Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 16

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

8 kişide pozitif vakaya rastlanınca apartman karantinaya alındı

MALATYA’da 3 bloklu sitenin bir apartmanında oturan 8 kişide koronavirüs tespit edilince bina karantinaya alındı. 

Merkez ilçe Yeşilyurt’a bağlı Bostanbaşı Mahallesi’nde 3 bloklu bulunan sitedeki bir apartmanda yaşayan 8 kişide yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine ilçe Hıfzıssıhha kararıyla apartman karantinaya alındı. 10 günlüğüne karantinaya alınan apartmanın giriş ve çıkışlarına izin verilmedi. Apartmanın girişi ve çocuk oyun parkı şeritlerle kapatılarak, kullanıma izin verilmiyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Karantinaya alınan apartman
– Şerit çekilen apartman
– Binadan görüntü
– Çocuk oyun parkı
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Taha AYHAN-MALATYA-DHA

=================

Reklam Alanı

Atatürk heykeline saldıran kişinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

TEKİRDAĞ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, 3 okuldaki Atatürk heykeli ve büstlerine boya ile hakaret içerikli yazılan yazıların faili olarak yakalanan G.D.’nin (47), güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. G.D.’nin, polis ekiplerine “Yeniden hazırlayıp, İstanbul’a gidecektim, ne çabuk buldunuz” dediği öğrenildi.

Marmara Ereğlisi ilçesinde Nizamettin Devirdöven İlkokulu, Opet Anadolu Lisesi ve Yeniçiftlik Belediye Ortaokulu’nun bahçesindeki Atatürk heykel ve büstlerine boya ile hakaret içerikli yazılar yazan G.D., dün gece yarısı polis tarafından yakalandı. Kurulan özel polis ekiplerince yakalanan G.D.’nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. G.D.’nin, görüntülerde yüzünü gizlemeye çalışarak okulların bahçelerine girdiği ve sokaklarda yürüdüğü anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca polisin, G.D.’nin evine gidişi ve evde yaptığı aramalar da yer aldı.

‘YENİDEN HAZIRLAYIP, İSTANBUL’A GİDECEKTİM’
Polis, yazlık konutunda yakaladığı G.D.’nin kullandığı otomobilinin de plakasını değiştirdiğini ve sahte bir plaka taktığı belirledi. Polis ekiplerini karşısında görünce şaşkınlık yaşadığı öğrenilen G.D.’nin, görüntülerde, “Yeniden hazırlayıp, İstanbul’a gidecektim, ne çabuk buldunuz” dediği görüldü.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde soruşturması devam eden G.D. için 4 gün ek gözaltı süresi alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Şüphelinin yürümesi
-Okulun bahçesine girmesi
-Ekiplerin eve baskın yapması 
-Evde bulunan kalemler ve mermiler
-Şüphelinin “yeniden hazırlayıp istanbul’a gidecektim ne çabuk buldunuz’ demesi
-Arabanın içinde arama yapılması
-Arabanın içinde bulunan boyalar

Haber: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)

================

Bursa’da, cami tuvaletinde ceset bulundu

BURSA’nın İznik ilçesinde, Ali Bedel (71) isimli kişi, bir caminin tuvaletinde kanlar içerisinde ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Bedel’in intihar ettiği öğrenildi.

Olay, saat 17.30 sıralarında İznik ilçesindeki Çınarlı Camii’nde meydana geldi. Cami tuvaletinin uzun süre kilitli halde olması üzerine, cemaat, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kapının açılması için olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri, tuvaletin demir kapısını keserek içeri girdi. Kapının arka kısmında kanlar içerisinde bir kişinin yattığı, yanında ise bıçak bulunduğu tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ise kanlar içerisinde yatan kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından ceset, otopsi için morga kaldırıldı.

Cesedin Ali Bedel isimli kişiye ait olduğu, huzurevinde kaldığı ancak birkaç kez buradan kaçtığı, son dönemlerde ise psikolojik sorunlarının bulunduğu öğrenildi.

İntihar şüphesi üzerinde duran polis ekipleri, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü dökümü;
-Camiden detaylar
-Cesedin taşınması
-Olay yerinden detayalr

Haber-Kamera: Şenol POYRAZ/İZNİK,(Bursa),(DHA)

=================

‘Arsa mirası’ nedeniyle tartıştığı akrabasını tüfekle öldürdü

DENİZLİ’nin Babadağ ilçesinde, akrabalar arasında ‘arsa mirası’ anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı, av tüfeğiyle vurulan Sait Tülüoğlu (79), yaşamını yitirdi. 

Olay, saat 17.00 sıralarında Demirli Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçi Mehmet K. (37), iddiaya göre arsa mirası nedeniyle bir süredir anlaşmazlık yaşadığı akrabası Sait Tülüoğlu’nun yaşadığı eve gitti. Evin bahçesinde ikili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Mehmet K., yanında getirdiği av tüfeği ile Sait Tülüoğlu’na ateş etti. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde göğsüne saçmaların isabet ettiği Tülüoğlu’nun yaşamını yitirdiği belirlendi. Şüpheli Mehmet K. ise suç aletiyle birlikte olay yerinde gözaltına alındı. Savcının incelemesinin ardından Tülüoğlu’nun cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Demirli Mahallesi’nin girişinden görüntü 
-Olayın yaşandığı evden görüntü
-Bahçeden detaylar
-Sait Tülüoğlu’nun fotoğrafı
-Mehmet Kaba’nın fotoğrafı

Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

=================

Mağazanın reyonundan aldığı bıçakla bileklerini kesti

KOCAELİ’nin Körfez ilçesinde Şenol Ü. mağazanın reyonundan aldığı bıçakla bileklerini kesti. Şenol Ü. hastanede tedavi altına alındı. 

Olay akşam saatlerinde Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinde meydana geldi. Mağazaya giren Şenol Ü., reyondan aldığı bıçakla mağaza içerisinde bileklerini kesti. Kanlar içerisinde yerde kalan Şenol Ü.’yü gören mağaza çalışanları durumu 112 Acil ve polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şenol Ü.’yü olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Şenol Ü. tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
-Şenol Ü.’nün ambulansa alınması
-Olay yerinde polis ekiplerinin çalışmaları
-Detaylar

Haber-Kamera: Nabi YAZICI/KÖRFEZ(Kocaeli),(DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!