Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 16

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) TOKKAL AİLESİ CİNAYETİNE 1’İ AĞIRLAŞTIRILMIŞ 3 KEZ MÜEBBET HAPİS CEZASI

ESKİŞEHİR’de, İlkay (42) ve Emel (41) Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk’u evlerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Şerif Boğa (29), 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nce biri ağırlaştırılmış 3 kez ‘kasten öldürme’ suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Karar duruşmasında 9 dakikalık son savunmasını yapan sanık Boğa, “Aradığınız kişi ben değilim, katil dışarıda geziyor” dedi. Öldürülen Emel Tokkal’ın kızı Beyzanur Kaya ise cezayı az bulduğunu belirterek, “Bence çok şanslı biri, hak ettiğinden çok daha iyi ceza aldı. Sadece bunu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Eskişehir’de cep telefonu satış ve tamiri yapan İlkay Tokkal, eşi Emel Tokkal ve oğulları Ali Doruk, şubat ayında evlerinde bıçaklanarak öldürüldü. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi tarafından özel ekip kuruldu. Çevredeki 450 mobese ile güvenlik kameralarından 700 saatlik görüntüyü inceleyen polis ekipleri, İlkay Tokkal’ın, olayın ardından kendisini yere atarak gözyaşı döken eski ortağı, evli ve 2 çocuk babası Mehmet Şerif Boğa’nın katil zanlısı olduğunu belirledi. Boğa, gözaltına alındı. Boğa’nın evinin bodrumunda yapılan aramada ele geçirilen kanlı çorap ve ayakkabı ile kıyafetler, Bursa Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Biyolojik İnceleme Şube Müdürlüğü’nde öldürülen Tokkal ailesi üyelerinden alınan kan ve DNA örnekler ile karşılaştırıldı. Yapılan incelemede Boğa’ya ait eşyalardaki kan lekeleri kurbanlara ait kan örnekleriyle eşleşti. Kamera görüntülerinde Boğa’nın taksi ile gidip geldiği, kendisine inşaat işçisi görüntüsü vermek için yırtık ayakkabı, inşaat eldiveni, bere, maske ve kapüşonlu mont giydiği, belinde mezura taşıdığı tespit edildi. Katil zanlısının 73 dakika kaldığı evde cinayetlerin ardından Emel Tokkal’ın cep telefonunu aldığı, İlkay Tokkal’ın dolabından kıyafet seçip kanlı pantolonunu beyaz poşete koyarak, dışarı çıktığı saptandı. Mehmet Şerif Boğa, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
KARAR DURUŞMASINA ÇIKTI
Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde üçüncü ve karar duruşmasına evli ve 2 çocuk babası olan tutuklu sanık Mehmet Şerif Boğa, cezaevinden SEGBİS yöntemiyle bağlanarak katıldı. Öldürülen Emel Tokkal’ın kızı Beyzanur Kaya duruşmada yer aldı. Sanık Şerif Boğa’nın son savunması 9 dakika sürdü. Tokkal ailesiyle çok yakın olduklarını ve katilin kendisi olmadığını öne süren sanık Boğa, “Tokkal ailesiyle beraber ağladık, beraber güldük, eğlendik. Yediğimiz, içtiğimiz ayrı gitmedi. Ben böyle bir şeyi nasıl yaparım? Canavar mıyım ben? Bu insanlar özel günlerde beni çağırırlar. Böyle bir şeyi neden yapayım?” dedi.
Evinin bodrumundaki depoda bulunan ve davanın en önemli delilleri arasında yer alan kanlı çorabın kendisine ait olmadığını öne süren Boğa, “Kanlı çorap diyorlar, o çorap bana ait değil. Eğer ben cinayet işleseydim, o çorabı orada bırakmazdım. Benim cenazelere bile katılmama izin vermediler. Cezaevinde akşamları başımı yastığa koyduğumda kalbim, vicdanım rahat uyuyorum. Benim 2 çocuğum var, olan ona oldu” şeklinde konuştu. Eskişehir 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi başkanı hakim, sanık Boğa’yı uyararak özellikle kendisine yöneltilen suçlamalara karşı savunma yapmasını istedi. Daha sonra söz alan Boğa’nın avukatı da güvenlik kameraları görüntüleri ve diğer deliller için Adli Tıp Kurumu’nca inceleme yapılması gerektiğini savundu.
1’İ AĞIRLAŞTIRILMIŞ 3 KEZ MÜEBBET HAPİS CEZASI
Mahkemedeki son sözünde, “Aradığınız kişi ben değilim, katil dışarıda geziyor” ifadelerini kullanan katil zanlısı Mehmet Şerif Boğa’ya mahkeme heyetince 4 yaşındaki Ali Doruk’u kasten öldürme suçundan ‘ağırlaştırılmış’ müebbet hapis cezası, İlkay ve Emel Tokkal çiftini kasten öldürmek suçundan ise 2 kez müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
KIZI CEZAYA TEPKİ GÖSTERDİ
Duruşmanın ardından adliye önünde bekleyen gazetecilere konuşan Emel Tokkal’ın kızı Beyzanur Kaya ise verilen mahkeme kararını az bulduğunu ifade ederek, “Bence çok şanslı biri, hak ettiğinden çok daha iyi ceza aldı. Sadece bunu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Eskişehir Adliyesi
-Kızı Beyzanur’un çıkışı
-Açıklama yapması
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Caner AKSU/ ESKİŞEHİR,(DHA)

======================================

2) BALIK ÇİFTLİĞİNDEKİ ÇİFTE CİNAYET SANIĞI HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Reklam Alanı

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, geçen 3 Temmuz’da aynı balık çiftliğinde çalıştığı Hasan Yanik (39) ile Hamdi Ekim Serdaroğlu’nu (26) öldüren ve 3 gün sonra yakalanıp, tutuklanan Mehmet Veysi Alp’in (31), ‘kasten öldürme suçundan’ iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti, savcılıktaki ifadesini kabul edip, 2 kişiyi kendisine küfür ettikleri için plan yapıp öldürdüğünü belirterek tahliyesini isteyen Alp’in tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.
3 Temmuz 2020 tarihinde Bodrum’un Gölköy Mahallesi’ndeki bir balık çiftliğinin lojmanında çalışanlardan Hamdi Ekim Serdaroğlu ile Hasan Yanik, gece yarısı tabancayla vuruldu. Hamdi Ekim Serdaroğlu olay yerinde, Hasan Yanik ise kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Jandarma, şüphelinin aynı balık çiftliğinde çalışan Mehmet Veysi Alp olduğunu belirledi. Mehmet Veysi Alp’in yakalanması için özel eğitimli iz köpeği ile bölgede çalışma başlatıldı. Ancak, ilk gün yapılan aramalardan bir sonuç alınamadı. Bir gün sonra da takviye olarak 40 kişilik jandarma komando ekibi bölgeye sevk edildi. Komandolar, ormanlık alandaki geniş bir bölgede iz takip köpekleri ile arama yaparken, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı’nın Muğla’ya görevlendirdiği, ’emniyetin uçan gözü’ olarak nitelendirilen helikopter de havadan termal kameralarla çalışmalara destek verdi. Aramalar sürerken, polis MOBESE kameralarından Mehmet Veysi Alp’in ilçe giriş noktası olan Yokuşbaşı Mahallesi’nde olduğunu belirledi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, tanınmamak için sakal ve bıyıklarını kestiği, takke taktığı belirlenen Mehmet Veysi Alp’i suç aleti tabanca ile olaydan 3 gün sonra bitkin halde bir börekçide yakalayıp, gözaltına aldı. Türkbükü Jandarma Karakol Komutanlığı’na teslim edilen Alp, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Bodrum Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturmasını ardından Mehmet Veysi Alp hakkında, ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Bodrum Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı.
SAVCILIKTAKİ İFADESİNİ TEKRARLADI
Davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Mehmet Veysi Alp SEGBİS aracılığı ile katıldı. Öldürülen Hasan Yanık ve Hamdi Ekim Serdaroğlu’nun aileleri, yanık Ailesi’nin avukatı Aydan Barım, Serdaroğlu Ailesi’nin avukatı Ergin Çörmen de duruşmada yerlerini aldı. Covid-19 tedbirleri kapsamında duruşmaya başka izleyici ise alınmadı. Sanık Alp, savcılıktaki ifadesini kabul edip, 2 kişiyi kendisine küfür ettikleri için plan yapıp, öldürdüğünü tekrarlayıp, tahliyesini istedi.
TAHLİYE TALEBİ REDDEDİLDİ
Mahkeme heyeti, suçun vasıf ve mahiyeti, mevcut delil durumu, suçun işlendiğine dair kuvvetli şüphe, suçun cezasının üst sınırının CMK’nın 100. maddesinde belirtilen katalog suçlardan olması ve sanığın kaçma şüphesi göz önünde bulundurarak, adli kontrol hükümlerinin yetersiz kalacağına karar verip, sanığın tutukluluk halinin devamına itiraz yolu açık olmak üzere karar verdi. Mahkeme heyeti sanık Alp’in bir sonraki celsede hazır edilmesine de karar verip, duruşmayı erteledi.
Duruşma sonrası açıklama yapan Avukat Ergin Çörmen, “Davanın takipçisi olacağız” dedi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Öldürülen Hasan Yanık ve Hamdi Ekim Serdaroğlu’nun ailelerinin adliyede görüntüsü
-Adliye binasından görüntü

Haber – Kamera: Selçuk AKBAŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

======================================

3) ÇINARCIK SAHİLİNİ KAPLAYAN DENİZ SALYASI, RÜZGARIN ETKİSİYLE DAĞILDI

Yalova’nın Çınarcık sahilinde balıkların telef olmasına neden olan ve sahili kaplayan deniz salyası, rüzgarın etkisiyle dağıldı.
Marmara Denizi’nde şubat aylarında görülmeye başlanan ve yaklaşık 3 aydır etkili olan deniz salyası, Yalova’nın Çınarcık ilçesinin sahil kesimini de kapladı. Deniz salyası, yat limanındaki teknelerin etrafını çevreledi. Yaşanan deniz kirliliği, görenleri şaşkına çevirdi. Bazı balıkların salya nedeniyle öldüğü görüldü.
RÜZGARLA DAĞILDI
Bölgede yaşayanları tedirgin eden deniz salyası, dün akşam saatlerinden itibaren esmeye başlayan kuvvetli poyrazla birlikte dağıldı. Salyanın dağılmasıyla birlikte yaşanan balık ölümleri son buldu. Salyanın dağılması, balıkçıları da sevindirdi.
“SALYA NEDENİYLE YAZLIKÇILAR GELMİYORö
Uzun yıllardır Çınarcık’ta yaşamasına rağmen deniz salyasının ilk kez bu kadar etkili olduğunu gördüğünü belirten Ramazan Uğurlu, “Daha önce böyle bir şey görmedik. Bir haftadır esen poyraz buradaki deniz salyasını dağıttı. İnşallah böyle devam eder de yazlıkçılar gelir. Denize giremedikleri için yazlıkçılar gelmiyor. Balık da yok. Balıklar bitti. Balıkların hepsi öldü, limanda balık kalmadı. Deniz salyası dağılırsa hiç bir şey kalmayacak. Her şey normalde dönecekö dedi.

Görüntü Dökümü
————————-
-Balıkçı teknelerinden detaylar
-Sahilden detaylar
-Deniz salyasından detaylar
-Genel detaylar
-Balıkçı röportajı
-Anons 

Haber: Muammer İRTEM-Kamera: Semih ŞAHİN/ÇINARCIK, (Yalova) (DHA)

======================================

4) DENİZE DÜŞTÜ, POLİS KURTARDI
 
ÇANAKKALE’de kordon boyunda denize düşen Ramazan Bozkurt’u (80) polis kurtardı. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Bozkurt, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, saat 10.30 sıralarında Cevatpaşa Mahallesi Kayserili Ahmetpaşa Caddesi’nde meydana geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında polis bariyerleriyle çevrilip 1 Haziran’a kadar kapatılan kordon boyuna giren Ramazan Bozkurt, denize düştü. Suda hareketsiz yatan Bozkurt’u gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Gelen bir polis memuru denize atlayarak, Ramazan Bozkurt’u diğer polislerin yardımıyla denizden çıkardı.
Sağlık ekibinin ilk müdahaleyi yaptığı Bozkurt, ambulansla Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Denizden çıkarılan ve sağlık ekiplerinin müdahale etme görüntüleri.
-Sedyeye alınan ve ambulansa götürülen vatandaştan görüntü.
-Kordonboyu ve denizdeb görüntüler.

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ-Cemhan ŞEN/ ÇANAKKALE, (DHA)

======================================

5) ENERJİ NAKİL HATTINDAN DÜŞEN KIVILCIM YANGIN ÇIKARDI

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde yüksek gerilim hattından hububat tarlasına düşen kıvılcımın neden olduğu yangında, onlarca dönüm ekili alan zarar gördü.
Yangın saat 13.30 sıralarında ilçeye bağlı Kovanlık Mahallesi, Belenobası mevkisinde çıktı. Ovanın üzerinden geçen yüksek gerilim hattı tellerinin rüzgarın etkisiyle birbirine teması sonrası çıkan kıvılcım, hububat ekili tarlaların üzerine düştü. Alanda ekili ürünlerin yanmaya başlaması üzerine mahalleli durumu itfaiyeye bildirdi. İtfaiye ekiplerinin yanı sıra mahallelinin de katıldığı söndürme çalışmaları sonunda yangın güçlükle kontrol altına alınıp söndürüldü. Yangında, onlarca dönüm ekili alan zarar gördü.

Görüntü Dökümü
———————–
– Ekin tarlasından genel görüntü
– Yüksek gerilim hattı ve tarladaki alevler
– İtfaiye ekibi ve yangın söndürme çalışmaları
– Yanan alandan görüntü

HABER-KAMERA: Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI,(Antalya)(DHA) – 

======================================

6) ŞANLIURFA’DA HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ 7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
 
ŞANLIURFA’da ev ve iş yerlerinde hırsızlık yaptıkları belirlenen 7 kişi, yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde ev ve iş yerlerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan araştırma ve bölgelerdeki güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkan ekipler, 7 kişiyi gözaltına alıdı.
Şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyette götürüldü.

Görüntü Dökümü
———————–
– Acil servise getirilen hırsızlık şüphelileri
– Polis eşliğinde araçtan indirilen şüpheliler
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera:Ömer ŞULUL -ŞANLIURFA – DHA

======================================

7) DENİZLİ’DE AĞILA SALDIRAN KURT, 4 KOYUNU TELEF ETTİ

DENİZLİ’nin Beyağaç ilçesinde bir ağıla giren kurt, 4 koyunu telef etti. Kurdun koyunlara saldırma anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, önceki gün saat 05.00 sıralarında, kırsal Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalleye inen bir kurt, İrfan Yanıkan’a ait evin bitişiğindeki koyun ağılına girip, 4 koyunu telef etti. Gelen sesler üzerine ağılına giden Yanıkan, koyunların bulunduğu alanı kontrol etti. Yanıkan’ı gören kurt, ormanlık alana kaçtı. Kurdun koyunlara saldırma anı ağılda bulunan güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, kurdun bir koyunun üzerine atlaması ve boynunu ısırarak boğması yer alıyor.

Görüntü Dökümü
———————–
-Koyunların güvenlik kamerası görüntüsü
-Kurdun koyuna saldırma anı

Haber: Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

======================================

8) SİVAS’TA HAYVANSEVERLERDEN ‘TOSTOS’ TEPKİSİ

SİVAS’ta, bir grup hayvansever dün kentte patileri ve kuyruğu kesilerek öldürülen ‘Tostos’ isimli kedi için tepki gösterdi. Hayvanseverlere destek veren Sivas Belediyesi ise Tostos’un ölü bulunduğu yere kedi evi ve mama bıraktı. 
Olay, dün Çayyurt Mahallesi 17’inci Sokak’ta meydana geldi. Evinin bodrumunda yaklaşık 50 sokak kedisine bakan evli 3 çocuk annesi Gül Dursun (47), dün veterinere götürmek için 5 aylık ‘Tostos’ isimli kedisini almak istedi. Kediyi diğerlerinin arasında bulamayan Dursun, çevrede aradı ancak sonuç alamadı. Dün akşam saatlerinde ise evinin yakınlarında yerde patileri ve kuyruğu kesik halde kedinin ölüsünü buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Bugün sosyal medyadan Tostos için örgütlenen hayvanseverler kedinin ölü bulunduğu yere geldi. Yaklaşık 20 hayvansever ellerinde Tostos’un fotoğrafıyla duruma tepki gösterdi. Ayrıca Sivas Belediyesi ise farkındalık yaratmak için Tostos’un ölü bulunduğu yere kedi evi yerleştirdi. Bölgeye kedi maması da bırakıldı. Polis ekiplerinin olayın fail ya da faillerini bulmak için başlattığı soruşturma sürerken, henüz bir bulguya rastlanmadı. Bölgedeki güvenlik kameraları inceleniyor. 
‘BİR VAHŞETE TANIKLIK ETTİK’
Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Duman da bölgeye gelerek hayvan severlere destek oldu. Burada açıklamalarda bulunan Ahmet Duman, “Ne yazık ki dün akşam saatlerinde sosyal medya aracılığıyla bir vahşete tanıklık ettik. Gerçekten bizim için çok üzücü ve utanç verici bir olaydı. 5 aylık bir kedi farklı uzuvları kesilerek bu noktaya bırakılmış. Henüz netliği olmamakla beraber araştırma ve incelemeler devam ediyor. Dün yaşanan olaydan sonra belediye olarak bir refleks göstermek durumunda kaldık. Bu gün bu alana bir kedi evi yerleştiriyoruz. Sivas Belediyesi olarak kötülüğü konuşup yaygınlaştırmaktan ziyade, iyiliği konuşup onu yaygınlaştırmayı tercih eden bir duruştayız. Kedi kasabası projemizi de en kısa zamanda hayata geçirmeyi planlıyoruz. Umarım tekrar bunun gibi görüntülerle karşılaşmak zorunda kalmayız” dedi.
‘RESMEN KANIMIZ DONDU’
Kedisini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Gül Dursun (47), “Dün yapılan cani hareketten sonra bu gün aynı noktaya bir kedi evinin bırakılmasının çok iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra böyle şeyler yaşanmaz. Beni burada yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
Hayvansever adına konuşan Özlem Akbulut (20) ise, “Dün buraya geldiğimizde resmen kanımız dondu. Hiç kimseye yakışmayacak bir durumdu. Onu öyle görünce şok olduk. Bu resmen canilik. Böyle bir şeyin tekrar yaşanmasını istemiyoruz. Hayvansever dostlarımız bizi yalnız bırakmadılar. ‘Tostos için adalet’ diyoruz. İnşallah yapan bir an evvel yakalanır ve cezasını çeker” ifadelerini kullandı.

Görüntü Dökümü
———————–
-Olay yerinden görüntüler
-Ellerinde kedinin fotoğraflarıyla toplanan hayvanseverler
-Belediyenin kedi evi ve mama bırakması
-Başkan Yardımcısı Ahmet Duman’ın açıklaması
-Kedi sahibi Gül Dursun’un açıklaması
-Özlem Akbulut’un konuşması

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ/SİVAS, (DHA) 

======================================

9) KARS’TA INTERPOL GÖZETİMİNDE SAHTE İLAÇ OPERASYONU

Covid-19 salgını nedeniyle sahte medikal ürün ve ilaçların önüne geçmek amacıyla Kars’ta Interpol Genel Sekreterliği gözetiminde eczane ve medikal malzeme satışı yapan yerlere operasyonlar düzenlendi.
Merkezi Fransa’nın Lyon kentinde bulunan Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) Genel Sekreterliği gözetiminde daha önce 115 ülkede düzenlenen ‘PANGEA’ operasyonlarının son dalgası Kars’ta gerçekleştirildi. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri koordinesiyle 20-25 Mayıs 2021 tarihleri arasında kent merkezi ve ilçelerinde, Interpol üyesi ülkelerde sahte ve yasa dışı tıbbi ürün üreticilerine, dağıtıcılarına, satışı yapılan web sitelerinin kapatılmasına, çevrim içi ilaç ve medikal cihazların satın alınması riskleri konusunda toplumun bilinçlendirilmesine, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sahte medikal ürünler-cihaz/aşı üretiminin engellenmesi ile tıbbi ürünlerin yasadışı ticaretlerine karşı mücadelede uluslararası birimler arasında işbirliğinin artırılması amacıyla 47 eczane ve 8 medikal malzeme satışı yapan iş yerine operasyon düzenlendi.
Düzenlenen operasyonlarda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü
———————–
-Polisin eczane ve medakila malzemesi satan işyerlerindeki denetimleri

Haber-Kamera: KARS, (DHA)

======================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!