Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 10 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

Ölümlü kazada kaçan sürücü: Ben çarpmadım onlar bana çarpmış olabilir (2)

TUTUKLANDI

Çorum’da yaya geçidinde çarptığı Ayşe Tütüncü’nün (43) ölümüne, oğlu Engin Tütüncü (7) ile akrabası Mustafa Aksu’nun (41) yaralanmasına neden olan otomobilin sürücüsü Halil Kubat (59), sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

===========================

Kendisine şiddet uyguladığını öne sürdüğü babasını öldürüp, okula gitti (2)- Yeniden
 
Yazı İşleri Müdürlerine

Reklam Alanı

‘Polis intihar ihbarına gitti, liseli gencin babasını öldürüp, okula gittiği belirlendi’ başlıklı haberimizi, kaynağından alınan ek bilgiler doğrultusunda yeniden servis ediyoruz..

YENİDEN
——————–
Müslim SARIYAR- Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- MALATYA’da ekiplerin, ailesinin intihar ihbarı üzerine gittiği evde ölü bulunan Reşat Aksakal’ın (41), lise öğrencisi oğlu A.A. (14) tarafından pompalı tüfekle öldürüldüğü belirlendi. Olayın ardından okula giden A.A. gözaltına alındı. A.A. polisteki ifadesinde, “Babam bana şiddet uyguluyordu. Sıkıntılar yaratıyordu. Eve geç gitmeme karışıyordu. Ben de sinirlendim vurdumö dediği belirtildi.

Olay, saat 07.00 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Kaynarca Mahallesi Gazne Sokak’ta meydana geldi. Anne- babası ve oğlu A.A. ile birlikte yaşayan Reşat Aksakal’ın odasından silah sesi geldi. Anne ve babası odaya girdiklerinde oğullarını yanında pompalı tüfek, kanlar içinde yerde yatarken buldu. Aksakal’ın intihara kalkıştığını düşünen ailesi, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekibi, Reşat Aksakal’ın yaşamını yitirdiğini belirlendi.

OKUL ARKADAŞI DEDESİNİ ARADI
Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, okulda olan torunu A.A.’nın arkadaşı R.F., Adil Aksakal’ı aradı. R.F., Aksakal’a, torunu A.A.’nın ‘Ben babamı tüfekle vurdum’ dediğini söyledi. Adil Aksakal da polis ekiplerine bildirdi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, okula giderek A.A.’yı gözaltına alındı.

Reşat Aksakal’ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

A.A.’nın pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, “Babam eve geç gitmem nedeniyle bana sürekli kızıyordu. Baskı yapıyordu. Sürekli olarak şiddet uyguluyordu. Ben de sinirlendim ve silahla ateş ederek kendisini vurdumö dediği belirtildi.

İNTİHAR SANDIK, TORUNUMUN ARKADAŞI SÖYLEDİ
Acılı baba Adil Aksakal ise, “Oğlumun intihar etmiş olabileceğini düşünürken telefonum çaldı. Açtığımda torunum A.,’nın okuldan arkadaşı, bana oğlumu torunumun öldürdüğünü söyledi. Aralarında problemler vardı ama inanın böyle bir şey yapacağı aklımızdan geçmediö dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————————————-
– Olayın gerçekleştiği evden detaylar
– Okuldan detay
– Evdeki kalabalık
– Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA

=========================

2 aylık bebek koronavirüsten hayatını kaybetti
 
BOLU’da engelli olarak dünyaya gelen 2 aylık Mustafa Yusuf Altundağ, iki haftadan beri tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Bolu’da 2 ay önce engelli olarak dünyaya gelen Mustafa Yusuf Altundağ’a, 2 hafta önce koronavirüs teşhisi kondu. Kentin tanınmış iş insanlarından Kenan Altundağ’ın oğlu olan Mustafa Yusuf bebek, durumu ağırlaşınca Ankara’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Mustafa Yusuf bebek, dün, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Mustafa Yusuf Altundağ’ın cenazesi, Gerede ilçesine bağlı Ahmetler köyünde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Mezardan görüntüler
-Yakınlarının mezarı başında dua etmesi
Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)

=========================

Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar polisten kaçamadı

SAKARYA Emniyeti’nin eş zamanlı operasyonu ile kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan 8 kişiden 4’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sakarya’da ikamet eden 61 yaşındaki A.K isimli kadını telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtan kişiler, kimliğinin FETÖ üyeleri tarafından kullanılarak adının suça karıştığını söyleyerek, bu suçtan kurtulmak için hesabında ve evde bulunan paralar ile mücevherlerin kendilerine verilmesi gerektiğini söyledi. Yaşlı kadına operasyonun çok gizli olduğunu ve polis dahil hiç kimseye söylememesini tembihleyen dolandırıcılar, toplam 7 saatlik telefon görüşmesi gerçekleştirildi. Dolandırıcılara banka hesabından 42 bin TL gönderen A.K., daha sonrasında evde bulunan 160 bin TL değerinde döviz ve altını Serdivan ilçesinde ayarladıkları buluşma noktasında elden teslim etti. Yaşlı kadından toplam 202 bin TL değerinde para ve ziynet eşyası alan dolandırıcılar kayıplara karıştı.

5 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ
Dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının ihbarı sonrasında harekete geçen polis ekipleri, yapılan kamera çalışmaları ve hesap incelemeleri sonucu şüphelilerin 2 farklı ticari taksi kullandığını tespit etti. Bankalardaki hesap hareketlerini ve tespit edilen ticari taksileri adım adım izleyen ekipler, telefonla görüşmeyi yapan ve paraları almaya gelen toplamda 8 şüphelinin kimliklerini tespit etti. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, şüphelilerin Sakarya’daki yaşlı kadından aldıkları paraları İstanbul’da bir kafede toplanarak paylaştığı anlara ait görüntüleri de elde etti. Operasyon için düğmeye basan ekipler İstanbul’da 5 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek 8 kişiyi gözaltına aldı.

8 ŞÜPHELİDEN 4’Ü TUTUKLANDI
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, banka kartı ve 50 bin TL değerinde altın ve para ele geçirildi. İşlemleri için Sakarya’ya getirilen şüphelilerin emniyetteki sorgularında İzmir’de aynı şekilde 250 bin TL değerinde dolandırıcılık yaptıkları belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen 8 şüphelilerden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Dolandırdıkları kadından parayı alması (güvenlik kamerası) 
– Dolandırıcıların yakalanması(polis kamerası)
– Şüphelilerin emniyetten çıkarılması

HABER-KAMERA: Güven HASBAŞ/SERDİVAN(Sakarya),(DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!