Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 16

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BURSA’DA PARAŞÜTLE DAĞDAN ATLADI, OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI NEDENİYLE GÖZDEN KAYBOLDU

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde Gürle Dağı’ndan paraşütle atlayan Muammer Yolcu (37), olumsuz hava şartları nedeniyle savrularak gözden kayboldu. AFAD, Jandarma ve ANDA arama kurtarma ekipleri, Yolcu’yu bulmak için çalışmalara başladı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde kuruyemişçilik yapan, bir dönem ilçede yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi olan evli ve bir çocuk sahibi Muammer Yolcu, bugün saat 15.00 sıralarında Gürle Dağı’ndan paraşütle atladı. Bir süre sonra olumsuz hava şartları nedeniyle paraşütkün kontrolünü kaybeden Yolcu, gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri durumu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ve ANDA ekipleri, Gölyaka, Akharem, Gürle köyleri bölgesinde arama çalışmaları başlattı. Bölgede havanın yağışlı olmasından dolayı çalışmalar güçlükle sürdürüyor.

Görüntü Dökümü:
-Köy meydanından görüntüler
-AFAD ve Jandarma ekiplerinden görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)

===============================

Reklam Alanı

PENCEREDEN TÜFEKLE RASTGELE ATEŞ AÇTI: 1 YARALI

KAYSERİ’de Haluk Taflı’nın evinin penceresinden tüfekle rastgele çevreye ateş açması sonucu yoldan geçen kadın yaralandı. Polis, Taflı’yı teslim olması için ikna etmeye çalışıyor.

Olay, öğle saatlerinde Melikgazi İlçesi Hisarcık Mahallesi’nde meydana geldi. Kısa süre önce yurt dışından geldiği ve akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen yalnız yaşayan Haluk Taflı, müstakil evinin penceresinden çevreye tüfekle rastgele ateş açmaya başladı. Çevrede panik yaşanırken, yoldan geçen bir kadın saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı kadın, çevredekiler tarafından özel araçla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada haber verilmesiyle polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Gelen polis ekipleri, Haluk Taflı’yı ikna etmeye çalıştı. Ancak elinde iki tüfek ve bir tabanca bulunan Haluk Taflı, çevresine tehditler savurmaya devam etti. Bunun üzerine özel harekat ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, evin çevresinde önlem aldı. Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden psikolog desteği de istendi. Polis ve görevli psikoloğun çalışmasına rağmen Taflı, teslim olmadı. Haluk T.’yi ikna çalışmaları sürüyor.
 
OPERASYONLA GÖZALTINA ALINDI
Kayseri’de rastgele çevreye ateş açan Haluk Taflı, ikna çalışması sonucu teslim olmayınca polis operasyon kararı aldı. Bölgede bulunan özel hareket polisi, zırhlı araç ile evin önünde konuşlandırıldı. Kontrollü olarak evin merdivenlerine çıkan polis, içeriye göz yaşartıcı gaz fişeği attı. Koçbaşı ile demir kapı kırılarak içeriye giren güvenlik güçleri Haluk Taflı’yı etkisiz hale getirdi. Mahallede 4 saat paniğe neden olan Haluk Taflı, polis nezaretinden ambulansla hastaneye götürüldü.  

GÖRÜNTÜ GEÇİLDİ 
Haber Kodu : 210516115
Haber Kodu : 210516140

Haber: Yasin DALKILIÇ – Kamera: Yusuf AĞAŞE /KAYSERİ, (DHA)

=================================

KAYSERİ’DE, 5 KİŞİNİN YARALANDIĞI SİLAHLI KAVGA SORUŞTURMASINDA 3 TUTUKLAMA

KAYSERİ’de, bayramın 2’nci günü Talas ilçesinde iki grup arasından yaşanan silahlı kavgada 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 12 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Olay, iki gün önce saat 22.30 sıralarında Talas ilçesi Bahçelievler Mahallesi Hacı Cemil Sokak’taki 4 katlı binanın son katında meydana geldi. 8 kişi, evde oturduğu sırada husumetli oldukları öğrenilen 4 kişi, konuşmak için eve geldi. İki grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada evde bulunan M.Ç., A.I., O.A., Ş.A. ve A.O.G. tabanca ve tüfekle açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Şehir Hastanesi, Erciyes Üniversitesi ve özel hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası inceleme başlatan polis, 5 şüpheliyi gözaltına alındı. Gece boyunca yapılan çalışma sonucu olaya karıştıkları ve şüphelilere yardımcı oldukları belirlenen 7 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerin 9’u serbest bırakılırken, olayla ilgili 3 kişi bugün adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Silahlı saldırganların adliyeye çıkarılması
– Diğer görüntüler

Haber: – Kamera: Yasin DALKILIÇ /KAYSERİ, (DHA)

=================================

ALACAK KAVGASINDA KAN AKTI

İZMİR’in Bornova ilçesinde, iddiaya göre alacak verecek kavgasında yabancı uyruklu A.K. (31), Volkan Akçay’ı (28) tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, saat 19.00 sıralarında Meriç Mahallesi 5648 sokakta bulunan 3 katlı bir apartmanın içinde meydana geldi. İddiaya göre, Volkan Akçay kardeşi N.A. ile birlikte bin 500 lira alacağı olduğu için yabancı uyruklu A.K’nin yaşadığı eve geldi. İkili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüşünce A.K, belinden çıkardığı tabancayla Akçay’a ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Akçay kanlar içinde yerde kalırken dışarıda bekleyen N.A, silah sesini duyunca eve girdi ve abisini yerde yatarken gördü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Akçay’ın hayatını yitirdiği belirlendi. Şüpheli A.K ise Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince adreste yakalanarak gözaltına alındı. Savcının incelemesinin ardından Akçay’ın cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Evden görüntü
-Sokaktan görüntü
-Polislerden görüntü

Haber: Tolga TAHÇI – Kamera: Fırat AKAY / İZMİR, (DHA)

=================================

AYIYI ÇAYA DAVET ETTİ

KARABÜK’ün Eflani ilçesinde köylüler karşılaştıkları ayıyı cep telefonu ile görüntüleyip çaya davet etti. 
 
Eflani’ye bağlı Aday Köyü’nde vatandaşlar yeşillik alanda çay içtikleri anda ormanlık alandaki ayıyı gördü. O anları cep telefonu ile kaydeden vatandaşlara bir süre bakan ayı orman içerisine kaçtı. Görüntülerde bir vatandaşın ayıya, “Gel çay içelim” diye davet etmesi güldürdü. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
Ayıyı çaya davet etmesi 
Ayıdan görüntüler, ayının kaçması 

HABER: Yasin ALDEMİR/EFLANİ(Karabük), (DHA) 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!