Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gaziantep’te otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı; 2 ölü, 10 yaralı

GAZİANTEP’te otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Nurdağı- Gaziantep karayolunun 6’ncı kilometresinde meydana geldi. Sürücülerinin ismi öğrenilemeyen 31 MA 5870 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 02 ABC 666 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler, kazada yaralanan 12 kişiyi ambulanslarla hastanelere kaldırdı. Acil Servis’te tedaviye alınan yaralılardan Suriye uyruklu Ahmet Esat ve Mustafa Tayba, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerindeki sağlık ve jandarma ekipleri
-Olay yerindeki yaralılar
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ahmet KILIÇ-Kadir ÇELİK /GAZİANTEP(DHA)
=================================

Gri kategoride aranan DEAŞ’lı kadın terörist, Şanlıurfa’da yakalandı

İÇİŞLERİ Bakanlığı’nın terörden arananlar listesinde Gri kategoride yer alan DEAŞ’lı kadın terörist H.T.O., Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi sınır hattında yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ silahlı terör örgütün faaliyetlerinin tespit ve deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda 2015 Ekim’de DEAŞ terör örgütüne katılan, hakkında ‘Canlı Bomba Eyleminde Kullanılabilecek Kişilerden olduğu’ şeklinde istihbarat bulunan ve İçişleri Bakanlığı tarafından Gri kategoride aranan H.T.O., Suriye’den kaçak olarak Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine geçmeye çalışırken sınır hattında güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Emniyette ifadesi alınan terörist, sağlık kontrolünden geçirilerek sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-DEAŞ’l kadın terörist adliyeye çıkarılması
-Genel ve detay görüntüler

Haber–Kamera: Ali LEYLAK /ŞANLIURFA,(DHA)
=======================

Sokak ortasında tartıştığı kişiyi tabancayla vurdu

ADANA’da Ö.F.H., sokak ortasında kavga ettiği Ömer Baran’ı (23) tabancayla boynundan, sırtından ve bacağından vurarak ağır yaraladı.
Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi’nde 17102 Sokak’ta meydana geldi. Ö.F.H. ve Ömer Baran, iddiaya göre sokak ortasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Ö.F.H., belinden çıkarttığı tabanca ile ateş açtı. Boynundan, sırtından ve bacağından yaralanan Baran, kanlar içerisinde kalırken, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye götürülen Baran, ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Baran’ın, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Şüpheli Ö.F.H.’yi yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden görüntü
-Polis araçlarından görüntü
-Olay yerindeki sivil polisler ve mahalle bekçileri

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,(DHA)
============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!