Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 12

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tankere çarpan otomobildeki 5 kadın işçi yaralandı

AKSARAY’da motor fabrikasında çalışan kadın işçilerin bulunduğu otomobilin tankere çarptığı kazada, 5 işçi yaralandı. 
Kaza, saat 17.30 sıralarında Aksaray- Adana Karayolu’nun 10 ’uncu kilometresinde meydana geldi. Motor fabrikasında çalışan Ülfiye Akdemir (41), iş çıkışında 68 HU 379 plakalı otomobiline aldığı mesai arkadaşlarıyla evlerine gitmek üzere yola çıktı. Akdemir’in kullandığı otomobil, Seyfi Atmaca (54) yönetimindeki 06 DS 1085 plakalı yakıt yüklü tankere çarptı. Kazada, sürücü Akdemir ile araçta bulunan arkadaşları Damla Akay (25), Tuğba Altındal (35), Fadime Sürücü (42) ve Gülten Acar (47) yaralandı. Sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yaralı işçilerin hastaneye gelişi
-Ambulanstan işçilerin inişi
-Kazada yapan araçların görüntüsü
-Kaza yapan aracın çekiciye yüklenmesi  
-Kaza yerinde polisin inceleme yapması

Haber-Kamera: Erkan ALTUNTAŞ /AKSARAY,(DHA)
===========================

Tamir ettiği motosikleti çalıştırınca iş yeri yandı

KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde, iki katlı bir evin tamirhane olarak kullanılan giriş katında, tamir sırasında motosikletin alev alması sonucu çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında, tamirhane olarak kullanılan oda tamamen kullanılamaz hale geldi.
Yangın, saat 18.30 sıralarında Çamlıtepe Mahallesi Çınarlı Sokak’ta bulunan iki katlı evin tamirhane olarak kullanılan alt katında çıktı. Adem İnanlı’nın, giriş kattaki tamirhanesinde tamir ettiği motosiklet, çalıştırılınca bir anda alev aldı. Odada bulunan eşyaların tutuşmasıyla alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık yarım saatlik çalışmayla yangını diğer odalara sıçramadan kontrol altına alarak söndürdü. Yangında tamirhane olarak kullanılan oda tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili tutanak tutuldu. 

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangının çıktığı evden görüntüler
-Yanan motosikletten görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Nabi YAZICI /KÖRFEZ(Kocaeli),(DHA)
=======================

Annesiyle tartışıp 3’üncü kattan atladı; o anlar kamerada
 
SİVAS’ta, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen A.A. (46), annesiyle tartışıp, 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan atladı. A.A. itfaiyenin açtığı brandaya düşerken, o anlar ise kameraya yansıdı. A.A., hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 19.00 sıralarında Aydoğan Mahallesi 3’üncü Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanın en üst katında yaşandı. İddiaya göre, işsiz olduğu belirtilen A.A., alkollü olarak eve geldikten sonra annesiyle tartışmaya başladı. A.A.’nın seslerini duyan komşular, polise haber verdi. Polis ekiplerinin geldiği sırada, dışarı çıkan annesinin ardından evin kapısını kilitleyen A.A., çıktığı balkonda, parmaklıkların dış kısmına tutunarak, intihara kalkıştı. Bunun üzerine adrese itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkon tarafındaki binanın bahçesine ve sokak kısmına branda açtı. Polis ekiplerinin bir süre devam eden ikna çabalarına olumlu karşılık vermeyen A.A., bir anda kendisini şişme brandanın bulunduğu boşluğa bıraktı. Kafası kaldırım tarafına gelecek şekilde brandanın üzerine düşen A.A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Öte yandan, A.A.’nın kendisini boşluğa bıraktığı o anlar ise kameraya yansıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden görüntüler
-Balkondaki A.A.’nın görüntüsü
-Polisin ikna çabası
-İtfaiyenin branda açması
-A.A.’nın bir anda kendini branda üzerine bırakması
-Sağlık ekibinin müdahelesi
-Ambulansla götürülmesi

Haber-Kamera: Eraydın AYTEKİN-Arife Defne ARSLAN-Ayşe Mine EĞÜZ /SİVAS,(DHA)
===========================================

Hafız Abdullah Nazırlı’nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın, cenaze törenine katıldığı Hafız Abdullah Nazırlı’nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, sanatçı Ahmet Yüce’nin ziyareti sırasında okuduğu ilahi nedeniyle Nazırlı’nın gözyaşlarını tutamadığı anlar yer aldı.
Elazığ’ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı, genel durum bozukluğu ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde dün yaşamını yitirdi. 107 yaşında yaşamını yitiren Nazırlı, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. 
Nazırlı’nın vefatından önceki son görüntüleri ortaya çıktı. Elazığlı sanatçı Ahmet Yüce’nin, bir süre önce Nazırlı’yı Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada ziyaretinde kaydedilen görüntüde, Yüce, Nazırlı’nın çok sevdiği Harput yöresine ait olan ‘Bir Leylinin Mecnunuyam’ ilahisini seslendirdiği anlar yer aldı. Çok sevdiği ilahiyi duyan Nazırlı’nın gözyaşlarını tutamadığı anların yansıdığı görüntülerde, ilahinin sona ermesinin ardından Nazırlı’nın Yüce’ye, “Allah razı olsun. Çok memnun oldum. İçim ferahladı. Bugün çok şey var. Fakat bugün eski ilahiler gibisi yokö dediği sözleri yer aldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
İlahi okunılaması
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ /ELAZIĞ,(DHA)
=========================

Parmağı mutfak robotuna sıkışan kadını itfaiye ekipleri kurtardı

HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde, mutfak robotuyla sebze doğrayan F.C. (38) isimli kadın, bir anlık dalgınlıkla sağ işaret parmağını robota sıkıştırdı. Mutfak robotuyla hastaneye kaldırılan talihsiz kadının parmağı, hastaneye gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
İlçeye bağlı Bozlu Mahallesi’nde yaşayan F.C., yemek yaptığı sırada bir anlık dalgınlıkla parmağını mutfak robotuna sıkıştırdı. Ailesinin uğraşları sonucu sıkışan parmağını makineden çıkartamayan talihsiz kadın, mutfak robotuyla birlikte hastaneye kaldırıldı. F.C.’nin parmağı sağlık ekiplerince çıkartılamayınca hastaneye itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye ekipleri, robotu motorlu testereyle keserek kadının parmağını kurtardı. Tedaviye alınan F.C., itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması

Haber-Kamera:Emek ÇAKILI /REYHANLI,(Hatay),(DHA)
=======================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!