Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 10 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

PKK’nın şehit ettiği vatandaşın ailesine acı haber verildi
 
IRAK’ın kuzeyi Gara bölgesindeki Pençe Kartal- 2 Harekatı’nda PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden Adıyaman’ın Kahta ilçesi nüfusuna kayıtlı Aydın Köse’nin (35) ailesine acı haber verildi.

Irak’ın kuzeyi Gara bölgesindeki Pençe Kartal- 2 Harekatı’nda kontrol altına alınan bir mağarada yapılan aramalarda PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşın naaşına ulaşıldı. Yapılan kimlik teşhisinde de şehit olan 13 kişi arasında Kahta nüfusuna kayıtlı Aydın Köse’nin de olduğu belirlendi. 

ACI HABER AİLEYE VERİLDİ
Şehit olan Aydın Köse’nin şehadet haberi Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan annesi Medine Köse’ye Kahta İlçe Kaymakamı Abdil Koç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, İlçe Emniyet Müdür Oray Yeniay ve İlçe Jandarma Komutanı Abdulkadir Ceran tarafından verildi. Acı haberin ardından ailenin yaşadığı eve Türk Bayrağı asıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————–
– Yavuz Selim Mahallesi
– Sağlık görevlileri
– Toplanan kalabalık
– Türk Bayrağı asılması
– Yetkililerin eve gelmesi
– Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: ADIYAMAN-DHA)

============================

Park halindeki otomobile çarptıktan sonra iş yerinin vitrin camına çarparak durabildi

Reklam Alanı

İZMİT’te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce park halindeki bir otomobile ardından da bir iş yerinin vitrin camına çarptıktan sonra durabildi. Kaza nedeniyle otomobil içerisinde bulunan 1 kişi yaralanırken, otomobillerde ve iş yerinde maddi hasar oluştu.

Kaza 15.30 sıralarında Ömerağa Mahallesi Şehabettin Bilgisu Caddesi üzerinde meydana geldi. Kural ihlali yaparak tramvay yolunda ilerleyen Nevin Ö. idaresindeki 41 EC 243 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Bir süre ilerleyen otomobil önce park halinde bulunan bir otomobile ardından bir iş yerinin vitrin camına çarparak durabildi. Kazayı görenler durumu Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kazada sırasında otomobil içerisinde bulunan ve ayağından yaralanan Necmi Ö. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Kaza yapan otomobilden görüntüler
-İş yerinden görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU/İZMİT(Kocaeli),(DHA)

===========================

Kırmızı ışıkta Twerk dansı yaptı

KAHRAMANMARAŞ’ta kırmızı ışıkta araçların önünde Twerk dansı yapan Elif G., gelen tepkiler üzerine videoyu sosyal medya hesabından sildi. Genç kız, görüntüler nedeniyle ailesinin kendisine sırtını döndüğünü belirtti.

Elif G. isimli TikTok kullanıcısı, Zübeyde Hanım Bulvarı’nda araçlara kırmızı ışık yanınca birden kendisini yaya geçidine atıp Twerk dans yapmaya başladı.  Genç kız, bu görüntüyü sosyal medya hesabından da paylaştı. Elif G.’nin bu görüntüleri kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılıp beğenildi. Beğenilerin yanında genç kız çok sayıda da tepki aldı.

Gelen tepkiler üzerine dans videosunu sosyal medya hesabından kaldıran Elif G.  ailesinin kendisine sırtını döndüğünü ve kendinden izinsiz görüntüleri paylaşanları da dava edeceğini belirtti. Elif G., “Kendini bilmez hadsizler beni takip etmeyin, beni gündem konusu da etmeyin. Kalmadı konu, zaten kapandı TikTok hesabımı sildim. Hadi işinize bakın artık. O dansları da paylaşanları da ilk işim pazartesi günü suç duyurusunda bulunmaktır. Benim üzerimden yalan haber yapmayın” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Elif G.’nin yaya geçidine atlaması
– Dans etmeye başlaması
– Araçların önünde dans etmesi
– Sosyal medyada yapılan yorumlar
– Elif G.’nin açıklamaları
Haber-Kamera: Ömer KOÇ-KAHRAMANMARAŞ-DHA)

=============================

========================

Kaybolan atını sırıl sıklam buldu, montunu çıkarıp kuruladı

SAMSUN’un en işlek caddesi olan İstiklal Caddesi’nde başı boş halde dolaşan at belediye ekiplerince yakalandı. Üşüyen ve korkan at, sahibi Babi Yarar’a teslim edildi. Atını sırıl sıklam halde görünce üzülen Yarar, üzerinden montunu çıkararak kurulamaya çalıştı.

İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi’nde sahipsiz ve başıboş halde koşuşturan atı gören vatandaşlar durumu belediyeye bildirdi. Caddeye gelen belediye ekipleri korkan atı güçlükle yakaladı. Atı yakalayan belediye personeli Nuri Kol, “Büyük bir ihtimal ipini kırmış bir at. Birinin ekmek teknesi neticede. Biz de yakaladık ama hayvan üşümüş. Bir an önce sahibini bularak teslim etmek istiyoruz” dedi.

MONTUNU ÇIKARIP ATINI KURULADI
Bir süre tespit edilen atın sahibi Babi Yarar, belediyenin zabıta ekipleri tarafından evinden alınarak atın yanına getirildi. Yarar, isminin ‘Murat’ olduğu öğrenilen atını ıslanmış halde görünce üzerinden montunu çıkararak kurulamaya başladı. Yarar, “Murat 5-6 senedir bizimle beraber, biz onun tırnağına zarar gelmesin diye yıllardır uğraşıyoruz. Sabah saat 8’den beri onu arıyoruz. Çok şükür buldu belediyeden abiler. Eve götürüp battaniyelemem lazım. Atın kilidini kırıp bırakmışlar. Yazık günah. Bu hayvan nasıl saatlerdir soğukta kalmışsa, ona bunu yapanlar da böyle soğukta kalsın” dedi.

Görüntü Dökümü:
—————–
– Attan detaylar
– Atın sahibinin aranması
– Atı yakalayan belediye personeli Nuri Kol röportajı
– Muhabir Tayfur KARA anonsu
– Atın sahibinin atı kurulaması
– At sahibi Babi Yarar röportajı
– Babi Yarar’ın ata binip gitmesi
Haber-Kamera: Tayfur KARA/SAMSUN, (DHA)

========================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!