Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 17

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) YANAN BİNANIN ÇATISINDA İTFAİYEYİ BEKLEDİLER

SAKARYA’nın Serdivan ilçesinde, 3 katlı binada psikolojik sorunları olduğu iddia edilen kişi, dairesini ateşe verdi. Yangın nedeniyle binada mahsur kalan aile, çatıya çıktı. Aileyi kurtaran itfaiye, yangını söndürdü. 

Serdivan’a bağlı Kemalpaşa Mahallesi Üniversite Caddesi’ndeki 3 katlı binanın en üst katındaki dairede yaşayan, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kişi saat 17.00 sıralarında evini ateşe verdi. Kısa sürede bütün daireyi saran yangını fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri geldi. En üst kattaki diğer dairede yaşayan aile, yoğun duman nedeniyle dışarı çıkamayıp, mahsur kaldı. Alevlerin sıçramasından korkan aile çatıya çıkarken, 1 kişi de balkonda kaldı. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdivenli araçla 4 kişiyi kurtardı. Elinde yanık oluşan 1 kişi, sağlık ekiplerince tedaviye alındı. Polis ekipleri, psikolojik sorunları olduğu ve bu nedenle yaşadığı evi yaktığı iddia edilen kişiyi gözaltına aldı. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
Yangın sırasında binada olan Umut Yavaş, “Sakarya Üniversitesi’nde öğrenciyim. Burada yaşıyorum. İlk başta bir cam sesi geldi, dışarı çıktık ama anlayamadık ne olduğunu. Komşum da çıktı ama anlayamadı. Sonra birisi ‘yangın var, binayı sardı’ diye bağırınca ben hemen 110’u aradım. Sonrada kendimi dışarıya attım” dedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Balkonda mahsur kalan vatandaş 
-Bina genel detay 
-İtfaiye ekiplerinin gelmesi 
-Çatıda ailenin yürümesi 
-Ailenin kurtarılması 
-Ailenin 112 ekiplerine teslim edilmesi 
-Söndürme çalışmaları detay 
-Umut Yavaş röp. 

HABER-KAMERA: Ramiz Kaan OKTAR/SERDİVAN (Sakarya),(DHA)

===============================

Reklam Alanı

2) POLİSİ TEHDİT EDEN İLAÇ MÜMESSİLİ VE DOKTOR SERBEST
 
BOLU’da, pizzacıda çıkardıkları taşkınlığın ardından olay yerine gelen polisleri tehdit eden doktor Özkan V. ve ilaç mümessili Çağlar A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Yaşamkent Mahallesi’ndeki bir pizzacıda meydana geldi. Aile sağlık merkezinde görev yapan doktor Özkan V. ile ilaç mümessili Çağlar A., iddiaya göre alkol aldıktan sonra pizzacıya gitti. Pizza siparişi veren ikili ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çağlar A. gelen polislere, “Sizi Irak’a, Suriye’ye gönderirim” diyerek tehditler savurdu. Olay çıkartan ikili ile polisler arasındaki arbede bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Takviye ekiplerin de gelmesiyle polis aracına bindirilen Özkan V. ve Çağlar A. alkol muayenesi için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne götürüldü. Burada da polislerle tartışıp küfür ve hakaret eden ikili, iddiaya göre hastane içerisindeki eşyalara zarar verdi.  Çıkan arbedede bir polis hafif şekilde yaralandı.

ADLİ KONTROL
Olayın ardından gözaltına alınan Özkan V. ve Çağlar A. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İki kişi savcılık sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Olayın ARŞİV görüntüler
-Tartışma anları
-Emniyetten görüntüler

HABER: Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- 

===============================

3) EKMEK ALMAK İÇİN MARKETE GİRDİ, KAMYONETİNDEKİ CEP TELEFONU ÇALINDI

MERSİN’in Tarsus ilçesinde kimliği belirsiz 2 kişi, ekmek almak için markete giren Mesut Yılmaz’ın (26) kamyonetindeki cep telefonunu çaldıktan sonra kayıplara karıştı.

İlçeye bağlı Şehitlertepesi Mahallesi’nde marketten ekmek almak isteyen Mesut Yılmaz, kamyonetini park ettikten sonra kapılarını kilitlemeden markete girdi. Kimliği belirsiz motosikletli iki kişi, kamyonetin kapısını açarak koltuktaki cep telefonunu çalıp kayıplara karıştı. Ekmek aldıktan sonra kamyonetine binen ve cep telefonunun çalındığını fark eden Yılmaz, emniyete giderek şikayetçi oldu. Polis ekipleri hırsızları yakalamak için çalışma başlattı. Yılmaz, “Bir ekmek bana 5 bin TL’ye mal oldu” dedi.
Öte yandan, hırsızlık anları güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-Şüphelilerin araca gitmesi
-Şüphelilerin motosikletle gitmesi

Haber-Kamera: Okan ÇALIŞKAN/TARSUS/(Mersin), (DHA)

==============================

4) DEMİR PARMAKLIĞA SIKIŞAN KEDİYİ İTFAİYE KURTARDI

SİVAS’ta bir evin penceresinin demir parmaklığına sıkışan kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. 

Kent merkezindeki Yenidoğan Mahallesi 20’nci sokakta bulunan bir evin penceresinin demir parmaklıklarına sokak kedisi sıkıştı. Arka ayaklarını parmaklıklara sıkıştıran kediyi görenler, itfaiyeye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, parmaklıkları manivela yardımıyla genişleterek kediyi kurtardı. Korktuğu gözlenen kedi, kurtarıldıktan sonra kaçarak uzaklaştı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
-İtfaiyenin kediyi kurtarma çalışmaları 

Haber: SİVAS, DHA

==============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!