Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 15

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

FRENİ BOŞALAN VİNCİN ORTALIĞI SAVAŞ ALANINA ÇEVİRDİĞİ ANLAR KAMERADA: 2 ÖLÜ, 5 YARALI

HATAY’da freni boşalan elektrik kablosu yüklü vinç, önüne çıkan 6 aracı hurdaya çevirdi, kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Kaza, bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza, akşam saatlerinde Defne ilçesine bağlı Harbiye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Caddesi üzerinde seyir halinde olan ve sürücüsü öğrenilemeyen 06 AT 1509 plakalı elektrik kablosu yüklü vinç, freninin boşalması sonucu 6 araca arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 5 kişinin ise yaralandığı belirlendi. Yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından civardaki hastanelere kaldırıldı. Savaş alanına dönen kaza yerinde ekiplerin çalışmaları sürerken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öte yandan, kaza anı ise bir evin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde; elektrik kablosu yüklü vincin hızla devrildiği ve karşı şeritten gelen ticari taksi ve otomobili altına alması saniye saniye kaydedildi.

Görüntü Dökümü
-Kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri
-Olay yerinden genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: İzzet NAZLI/HATAY,(DHA)

Reklam Alanı

=================

AYAĞINA ‘MASKE’ İPİ DOLANAN MARTI, DENETİM YAPAN EKİPLERİN YANINA DÜŞTÜ

SAKARYA’nın Serdivan ilçesinde, ayağına maske ipleri dolanan martı, denetim yapan polis ekibinin yanına düştü. Polisler, yaralı martıyı hastaneye götürerek tedavi ettirdi.

Serdivan Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle denetim yapan polis ekiplerinin yanına yaralı bir martı düştü. Polis ekipleri, martıyı Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’ne götürdü. Hastanede yapılan incelemelerde maske iplerinin martının ayağına dolanarak hayvana zarar verdiği tespit edildi. Maske ipleri çıkartılırken, polis memuru iyileşene kadar bakmak üzere martıyı evine götürerek bakımını üstlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
Martının tedavi edilmesi  (cep telefonu)

HABER: Güven HASBAŞ/SERDİVAN (Sakarya), (DHA)

===================

ÖN TEKERLEĞİ KALDIRARAK İLERLEYEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE CEZA

DÜZCE’de, motosikletin tekerleğini kaldırarak trafikte tehlike oluşturan 3 sürücüye toplam 9 bin 411 TL ceza kesildi. 

Düzce’de D-100 yolunda motosikletli tehlikeli hareketler yapan 3 motosiklet sürücüsü, trafiği tehlikeye düşürdü. Yolda ilerleyen bir aracın sürücüsü, trafiğin ön tekerleğini kaldıran motosiklet sürücülerini cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Düzce Emniyet Müdürlüğü ekipleri, motosikleti kullanan 3 kişinin plakalarını tespit ederek sürücü belgesiz araç kullanma, trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili yükümlülüklere uymama gereğince toplam 9 bin 411 lira ceza kesti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
Motosikletlerin trafikte ilerlerken görüntüsü 
Motosikletlerin akrobatik hareketler yapması ve detaylar 

HABER: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA) 

===================

YALOVALILAR, GENÇLERİN ÇAĞRISIYLA SAHURA KALKTI

YALOVA’da vatandaşlar, gençlerin yeni yöntem ve çağrılarıyla sahura kalktılar. Kimi vatandaşlar otomobil bagajında davul çaldı, kimisi ise ‘uygun adım’ yürüyerek mahalle sakinlerini sahura kaldırdı. Bazı vatandaşların maske takmaması ve sosyal mesafeye uymaması ise dikkat çekti.

Yalova’da, bir sosyal medya hesabının çağrısına uyan bazı vatandaşlar, birbirinden ilginç yöntemlerle çaldıkları davulları görüntüledi. Çiftlikköy ilçesinde kayık üzerinde davul ve org çalan gençler, vatandaşları sahura kaldırdı. Bir otomobil tarafından römork ile çekilen kayığa binen gençler hem eğlendi hem de ilginç görüntüler oluşturdu. Merkez ilçesine bağlı kırsal Kirazlı Mahallesi’nde ise gençler, asker gibi uygun adım yürüdü ve mahalle sakinlerini sahura kaldırdı. Bir başka grup da otomobilin bagajına oturarak davul çalarken, araçtaki diğer arkadaşları ise maniler okudu.

Görüntülerde bazı vatandaşların sosyal mesafe kuralını hiçe sayması ve maske takmamaları da dikkat çekti.

Görüntü dökümü:
-Kayık üzerinde sahura uyandıranlar
-Aracın bagajında sahura uyandıranlar
-Uygun adım ilerleyenler

Haber-Kamera: YALOVA,(DHA)

=================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!