Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 12 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) ÇORLU’DA POLİSTEN VATANDAŞLARA ANONSLU UYARI

TEKİRDAĞ’ın Çorlu ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında denetimleri artıran polis ekipleri, vatandaşları sık sık yaptığı anonslarla uyardı.

Vaka sayısı artan iller arasında bulunan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini sıklaştırdı. Atatürk Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı, ilçenin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturan, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hem yayalar hem de araçlar üzerinde uygulama yaptı. Uygulamada, paket servisi yapan kuryelerin ehliyetleri kontrol edildi. Ekipler, maskesiz ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenlere işlem yaparken, megafonlardan da sık sık uyarı anonsları yaptı. Anonslarda, “Sevgili vatandaşlarımız, sokağa çıkma kısıtlaması kurallarına uyalım. İhtiyaçlarımızı karşıladıktan sonra lütfen evlerimize gidelim. Lütfen maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım” denildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
-Polisin araçları durdurması
-Belge kontrolü yapılması
-Polisin araçtan anonsu
-Vatandaşların denetlenmesi
-Genel ve detay görüntüler

Haber- Kamera: Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),(DHA)

==================================

Reklam Alanı

2) ÇALINAN TELEFONUNU ‘TELEFONUMU BUL’ UYGULAMASI SAYESİNDE BULDU

ANTALYA’da Kenan E., çalınan 11 bin TL’lik telefonunu, ‘telefonumu bul’ uygulaması ile çalılık içerisinde buldu.
Olay, saat 15.00 sıralarında Kepez ilçesi Toptancı Hal içerisindeki bir markette meydana geldi. Kenan E., arkadaşları ile markete girdiği sırada telefonunu masaya bıraktı. Kısa süre sonra telefonunun yerinde olmadığını gören Kenan E., polise haber verdi. Bu arada ‘telefonumu bul’ uygulaması aracılığıyla telefon sinyalini yaklaşık 500 metre mesafeden alan Kenan E., Kepez Suç Önleme ve Kepez Polis Merkezi’nden gelen polislerle birlikte belirlenen yerde telefonunu aramaya başladı. 
Telefonun sinyal sesinin çalılık içerisinden geldiğini duyan polisler, kağıda sarılı cep telefonunu buldu. Telefonu çalan kişi veya kişilerden şikayetçi olmadığını söyleyen Kenan E., “Bir saat önce markete girmiştik. Alışveriş yaparken telefonu çıkartıp masaya koyduk. 5-10 kişi vardı. Birden kayboldu. Polise haber verdik. Telefonumu daha önceden arkadaşımın telefonuna eşleştirmiştim. Telefonumun çalındığını görünce ‘telefonumu bul’ uygulamasından sinyal aldım. Sonra da gelip bulduk” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Olay yerinden detaylar
-Telefonu çaldıran şahısların polis ile diyalogları
-Mağdurlardan detaylar
-Polis ekiplerinin çalılık alan içerisine kağıda sarılmış şekilde telefonu bulmaları ve çıkarmaları 
-Telefonu çalınan Kenan E. ile röp
-Telefondan yakın plan detaylar
-Genel ve detay görüntüler

HABER: Süleyman Ekin – KAMERA: Burak YALMAN/ANTALYA, (DHA)

==================================

3) KISITLAMADA KIZ ARKADAŞININ ETRAFINDA DRİFT YAPAN SÜRÜCÜYE TEPKİ  
 
ORDU’nun Ünye ilçesinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş kalan yollarda kimliği belirsiz sürücü, drift yaptığı otomobiliyle yolda duran kız arkadaşının etrafında döndü. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri tepki çeken sürücünün yakalanması için polis ekipleri, harekete geçti.

Ünye ilçesinde kapatılan eski çöplük alanı ile Çaybaşı ilçesi sapağında, kimliği henüz belirlenemeyen bir sürücü, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle boş yolda drift yaptı. Ceza yememek için otomobilinin plakasını da söken sürücünün o anlarını, arkadaşları da cep telefonu kamerasıyla kayda aldı. Yanında bulunan kız arkadaşı yolun ortasında beklerken, aracıyla  etrafında dönen sürücünün tehlikeli hareketlerine dair görüntüler, paylaşıldığı sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sürücünün yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Dirift yapan sürücünün cep telefonuyla videoya çekilme anları

Haber/Kamera: Hakan YILDIZ-ÜNYE-ORDU-DHA

==================================

4) İŞ YERİNDE OYUN OYNAYAN 6 KİŞİYE CEZA
 
İZMİT’te bir iş yerinde oyun oynadığı belirlenen 6 kişiye koronavirüs tedbirlerine uymamaları nedeniyle ceza kesildi. 

İzmit’te polis ekipleri, ruhsatsız faaliyet gösteren bir iş yerine baskın yaptı. İş yerinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek oyun oynadıkları belirlenen 6 kişi görüldü. 6 kişiye koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasına uymadıkları için ceza yazıldı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
– Baskın anının görüntüsü

HABER: KOCAELİ, (DHA) 

==================================

5) ATÖLYEDEN HIRSIZLIK YAPAN 4 KİŞİYİ BEKÇİLER YAKALADI
 
SAKARYA’nın Karasu ilçesinde mermer atölyesinden hırsızlık yapan 4 kişi, bekçiler tarafından yakalandı.

Olay, gece saatlerinde Karasu Kabakoz Mahallesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. Devriye görevi yapan bekçiler, yolda ellerinde çuvallarla yürüyen 4 kişiyişüphe üzerine durdurdu. Polis ekipleri de gelirken, çelişkili cevaplar veren 4 kişinin taşıdığı çuvallara bakıldı. Çuvallarda metal kesme aletleri, kesme ve taşlama motorları ile taşınabilir hoparlör bulundu. 4 kişinin mermer atölyesinden hırsızlık yaptığı belirlendi. Şüpheliler gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı. Şüphelilerin çaldıkları aletler ise sahibine teslim edildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Şahısların bekçi tarafından durdurulması 
-Bekçiler ve şahısların konuşması 
-Çuvallardan detaylar 
-Şahısların gözaltına alınması 

HABER: Güven HASBAŞ/KARASU (Sakarya),(DHA) 

==================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!