Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 11

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 11

Şehit askerin cenazesi törenle karşılandı

HAKKARİ’de yol kontrolü sırasında mayına basarak ağır yaralanan, tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Er Selim Gedik’in naaşı, Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na inen uçaktan alınarak memleketi Sakarya’nın Karapürçek ilçesine götürüldü. 

Hakkari’de yol kontrolü sırasında mayına basarak ağır yaralanan Piyade Er Selim Gedik tedavi gördüğü Ankara’da bulunan Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde şehit oldu. Şehidin cenazesi askeri uçak ile Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı’na getirildi. Kocaeli Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, şehidin annesi Ülviye Gedik ve aile üyeleri ile askerler, havaalanında şehit askerin cenazesini karşıladı. Tören mangası tarafından uçaktan alınan şehidin naaşı, cenaze aracına kadar omuzlarda taşındı. Şehidin cenazesi, yarın Sakarya’nın Karapürçek ilçesindeki evinin karşısında bulunan Şehit Abdullah Tayyip Olçok İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Askeri erkan ve protokolün uçağı beklemesi 
-Uçağın alana gelişi 
-Şehidin uçaktan alınması 
-Anne ve diğer aile üyelerinin üzüntüsü 
-Şehidin cenaze aracına konulması 
-Detay 

HABER-KAMERA: Dinçer AKBİR/KARTEPE(Kocaeli),(DHA) 

Reklam Alanı

=================================

Kumluca açıklarında hortum çıktı

ANTALYA’nın Kumluca ilçesi açıklarında çıkan hortum kıyıya ulaşmadan kayboldu.

Kumluca’nın Adrasan Mahallesi açıklarında denizde hortum çıktı. Kıyıdan görülebilen hortum deniz yüzeyinde bir süre ilerledikten sonra gözden kayboldu. Kıyıya ulaşmayan hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
– Hortumun görüntüsü

HABER: Ramazan SARIKAYALI- KAMERA: KUMLUCA (Antalya), (DHA)

=================================

Apartman dairesi, yangında kullanılamaz hale geldi

ANTALYA’da bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın korkuya neden oldu. Bir dairenin kullanılmaz hale geldiği yangında can kaybı yaşanmadı. 

Saat 17.00 sıralarında, Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 7234 Sokak üzerinde bir apartmanın üçüncü katından alev yükseldiğini görenler itfaiyeye haber verdi. Verilen adrese gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri yangın merdiveni ile yanan dairenin üst katında kalan vatandaşları tahliye etti.  Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını tamamen söndürdü. Dumandan etkilenen Ece Özşeker ile Binnaz Özşeker, ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırılırken, yangına müdahale eden vatandaşlardan Sinan Yıldırım, “Alevleri görünce arkadaşımla birlikte yangın tüpüyle daireye girdik ama alevlerden dolayı içerideki kadını çıkaramadık. Sonra itfaiye kadını kurtardı” dedi. Bir itfaiye eri ise yanan evden iki kişiyi sağ salim çıkardıklarını söyledi. Bu arada, yine bir itfaiye eri yanan daireden duman çıkan bir tüpü çıkartarak tedbir amaçlı boş araziye bıraktı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
Binadan ve yanan evden detay
Yanan balkondan detay
Sinan Yıldırım röp
Vatandaşlardan detay
İtfaiyecilerden detay
İtfaiyecinin tüpü boş araziye götürmesi
Cep telefonu görüntüleri

Haber: Süleyman EKİN- Kamera: Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

================================

Damda güvercin uçururken sırtından vuruldu

ADANA’da, evinin damında güvercin uçuran Hüseyin Korkmaz (40), kimliği belirsiz kişi tarafından tabancayla sırtından vurularak ağır yaralandı. Olayı gerçekleştiren şüpheli kayıplara karıştı.

Olay, akşam saatlerinde merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, evinin damında güvercin besleyen ve uçuran Hüseyin Korkmaz, kuşlara yem verdiği sırada cadde üzerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla 5 el ateş eden şüpheli, Korkmaz’ı sırtından vurarak olay yerinden uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Korkmaz, özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Korkmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Öte yandan, mahallelinin kısıtlamaya aldırış etmeyip, polis ekiplerinin çalışmasını izlemesi dikkat çekti. Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————
-Olay yeri genel
-Boş kovanlar
-Olay yeri inceleme çalışması
-Toplanan vatandaşlar
-Güvercin kulubesi ve güvercin

HaberYusuf KANTARLI-Kamera:Eser PAZARBAŞI/ADANA,(DHA)        

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!