Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ-15

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Adıyaman’da uyuşturucu ticaretine gözaltı (2)

TUTUKLANDI
Adıyaman’da, uyuşturucu ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve üzerinde 31,51 gram bonzai ele geçirilen U.G., sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece ‘uyuşturucu madde ticareti yapma’ suçundan tutuklanarak, cezaevine konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Adıyaman Adliye Sarayı
-Polis ekibinin gelişi
-Şüphelinin polis aracından indirilmesi
-Şüphelinin adliye götürülmesi
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Mahir ALAN -ADIYAMAN-DHA

=====================

Emniyet Genel Müdürü’nden, Antalya’da korona denetimi (2)

Reklam Alanı

SAHİLDE DENETİM YAPTI
Sabah saatlerinde Kazım Özalp Caddesi’ndeki işletmeleri denetleyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve beraberindeki heyet öğleden sonra ise Konyaaltı sahil bandı üzerindeki işletmeleri denetledi. 
Sahildeki iş yerlerine girerek işletmelerin tedbirlerini inceleyen heyet, müşterilere de kurallara uymaları konusunda uyarıda bulundu. Vali Ersin Yazıcı ziyaret ettiği bir işletmenin sahibinin alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarına ise “Antalya olarak turuncu grupta kalmamamız lazım. Hep beraber yapacağız inşallah” diyerek cevap verdi. 
Emniyet Genel Müdürü Aktaş’ın bir kafeye girişinde kapıdaki görevli tarafından ateşi ölçüldü. Müdür Mehmet Aktaş, ziyaret ettikleri masalarda kişilere ve işletme sahiplerine tedbirlerde istikrarın önemli olduğunu vurguladı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Heyetin sahilde yürürken görüntüsü
– İşletmede oturan müşterilerle diyaloglar
– İşletme sahipleriyle diyaloglar
– Müşterilerden ve heyetten detaylar

HABER- KAMERA: Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)

=========================

Mersin’deki yangında biri bebek 7 kişi kurtarıldı (2) 

KÜÇÜK KIZIN YÜZÜNÜ GÜLÜMSETTİ
İtfaiye aracının merdiveniyle apartmandan indirilen 4 yaşındaki Azra Özeren, ağlayarak annesini sorunca 112 Acil Servis görevlisi Muhammet Özen, “Anneni bekliyoruz şu an, ‘Annesi biraz çabuk olur musun?” diyerek küçük kızın yüzünü gülümsetti. Özen, anne itfaiye aracından inene kadar sohbet ettiği Azra ile şakalaşıp oyun oynayarak çocuğun sakin kalmasını sağladı. Bu sırada başka bir 112 Acil Servis görevlisi de küçük kızın sağlık durumunu kontrol etti. İtfaiyenin kurtardığı kadın, koşarak yanına geldiği kızına sarılıp gözyaşı döktü.

‘SABIRLA DUMANIN ÇEKİLMESİNİ BEKLEDİK’
Yangında mahsur kalan Asude isimli kız çocuğunu sırtına alarak dışarı çıkartan 112 görevlisi Özen, “Görevimizi yaptık. Herkes çok iyi. Yukarıda sabırla dumanın çekilmesini bekledik. Sonra çocukları alıp geldik” diye konuştu.

‘BİZİM İŞİMİZ HAYAT KURTARMAK’
Binada tahliyelere yardım eden itfaiye personeli Emre Ünal da, “Görevimizi yaptık. Mersin halkı için her zaman görevimizin başındayız. Bizim işimiz hayat kurtarmak, ne mutlu bize hayat kurtarabiliyorsak” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Yangının çıktığı bina
-Ekiplerin müdahalesi
-Bebeğin evden çıkartılması
-Çocuğun evden çıkartılması
-Sağlık görevlisi Muhammet Özen röp
-Kalan kişilerin yangın merdiveni ile tahliyesi
-İtfaiye personeli Emre Ünal röp

Haber-Kamera: Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)

============================

Osmaniye’deki trafik kazaları KGYS kameralarına yansıdı

OSMANİYE’de çeşitli noktalarda meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameraları tarafından görüntülendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerin ilkinde Kuzey Çevre Yolu Otoban çıkışındaki kavşağa kontrolsüz giren iki otomobilin çarpıştığı görüldü.

Kemal Satır Caddesi’ndeki kazada otomobil ile minibüsün çarpışması ve ardından diğer bir otomobile çarpması görüldü. Güney çevre yolundan ara yola dönüş yapan kamyonun motosiklete çarpma anı ise kameralar tarafından kaydedildi. Rahime Hatun Mahallesi, Yeni Belediye Önü ve Musa Şahin Bulvarı üzerinde kaydedilen görüntülerde de kavşaklarda özellikle sürücülerin dikkatsizliği sonucu meydana gelen kazalar yer aldı. Kentte meydana gelen 6 ayrı kazanın yer aldığı videonun sonunda ise “Yollarda güvenli bir gelecek, sen kurallara uymadığın sürece gelmeyecekö şeklinde uyarı yazısı paylaşıldı.

Görüntü Dökümü:
– Kentte meydana gelen kazalardan 6 faklı görüntü anları
– Görüntü sonunda uyarı yazısı

Haber:İbrahim EMÜL – Kamera: OSMANİYE,(DHA)

==========================
Haber alınamayan şoför, evde ölü bulundu

GAZİANTEP’te uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen ve bir süredir kendisinden haber alınamayan kamyon şoförü Mehmet B. (35) yalnız yaşadığı evinde ölü olarak bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Yeşilevler Mahallesi’nde meydana geldi. 3 gündür kendisinden haber alınamayan Mehmet B.’ye ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, çilingir yardımı ile açarak girilen evde Mehmet B.’yi hareketsiz buldu. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Mehmet B.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu ifade edilen Mehmet B.’nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜM
– Mehmet B’nin fotoğrafı
– Adli Tıp Kurumu
– Cenazenin gönderilişi
– Genel ve detay görüntüler

Haber: Ahmet ATMACA- Kamera: Ahmet KILIÇ-GAZİANTEP-DHA)

==========================

Dilenciler bozuk paraları ekmek arasına gizledi

ÇORUM’da zabıta ekiplerinin yakaladığı dilencilerin bozuk paraları ekmek arasına sakladığı belirlendi. Paralara el konulurken, dilencilere idari para cezası uygulandı. 

Kentte zabıta ekipleri şikayet üzerine dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Ekipler çoğu çocuk dilencilik yapanları Zabıta Müdürlüğü’ne götürdü. Bazı dilencilerin topladıkları bozuk paraları zabıtalara vermemek için yanlarında taşıdıkları ekmek arasına gizlediği görüldü. Zabıtalar ekmeklerin içindeki bozuk paralara el koydu. Dilencilere idari para cezası uygulandı. 

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürü Burhan Şahin “Çok sayıda dilenci yakaladık ve yakalanan dilencilerin topladıkları paraları ekmeğin arasına sakladıklarını tespit ettikö dedi.

Görüntü Dökümü
-Zabıta Müdürü röp.
-Dilencilerin üstünden çıkanlar
-Zabıtanın Ekmeğin arasında para bulması
-Detaylar
Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM  (DHA)- 

==========================

Çapa yaparken ayağı tarım aracına kaptırdı

ZONGULDAK’ın Alaplı ilçesinde, pat pat ile bahçeyi çapalayan Baran Alp Turan (20) ayağını çapa bıçaklarına kaptırdı. Yaralanan Turan tedavi altına alındı.

Olay öğle saatlerinde, Alaplı’ya bağlı Musabeyli Köyü’nde meydana geldi. Pat pat olarak tabir edilen tarım aracı ile bahçeyi çapalayan Baran Alp Turan, ayağını aracın çapa bıçaklarına kaptırdı. Sağ ayağından ağır şekilde yaralanan genci görenler 112 Acile haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekibi Baran Alp Turan’ın ayağını araçtan kurtardı. Turan sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Turan’ın annesi hastanenin önünde gözyaşlarına boğuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Annenin gözyaşları
Yakınlarının anneyi sakinleştirmeye çalışması
Ambulansın gelişi
Baran Alp Turan’ın acile alınması
Detaylar

ALAPLI (Zonguldak), (DHA) – 

=======================

Hastane otoparkında 2 güvenlik görevlisinin silahla yaralayıp kaçtı

ZONGULDAK’ın Çaycuma ilçesinde kimliği belirsiz kişi, hastanede önünde park tartışmasında 2 güvenlik görevlisini tabancayla vurarak yaraladı. Olayın ardından şüphelinin aracıyla kaçış anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 16.00 sıralarında Çaycuma Devlet Hastanesi otoparkında meydana geldi. Aracını hatalı park ettiği öne sürülen sürücü ile kendisini uyaran güvenlik görevlileri Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sürücü, yanında taşıdığı tabancayla Temelkuran ve Özkara’ya ateş etti. Tolga Temelkuran ve Rahmi Özkara, vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanırken, şüpheli ise otomobiliyle kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan güvenlik görevlileri, aynı hastanede tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Polis, olayın ardından kaçış anı cep telefonuyla görüntülenen şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü
-Hastaneden detay
-Polisin olay yerinde incelemesi
-Olay yeri cep telefonu görüntüsü
 Dosya Adı: zngcaycumasaldiri

Haber-Kamera: Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA(Zonguldak),(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!