Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 12

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

 

1- YATAKTA UYGUNSUZ YAKALADIĞI GELİNİ İLE ERKEĞİ ÖLDÜRDÜ
 
AFYONKARAHİSAR’ın Sandıklı ilçesinde oğlu şehir dışına çalışmaya giden Nurettin G. (68), yatakta uygunsuz yakaladığı gelini Filiz G. (36) ile Kamil Ç.’yi (51) tabancayla vurarak öldürdü.
Olay, saat 01.00 sıralarında Çiğiltepe köyünde meydana geldi.Nurettin G., İstanbul’a çalışmaya giden oğlu Uğur’un eşi Filiz ile Kamil Ç.’yi yatakta uygunsuz yakaladı. Tabancasını alan Nurettin G., Filiz G. ve Kamil Ç.’ye ateş etti, ardından da jandarmayı arayıp haber verdi. ihbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Filiz G. ve Kamil Ç.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Nurettin G. ise jandarma tarafından gözaltına alındı.
Yapılan incelemenin ardından Filiz G. ve Kamil Ç.’nin cenazeleri Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Nurettin G.’nin jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Görüntü Dökümü
———————–
– Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu girişinden detay
– Morg yazısından detay
– Hasta nakil ambulansı detay
– Morg ana girişinden genel görüntü
– Hastane dış plan görüntü
– Çiğiltepe köyü genel görüntü
– Çiğiltepe köyü tabelası

HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER- Ahmet DAĞLI/SANDIKLI (Afyonkarahisar), (DHA)

==========================================================

2- PARTİ BİNASINDA İL SEKRETERİNİN CÜZDANINI ÇALAN ZANLI KAMERADA
 
ÇORUM’da, CHP İl Başkanlığı’na giren kimliği belirsiz kişi, sekreter Rabia Duman’ın çantasındaki 1700 TL, kimliği ve kredi kartı bulunan cüzdanını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Reklam Alanı

Olay, dün Gazi Caddesi’nde, CHP İl Başkanlığı binasında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi girdiği parti binasında masa üzerindeki il sekreteri Rabia Duman’a ait çantada içerisinde 1700 TL, kredi kartı ve kimliği olan cüzdanı alarak ortadan kayboldu. Cüzdanının çalındığını fark eden Duman karakola giderek şikâyetçi oldu. Hırsızlık anı ise partinin güvenlik kameralarına yansıdı.
CHP İl Sekreteri Rabia Duman, “Partimizin bir programı vardı ben programa katılmak için o an aşağıya inmiştim. İnsanlar içeride olduğu halde şahıs geliyor ve çantamın içerisinde bulunan para, kredi kartı ve diğer eşyalarımı alıp gidiyor. Ben hırsızlık olduğunun farkına daha sonra vardım. Baktım cüzdanım yok, güvenlik kameralarına baktığımızda hırsızın gelip çantamdan cüzdanımı aldığını gördük. Karakola gidip şikayette bulunduk. Ben bu kişinin yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum” dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Hırsızın parti binasına girmesi ve cüzdanı çalması
-Rabia Duman ile röp.
-Parti binası dış görüntüsü

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM  (DHA)- 

==========================================================

3- 3 GÜNDÜR HABER ALINAMIYORDU, YARI BAYGIN HALDE BULUNDU

KOCAELİ’nin Derince ilçesinde 3 gündür haber alınamayan Efraim Akkuş (66) yalnız yaşadığı evde yarı baygın halde bulundu. Yataktan düştüğü ve bir daha yerden kalkamadığı öğrenilen Efraim Akkuş, hastanede tedavi altına alındı.

Derince Çenedağ Mahallesi Nato Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binanın giriş katında yalnız yaşayan Efraim Akkuş’tan 3 gündür haber alamayan komşuları, durumdan şüphelenerek öğle saatlerinde evin kapısını çaldı. Kapının açılmaması üzerine 112 Acile durum bildirildi. Olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye ekibi balkondan eve girerken, Akkuş’u yerde yarı baygın halde yerde yatarken buldu. Sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası Akkuş, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Efraim Akkuş’un yalnız yaşadığı evde yataktan düştüğü ve ayağa kalkamadığı için açlık ve susuzluk nedeniyle baygınlık geçirdiği öğrenildi.

Görüntü Dökümü
-İtfaiye ve sağlık ekiplerinden görüntüler
-Efraim Akkuş’un ambulansa bindirilmesi
-Detaylar

Haber-Kamera: Alişan KOYUNCU-Dinçer AKBİR/DERİNCE(Kocaeli),(DHA)

==========

4- BALYOZLA YIKILAN DUVARIN ALTINDA KALDI
 
KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde, yapı marketin bahçesindeki duvar, balyozla yıkıldığı sırada işçilerden C.K.’nin (65) üzerine devrildi. Duvarın altından yaralı çıkarılan C.K., hastanede tedaviye alındı.
Olay, öğle saatlerinde, Kartepe İstasyon Mahallesi Ankara Caddesi’ndeki yapı marketin bahçesinde meydana geldi. Bahçedeki eski duvar, balyozla yıkımı sırasında işçilerden C.K.’nin üzerine devrildi. Çağrılan sağlık ekibi bölgeye ulaşana kadar duvarın altında kalan C.K., arkadaşları tarafından çıkarıldı. Sağlık görevlileri, yaralı C.K.’yi ambulansa Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. C.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Yaralının hastaneye getirilmesi
– Genel ve detay görüntüler

HABER: Dinçer AKBİR-KAMERA: Alişan KOYUNCU/KARTEPE(Kocaeli),(DHA)

==========================================================

5- BURDUR’DA KURTLAR FOTOKAPANLA GÖRÜNTÜLENDİ

DOĞA Koruma ve Milli Parklar Burdur (DKMP) 6’ncı Bölge Müdürlüğü’nün yaban hayatını izlemek için yerleştirdiği fotokapanlara bu defa bölgede yaşayan kurtlar yansıdı.
DKMP Burdur Bölge Müdürlüğü’nün yaban hayatını izlemek için çeşitli bölgelere yerleştirdiği fotokapanlar hem yaban hayatını izliyor hem de kaçak avcılıkla mücadele de etkili oluyor. Fotokapana yansıyan görüntülerde bu kez Burdur bölgesinde yaşayan kurtlar görüntülendi. Kurtların dört farklı mevsimde fotokapana yansıyan görüntüleri DKMP Bölge Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarında yayınlandı. Görüntüler çok sayıda kişi tarafından izlendi ve paylaşıldı.

Görüntü Dökümü
———————–
– Fotokapana yansıyan kurt görüntüleri

HABER- KAMERA: Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

==========================================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!