Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 15

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

Esnafın üşümesin diye üzerine battaniye örttüğü kişi, iş hanında ölü bulundu
 
ANTALYA’da, bir iş hanı önünde düşen ve esnaf tarafından üşümesin diye iş hanının birinci katına çıkarılıp, üzerine battaniye serilen Mustafa Boyacı (54), ölü bulundu.

Olay, saat 19.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir iş hanının birinci katında meydana geldi. Bölgede yaşayan ve esnaf tarafından sevilen Mustafa Boyacı, akşam saatlerinde aldığı alkolün de etkisiyle iş hanının bulunduğu bölgede düşerek hafif yaralandı. Esnaf tarafından soğukta üşümemesi için iş hanının birinci katında bulunan bir dükkana çıkarılan ve üşümemesi için bir koltuğun üzerine yatırılan Boyacı’nın üzeri de battaniye ile örtüldü.

Boyacı’yı yukarıya çıkaran esnaftan Savaş Taslamacı, kontrol amaçlı yukarıya çıktı. İlk kontrolünde herhangi bir olumsuzluk olmadığını fark eden Taslamacı, ikinci kontrolünde Mustafa Boyacı’nın nefes almadığını fark edince hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. Kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri gelirken, yapılan incelemede Boyacı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Boyacı’nın cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

‘ÜŞÜMESİN DİYE ÜZERİNE BATTANİYE SERDİK’

Mustafa Boyacı’nın iş hanı önünde düşmesinin ardından kendisini yukarıya çıkartan esnaf Savaş Taslamacı, “Gündüz saat 16.00- 16.30 sıralarında oturuyordu. Çok içmişti, belli oluyordu. Düşünce yukarıya çıkardık. Üzerine battaniye serdik üşümesin diye. Bir kere kontrole gittim, çok içkili olduğu belliydi. İkincisinde baktık vefat etmişti. Hemen ambulansı çağırdık” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Polisler detay
-Esnaflar detay
-Mustafa Boyacı’nın koltukta uzanması ayakları detay
-Esnaf Savaş Taslamacı röp
-İşhanı önü detay
-Genel ve detaylar

Reklam Alanı

Haber  – Kamera:Adem AKALAN,Antalya (DHA)

=====================================

Kurusıkı tabancayı başına dayayıp, intihara kalkıştı; polisi alarma geçirdi

ADANA’da, psikolojik sorunları olan Murat Ç. (34), evinde başına dayadığı tabanca ile intihara kalkıştı. Özel Harekat polislerince eve girilerek etkisiz hale getirilen Murat Ç.’nin kurusıkı tabanca ile intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi 18003 Sokak’taki iki katlı müstakil evde meydana geldi. Evin damında başına tabanca dayayan ve kendini öldüreceğini söyleyen Murat Ç.’yi gören komşuları, durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis, başına dayadığı tabanca ile kendini öldüreceğini belirten Murat Ç.’yi ikna etmek için uzu süre dil döktü. Murat Ç. ikna olmayınca Cinayet Büro Amirliği’nde görevli müzakereci polislerden destek istendi.

ÖZEL HAREKAT ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Damdan inip, evin içine giren Murat Ç., demir parmaklıklı pencerenin önünde eylemine devam etti. Yaklaşık 45 dakika süren ikna çalışmaları sonuç vermeyince, bölgeye Özel Harekat polisleri sevk edildi. Murat Ç.’nin yakınlarının yardımıyla eve giren Özel Harekat polisleri, Murat Ç.’yi elindeki silah ile etkisiz hale getirdi. Ekiplerin yaptığı incelemede, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Murat Ç.’nin başına dayadığı tabancanın kurusıkı olduğu belirlendi. Kelepçelenerek evden çıkarılan Murat Ç., Hürriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Görüntü Dökümü
————————
– Evin balkonunda başına tabanca dayayan Murat Ç.
– Evin penceresi önünde başına silah dayaması
– Polisin dışıradın Murat Ç.’yi ikna etmeye çalışması
– Murat Ç.’nin başına silah dayamaya devam etmesi
– Özel Harekat polislerinin eve girmesi
– Murat Ç.’nin kelepçeli halde evnden çıkartılıp, polis aracına bindirilmesi

Haber – Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA)

==================================

Kıbrıs depremi Anamur ve Bozyazı’dan hissedildi

GÜNEY Kıbrıs’ta 5.3 büyüklüğünde meydana gelen deprem Mersin’in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde de hissedildi.

Güney Kıbrıs’ta saat 17.26’da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Türkiye’nin en güney kıyısındaki Anamur ve Bozyazı’da da hissedildi. Özellikle binalarda olan vatandaşlar etraftaki eşyaların sallanmasıyla sarsıntıyı hissetiklerini belirtti. Depremi Anamur’da hafif şekilde hissettiğini ancak Bozyazı’daki yakınlarının daha fazla hissettiğini kaydeden Gülseren Kurt, yakınlarını telefonla arayarak kapı altlarına ve masa altına girmelerini söylediğini ifade etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Anamur karayolu girişi
-Caddelerden görüntüler
-Bina görüntüleri
-Vatandaşlarla röp

Haber-Kamera: Mithat ÜNAL/ANAMUR (Mersin), (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!