Kömür yakma yasağının uyulduğu ilçede 37 yıldır karbon monoksit zehirlenmesi ve ölüm vakası yaşanmadı.

Marmaris Belediyesi Meclisi tarafından 20 Eylül 1984 tarihinde oy birliği ile alınan kararla, 13 kırsal mahalle dahil olmak üzere kömür yakılması yasaklanmasına karar verildi. 37 yıldır kömür yakılmayan ilçe merkezi ve kırsal mahallelerinde havanın soğumasıyla ısınma ihtiyacı arttı. Kömür kullanımı şikayetlerin artması üzerine belediye ekipleri harekete geçti. 3’er kişilik gruplar halinde ilçe merkezi ve 13 kırsal mahallede sivil ve resmi olmak üzere, saat 20.30’dan sonra araçlarla sokak aralarında devriyelerini sıklaştırıldı. Odun satışı yapılan işletmeler ile şüphelendikleri evlerde kontroller yapıldı. Bacaları aşırı tüten ve koku gelen apartman ile müstakil evlerin bahçelerinde kömür arandı, balkonlar kontrol edildi. Aşırı duman gelen binaların yöneticileri ile görüşülerek temizleme yapılması konusunda uyarıda bulunuldu. Geçtiğimiz hafta Cuma gününden itibaren başlatılan denetimlerde kömür yakan ev ve apartmana rastlanılmadı. Mart ayına kadar rutin kontrollerin devam edileceği öğrenildi.

37 yıldır devam eden bu kararın en güzel yasaklardan biri olduğunu söyleyen Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürü Erkan Ünver, “Belediye meclisi tarafından alınan bu karar kesintisiz 37 yıldır devam etmektedir. Ekiplerimiz gruplar halinde sivil ve resmi araçlarla denetimlerine başladı. Ayrıca anonslarla uyarılar yapılmaktadır. Son bir hafta içinde akşamları hava sıfır dereceye kadar düştü. Gelen ihbarları değerlendiriyoruz. Genelde naylon tarzı şeyler yakıldığı için insanlarımız kömür zannetmektedir. Apartman ve müstakil evlerin bahçeleri, balkonları inceleniyor. Aşırı duman çıkaran bacalar olduğunda yerinde inceleme ardından sahiplerine temizlemesi konusunda uyarıyoruz. Kömür yasağına Marmarisliler uydukları için 37 yıldır zehirlenme ve ölüm vakası yaşanmadı. Kömür yaktıkları tespit edilen kişi ve kişilere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’na göre 526 lira para cezası uygulanıyor. Marmaris’in temiz havasına zarar verdirmemek için yasağı titizlikle devam ettiriyoruz. İlçemizde kalorifer, elektrikli aletler ve odun yakılarak ısınma ihtiyacı karşılanıyor” dedi.

Görüntü dökümü
—————
-Zabıta ekiplerinin kömür yasağı ile ilgili mahalle ve sokak aralarında baca, balkon ve bahçe denetimi 
-Marmaris Belediye Zabıta Müdürü Erkan Ünver ile röportaj

Haber – Kamera: Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS, (Muğla), (DHA)

================================

Sobadan başlayan yangın evi kül etti
 
KOCAELİ’nin Derince ilçesinde tek katlı bir evde sobadan başlayan yangın kısa sürede binayı sardı. Evde yaşayan 3 kişi kaçarak kurtulurken, ev kullanılamaz hale geldi.

Olay gece yarısı Derince Sırrı Paşa Mahallesi Dikmen Sokak üzerindeki Feridun Dülger’e (57) ait tek katlı evde meydana geldi. Sobadan sıçrayan kıvılcımların yolaçtığı yangında, alevler kısa sürede binayı sararak evin ahşap çatısına sıçradı. Yangını farkeden Feridun Dülger ve ailesi kaçarak kendilerini kurtarırken, evden yükselen alevleri görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve acil sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri evden yükselen alevlere müdahale ederken, acil sağlık ekipleri de Dülger ailesinin kontrollerini yaptı. Yangın itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çabası sonrasında kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangına uykuda yakalandığını söyleyen Feridun Dülger, “Ben çalıştığım için uyuyordum. Eşim televizyon izliyordu. Bir anda ateş sardı. Hanım, ‘Yanıyoruz’ deyince ben kalkıp, ‘Dışarı çıkın’ diye bağırdım. Herkesi dışarı çıkardım. Burada annem ve eşimle birlikte yaşıyoruz. Hiçbirimize bir şey olmadı” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————
-Yanan ev
-Dumanlar çıkması
-itfaiyenin müdahalesi
-Feridun Dülger ile röp
-Detaylar 

=========================

Alkollü sürücü benzinliği birbirine kattı

Ankara’da alkollü sürücü, benzin aldığı akaryakıt istasyonunun benzin pompasına çarptı. Emniyet ekiplerine zorluk çıkaran sürücü gözaltına alınırken, sürücünün ehliyetine 6 ay el konuldu.

Olay, saat 02.00 sularında Başkent’in Yenimahalle ilçesi Akköprü Mahallesi’nde bulunan akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 06 GM 423 plakalı otomobil sahibi Cavit E., benzin almak için girdiği akaryakıt istasyonundan çıkarken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Alkolün etkisiyle benzin pompasına çarpan Cavit E., olay yerine gelen emniyet ekiplerini görünce zorluk çıkardı. 

‘169 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI’ 
İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, sürücü Cavit E.’yi ifadesini almak üzere emniyete götürmek istedi. Emniyet ekiplerine zorluk çıkaran sürücü, gözaltına alındı. Karakolda yapılan alkol testinde 169 promil alkollü olduğu anlaşılan Cavit E.’nin ehliyetine 6 ay el konuldu. Cavit E.’ye alkollü araç kullanmaktan 2 bin TL para cezası kesilirken otomobil, çekici marifetiyle otoparka kaldırıldı.

Görüntü Dökümü:
—————
– Kaza yapan araçtan görüntü
– Cavit E.’nin görüntüsü
-Polise zorluk çıkarması ve yaşanan diyaloglar
– Genel ve Detay görüntü 

Haber-Kamera: Ferhat EKİNCİ/ANKARA,(DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!