Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 13 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) HAKKARİ’DE İP YÜKLÜ TIR DEVRİLDİ

HAKKARİ’nin Çukurca ilçesinde kontrolden çıkıp devrilen TIR’ın sürücü hafif yaralandı, dorsede yüklü ip balyaları ise yola saçıldı.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Hakkari-Çukurca karayolunun 58’inci kilometresindeki Geçimli köyü yakınlarında meydana geldi. Hakkari yönüne giden 21 AAL 858 plakalı TIR, sürücüsünün kontrolünden çıkıp devrildi. TIR’daki ip balyaları yola saçıldı. Hafif yaralanan TIR şoförü, çağrılan ambulansla Çukurca Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Görüntü dökümü
—————————-
-Devrilen Tır
-Tır’dan detaylar
-Yan yatan Tır
-Tır kazasından saçılan ip balyaları
-Genel ve detaylar
Yaşar KAPLAN-Serdar KARA/ÇUKURCA (Hakkari)- 

===================================

2) FENOMEN OLMAK İÇİN HEMCİNSLERİNİ DÖVEN 2 KIZIN İFADESİ ALINDI (2)

Reklam Alanı

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
İzmir’in Konak ilçesinde, fenomen olmak için kendilerinden küçük iki kız çocuğunu darp edip o anları kameraya kaydettikleri gerekçesiyle ifadeye çağrılan A.Ç ve B.D.’ye ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Geçmiş tarihlerde çekildiği belirtilen görüntülerde A.Ç ve B.D.’nin, başka çocukları da darp ettikleri, bu görüntüleri başka çocukların da çektikleri görüldü. Öte yandan görüntülerin sosyal medyaya da yayınlandığı belirtildi.  

Görüntü dökümü
—————————
-Sosyal medya görüntüsü
Haber- Kamera: Tolga TAHÇI / İZMİR, (DHA)

===================================

3) KISITLAMADA SANAYİ SİTESİNE GİRİP, DRİFT YAPAN SÜRÜCÜ KAMERADA

AFYONKARAHİSAR’da kısıtlama saatinde otomobiliyle sanayi sitesine giren sürücü, drift yaparak ilerledi. Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen görüntülerde ilerlediği 500 metrelik yol boyunca birkaç kez drift yapan sürücü park halindeki bir araca çarpmadan son anda durdu.
Olay, 30 Nisan günü Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi içinde yaşandı. İsmi henüz belirlenemeyen sürücü, otomobiliyle sanayi sitesi içerisinde drift yaptı. Beyaz renkli otomobiliyle yolun sağına doğru yanaşan sürücü, daha sonra hızla aracını döndürmeye başladı. Yaklaşık 500 metrelik yol üzerinde birkaç kez drift yapan ve çevrede park halinde duran diğer araçları hiçe sayan sürücü daha sonra ortadan kayboldu.
Sanayi sitesinin güvenlik kamerasına da yansıyan olayda, sürücünün seyir halindeyken önce sağa yanaştığı ardından da drift yapmaya başladığı anlar yer aldı. Park halindeki bir araca çarpmak üzereyken son anda yaptığı manevrayla duran sürücünün daha sonra otomobiliyle olay yerinden kaçtığı görüldü.
Drift yapan sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Görüntü dökümü
——————-
– Sürücünün drift yapması (Güvenlik kamerası)
HABER- KAMERA: Ali Fuat GÜÇLÜER/AFYONKARAHİSAR, (DHA)
===================================

4) TURİSTTİK KENT DİDİM’DE SESSİZLİK

AYDIN’ın turizm merkezlerinden Didim’de halk tam kapanmaya uydu.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Didim ilçesinin başta turistik mahallesi Akbük olmak üzere kent genelinde sessizlik hakim oldu. Türkiye’nin dört bir yanından tam kapanma sürecini geçirmek onlarca kişinin geldiği kentte halk kurallara uydu. Cadde, sokak ve plajlar, boş kaldı. Jandarma ekiplerinin çeşitli noktalarda denetimlerini sürdürdü.

Görüntü dökümü
————————–
-Ülke Genelinde tam kapanma kararı sonrasında boş kalan plajları ile ünlü Akbük sahillerinden görüntü
-Akbük Limanından görüntü
-Oteller Bölgesinden detay görüntü
-Boş kalan sahillerden detay görüntü
-Boş kalan sokaklardan görüntü
-Genel ve Detay görüntü
Haber- Kamera: Bahattin ALBAYRAK / DİDİM (Aydın), (DHA) –

===================================

5) SEYİR HALİNDEYKEN ALEV ALAN CİPİ POLİS EKİPLERİ SÖNDÜRDÜ

SAMSUN’da seyir halindeyken motor kısmında yangın çıkan cip, devriye gezen polis ekiplerinin yangın tüplü müdahalesiyle söndürdü. 

İlkadım ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde Mert S.’nin kullandığı 55 E 1998 plakalı cipin, motor kısmında yangın çıktı. Cip sürücüsü aracını kenara çekip dışarı indi. Devriye görevinde bulunan Cinayet Bürosu polisleri, yangın tüpüyle müdahale ettiği cipteki alevleri büyümeden söndürdü. İhbarla gelen itfaiye ekipleri de soğutma çalışması yaptı.
Yaşananları anlatan sürücü Mert S. , “Diş doktorunda randevusundan dönüyordum. Bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Şans eseri polislere denk geldim ve sağolsun müdahale ettiler” dedi.  

Görüntü Dökümü
————————–
-Olay yerinden detaylar
-Mert Semiz röportaj
-Detaylar
Haber-Kamera:Oğuzhan UYSAL, Hakan AKGÜN/SAMSUN, (DHA) –

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!