Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 11 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

5 TL’lik kazı-kazan kartından 200 bin TL kazandı
 
ÇORUM’da bir talihli, 10 TL vererek aldığı 2 kazı- kazan kartından birinden 200 bin TL’lik ödül kazandı. İkramiyenin çıktığı bayinin işletmecisi Rıfat Umur, “Heyecandan yerinde duramıyordu kıpır kıpırdı” dedi.

Çorum’da ismi açıklanmayan kişi, Hürriyet Meydanı Saat kulesi bitişiğindeki bir bayide kazı-kazan şans oyunu oynadı. 10 TL karşılığında 2 tane kazı-kazan kartı alan talihli, ‘Süper 7’ olarak bilinen büyük ikramiyeyi kazandı. Bileti kazıdığında ‘7’ rakamının karşısında 200 bin TL’lik ikramiyenin sahibi olan talihli, büyük sevinç yaşadı. Bayiden ikramiyeyi ne şekilde alacağı konusunda görüşen talihli, ödemenin yapılacağı bankaya yönlendirildi.

İkramiyenin çıktığı bayi işletmecisi Rıfat Umur, “30 yaşlarında bir gençti. Koşarak içeri girdi. ‘Tutturdum, tutturdum’ diye bağırdı. Baktık 200 bin TL kazanmış, sonra parayı nasıl alacağını yetkililerden öğrendik ve kendisine de izah ettik. Çok heyecanlıydı, yerinde duramıyordu kıpır kıpırdı” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Kazı-kazan bayi bayisi Rıfat Umur açıklama
-Müşterilerden görüntü
 -Detaylar
Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM  (DHA)- 

============================

Reklam Alanı

İşten çıktıktan sonra kaybolan eşinin eve dönmesini istedi
 
BARTIN’da Kadir Özdem (34), bir tekstil fabrikasında çalışan 3 çocuğunun annesi Emine Özdem’in işten çıktıktan sonra kayıplara karıştığını belirterek, eşinin eve dönmesini istedi.

Kent merkezine bağlı Bakraçbsoz köyünde yaşayan kaynakçı ustası Kadir Özdem, bir tekstil fabrikasında çalışan eşi Emine Özdem’den pazartesi gününden bu yana haber alamadıklarını söyledi. Kadir Özdem eşinin işten çıktıktan sonra ortadan kaybolduğunu belirterek, jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Poyraz (11), Yusuf (10) ve Yiğit (6) umutla annelerinin dönmesini bekliyor.

Eşinin eve dönmesini isteyen Kadir Özdem, “Pazartesi günü Ankara’da tünelde çalışırken beni aradılar. Durumu bana haber verdiler. Eşim pazartesi günü çıkışını alıp, kayıplara karışıyor ve bir daha haber alınamıyor. Her yere başvurduk ama bir haber alamadık. Kendisiyle 12 yıldır evliyiz herhangi bir sorunumuz yoktu. Jandarmaya bildirdik, ama bir sonuç yok. Bana kalırsa eşimi saklıyorlar, uzaklaştırıyorlar. Çocukları için dönmesini istiyorum. Bende uzak durabilir. Ama çocuklarım için istiyorum” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Çocuklardan detay
-Kadir Özdem’in eşinin fotoğraflarına bakması
-Evin içinden detaylar
-3 çocuğun evdeki halleri
-Babanın çocuklarını kucağında detay
-Kadir Özdem ile röp.
-Çocukların el sallaması
Haber-Kamera: Ayhan ACAR/BARTIN,(DHA)

============================

Sevgilisini, arkadaşının boğazına bıçak dayayıp tehdit ettiği öne sürülen şüpheli, gözaltında (3)
 
ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Adana’da Anıl H.’nin boğazına bıçak dayayıp çektiği videoyu kendisini terk edip, hakkında uzaklaştırma kararı çıkartan sevgilisi Zekiye A.’ya göndererek tehdit ettiği öne sürülen Kemal A. ifadesinde, yine kurgu olduğunu söyledi.
Kemal A., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Görüntü Dökümü
————————
– Şüpheli Kemal A.’nın emniyetten çıkarılması
– Polis aracına bindirilmesi
– Emniyet Müdürlüğü tabelası
Haber: Anıl ATAR – Kamera: ADANA, (DHA)

============================

Çobanbey Sınır Kapısında 125 cep telefonu ele geçirildi
 
KİLİS’te bulunan Çobanbey Sınır Kapısında bir araçta Suriye’den kaçak yollarla getirilmek istenen 125 cep telefonu ele geçirildi.

Çobanbey Gu¨mru¨k Mu¨du¨rlu¨gˆünde görevli Gu¨mru¨k Muhafaza ekipleri, Suriye’den gelen bir otomobilde arama yaptı. Aramada otomobilin çeşitli bölümlerine gizlenmiş 125 cep telefonu bulundu. Piyasa değeri 600 bin lira olan telefonlara el koyan ekipler, otomobil sürücüsünü gözaltına aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————-
– Sınır kapısından görüntü
– Akaryakıt deposundan telefonlar çıkarılırken
– Genel ve detay görüntüler
Haber-Kamera: Reşit ÇELEBİOĞLU-KİLİS-DHA)

============================

Otomobil, 200 metreden denize uçtu: 1 ölü (2)- Yeniden

ZONGULDAK’ta kontrolden çıkıp, 200 metre yükseklikten denize uçan otomobildeki Cafer Aygün (62) yaşamını yitirdi. Araçta olduğu iddia edilen bir kişi için ise arama çalışması başlatıldı.

Kaza, saat 11.00 sıralarında Yayla Mahallesi Kapuz Caddesi’nde meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen otomobil, kontrolden çıkıp beton bariyerleri yıktıktan sonra yaklaşık 200 metre yükseklikten denize uçtu. Otomobilde bulunan Cafer Aygün, bölgede bulunan dalgıç balıkçılar tarafından denizden çıkartıldı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görgü tanıklarının araçta bir kişinin daha olduğunu iddia etmesi üzerine ekipler arama çalışması başlattı. AFAD ekipleri karadan, Sahil Güvenlik ekipleri de denizde arama yaptı. Kayıp olduğu iddia edilen kişiye ulaşılamadı.

Cafer Aygün’ün cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.

Kazayı haber alıp gelen Aygün’ün yakınları gözyaşlarına boğulurken, ekipler araçta bulunduğu öne sürülen kişi için denizde ve karada arama çalışmalarını sürdürüyor.

Gürkay GÜNDOĞAN/ZONGULDAK, (DHA)- 

============================

Osmaniye’de Suriye uyruklu 7 kaçak göçmen yakalandı

OSMANİYE’de polisin otoyol üzerinde yaptığı uygulamada, Suriye uyruklu 7 kaçak göçmen yakalandı. Göçmenlerin, Suriye sınırında Şanlıurfa üzerinden insan kaçakçılarına kişi başı 1000 dolar vererek ülkeye yasa dışı yollarla giriş yaptıkları öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince otoyol üzerindeki bir dinlenme tesisi önünde oluşturulan uygulama noktasında, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ile düzensiz göçmenlerin doğudan batıya geçişlerinin engellenmesine ve yakalanmasına yönelik çalışma yapıldı.

Uygulama noktasında şüphe üzerine durdurulan Suriye uyruklu M.E.’nin (35) kullandığı minibüs içerisinde Suriye uyruklu 20 kişinin olduğu, yapılan kimlik kontrolünde ise 7’sinin resmi makamlarca verilen kimlik belgesi olmadığı, ülkeye yasa dışı yollardan giriş yaptıkları anlaşıldı.

Daha önce 2 farklı ilde göçmen kaçakçılığı suçundan ve Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nce ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan kaydı olan araç şoförü hakkında adli işlem yapıldı. Gözaltına alınan sürücü M.E., sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaçaklar, sınır dışı edilmek üzere idari işlemleri için Osmaniye İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Görüntü Dökümü
———————–
– Kaçak göçmenlerin araçtan indirilmesi
– Şoförün adliye binasına getirilmesi
Haber:İbrahim EMUL-Kamera:OSMANİYE,(DHA)

============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!