Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 10

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tecavüze kalkışan kişiyi bıçaklayarak öldürdü 

DÜZCE’nin Kaynaşlı ilçesinde Ali M., iddiaya göre birlikte uyuşturucu kullandıktan sonra kendisine cinsel tacizde bulunan Afgan uyruklu Nur Muhammet’i bıçaklayarak öldürdü.

Olay saat 19.00 sıralarında Kaynaşlı’ya bağlı Üçköprü Köyü’nde meydana geldi. Afganlı gençler kaldıkları evde uyuşturucu içtikten sonra iddiaya göre Nur Muhammet, vatandaşı Ali M.’ye cinsel tacizde bulundu. İkili arasında çıkan kavga sırasında Ali M., Nur Muhammet’i göğsünden defalarca bıçakladı. Nur Muhammed, bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. 

Haber verilmesi üzerine adrese gelen jandarma ekipleri, Ali M. ile birlikte 8 kişiyi gözaltına alarak Kaynaşlı İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürdü. Nur Muhammet’in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————
Jandarma ekiplerinin görüntüsü 
Şahısların gözaltına alınırken görüntüsü 
Ölen şahsın tabut içinde cenaze aracına konurken görüntüsü ve detaylar 

HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) 

Reklam Alanı

=================================

Polisi gören, kumar masasında parayı saklamaya çalıştı
 
BALIKESİR’in Edremit ilçesinde polis ekipleri, kumar oynandığı ihbarı üzerine bir eve baskın düzenledi. Kumar oynarken suçüstü yakalanan vatandaşlar, paraları saklamaya çalıştılarsa da başarılı olamadı.

Edremit ilçesi Sarıkız Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan bir evde kumar oynatıldığı ihbarı alan Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, adrese baskın düzenledi. Polis ekiplerini, karşılarında görenler o sırada masadaki paraları saklamak istediler; ancak başarılı olamadılar. Evde iki ayrı kumar masasında ele geçirilen 2 bin 400 lira ile iskambil kağıdına el konuldu.

Maske takmayarak, sosyal mesafe kuralına uymayan ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 7 şüpheliye toplam 30 bin 625 lira ceza uygulandı. Ev sahibi hakkında ise kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçlarından adli işlem başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Kumar baskınından görüntü

Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir), (DHA)

===============================

Alt geçide atlayan kadın yaralandı

AKSARAY’da alt geçidin demir korkuluklarına tırmanıp 4 metre yükseklikten atlayarak intihara kalkışan Ceylan İ. (25) yaralandı.

Olay, saat 20.30 sıralarında Ereğli Kapı Mahallesi Atatürk Bulvarı’ndaki Piri Mehmet Paşa Alt Geçidi’nde meydana geldi. Alt geçidin demir korkuluklarına tırmanan Ceylan İ, 4 metre yükseklikten atladı. Kadının atladığını mobese kameralarından fark eden polis, bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk etti. Yaralı kadın ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Düşme sonucu yüzü kanayan, ayağı kırıklar tespit edilen genç kadın, tedavi altına alındı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Yaralı kadının ambulansla hastaneye gelişi
-Ambulanstan indirilişi
-Sedye ile götürülürken görüntüsü  
-Atladığı alt geçidin görüntüsü
-Genel detaylar

Haber- Kamera: Erkan ALTUNTAŞ AKSARAY DHA))

===================================

Burdur’da 50 dönüm sazlık yandı

BURDUR’da akşam saatlerinde sazlık alanda çıkan yangında 50 dönüm zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarına köylüler de traktör ve tankerlerle destek verdi.

Yarıköy, Aşağı Müslümler ve Düğer köyü arasındaki Yukarıöz mevkisinde akşam saatlerinde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangına Burdur Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekipleriyle müdahale edildi. İtfaiye araçlarının giremediği alana köylüler traktörleri ve tankerleriyle su taşırken, yakında bulunan bir iş makinesi de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Alanın bataklık ve engebeli olması itfaiye ekiplerinin müdahalesini zorlaştırdı. Büyük bir alanda etkili olan yangının ekili tarlalara ulaşmaması için seferber olundu. Uzun çabaların ardından kontrol altına alınan yangında yaklaşık 50 dönüm alan zarar gördü. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları sürerken, jandarma yangınla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Yanan alanlar (cep tel çekimi)
-Yangına müdahale edilmesi (cep tel çekimi)

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!