Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA  YURT BÜLTENİ-18 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) MUSTAFA SARIGÜL, BATMAN’DA GIDA ZEHİRLENMESİ NEDENİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Batman’da uçaktan indikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı. Bir süre sonra taburcu olduktan sonra partililerle bir araya gelen Sarıgül, “Gıda zehirlenmesi yaşadım. Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür ve dua etsek azdır. 3 saat önce gerçekten bir sağlık problemiyle karşı karşıyaydım” dedi.

TDP lideri Mustafa Sarıgül, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Batman’a geldi. Sabah saatlerinde uçakla Batman Havalimanı’na inen Sarıgül, rahatsızlandı. Bunun üzerine Sarıgül, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan incelemede Sarıgül’ün gıda zehirlemesi geçirdiği belirlendi. 3 saatlik tedavisinin ardından taburcu olan Sarıgül, partisinin Batman İl Kongresi’nin yapıldığı düğün salonuna geldi. 

Kongrede sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Sarıgül, gıda zehirlenmesi geçirdiği ifade ederek, kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanlarına da teşekkürlerini iletti. Sarıgül, “Bugün büyük heyecanla, büyük gururla Batman’a gelmenin onurunu yaşıyoruz. Biraz gecikmeli geldim. Allah, hepimize önce sağlık versin. Gıda zehirlenmesi yaşadım. Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür ve dua etsek azdır. 3 saat önce gerçekten bir sağlık problemiyle karşı karşıyaydım. Allah’ıma hamdolsun ki bugün bu güzel ilimizde, mütevazı ilimizde insanları yiğit olduğu mert olduğu Batman’dan bütün ulusa seslenmenin gurunu yaşıyorum” dedi.

Görüntü Dökümü
————
Mustafa Sarıgül’ün karşılanması
Partililerden görüntü
Mustafa Sarıgül konuşması
Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Reşat YİĞİZ-Arif ARSLAN/BATMAN,(DHA)

Reklam Alanı

================

2) BARTIN’DA HEYELAN; KAYALAR YOLA DÜŞTÜ

BARTIN’ın Hasankadı Beldesi yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle kayalar yola düştü. Belediye ekiplerinin temizleme çalışmasının ardından yol, ulaşıma açıldı. 

Bartın Hasankadı Beldesi yolunda heyelan meydana geldi. Yokuşta bulunan kayalar yola düştü. Sürücülerin haber vermesi üzerine belediye ekipleri iş makinesi ile yoldan kayaları kaldırdı. Yol yeniden trafiğe açıldı. Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, yağmurun devam ettiğini belirterek, yol güzergahında heyelan tehlikesinin devam ettiğini söyleyip, sürücülerin dikkatli olmalarını istedi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Ekiplerin yolda çalışma yapması 

Haber-Kamera: BARTIN,(DHA)

==================

3) ÇOCUK PARKINDA AV TÜFEĞİYLE ÇEVREYE RASTGELE ATEŞ ETTİ

DENİZLİ’nin Merkezefendi ilçesinde iddiaya göre, parktaki çocukların gürültü yapmasına sinirlenen 1 kişi, av tüfeğiyle çevreye rastgele ateş etti. Çocukları korumaya çalışan 1 kişiyi bacağından yaralayıp kaçan şüpheli polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı.

Olay bugün saat 16.00 sıralarında Akçeşme Mahallesi 2526 Sokak’taki çocuk parkında meydana geldi.  Hasan A. çocuklar parkta oynadığı sırada elindeki av tüfeğiyle havaya rastgele ateş açmaya başladı. Çocuklar ve çevredekiler panik yaşarken, parkta yeğenlerini korumaya çalışan Şahin Uzar sol bacağına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Hasan A. olayın ardından kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sol bacağından yaralanan Şahin Uzar, ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüfekle olay yerinden kaçan Hasan A. ise evine girmeye çalıştığı sırada polis tarafından yakalanıp, gözaltına alındı. Yapılan incelemede, Hasan A.’nın parkta rastgele 6 el ateş ettiğini tespit edildi.

Olayın görgü tanıklarından Hüseyin Akcan, çocuklarının üzerine tanımadığı bir kişinin tüfekle ateş açtığını belirtip, “Çocuklarım parkta oynuyordu. 6 el tüfekle ateş edildiğini duyunca parka geldim. Burada kayınbiraderimin bacağından vurulmuş, yaralı buldum. Elinde tüfek bulunan kişi çocukların üzerine doğru ateş etmiş. Kayınbiraderim çocukları korumak için önlerine geçince yaralanmış” dedi.

Şüpheli Hasan A.’nın polisteki ilk ifadesinde çocukların parkta gürültü çıkardığını öne sürüp bu duruma sinirlendiği için çevreye ateş ettiğini söylediği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————–
-Olay yerinden görüntü
-Parktan görüntü
-Polislerden görüntü
-Görgü tanığı Hüseyin Akcan ile röp.
-Çocukların konuşmaları
Haber-Kamera: Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

===================

4) BODRUM’A SEZONUN İLK RUS TURİST KAFİLESİNİ GETİREN UÇAK, SU TAKI İLE KARŞILANDI
 
MUĞLA’nın Bodrum ilçesine, Rusya’dan sezonun ilk turist kafilesini getiren uçak Milas-Bodrum Havalimanı’nda su takı, yolcuları ise karanfillerle karşılandı.    

Türkiye’nin öncü destinasyon yönetim şirketlerinden biri, Bodrum’da sezonu 9 aya çıkaracak ‘full charter’ uçuşlarının ilkini bugün Rusya’nın başkenti Moskova’dan Bodrum’a yapılan direkt uçuş ile gerçekleştirdi. Rusya’nın başkenti Moskova’dan 233 yolcuyla havalanan bir hava yolları şirketine ait uçak, Milas-Bodrum Havalimanı’na indi. Sezonun ilk Rus kafilesini taşıyan uçak, havalimanında ‘su takı’ gösterisiyle karşılandı, uçaktan inen yolculara ise karanfil dağıtıldı.

TÜRSAB Başkanı Yüksel Aslan, ‘Milas Bodrum Havalimanı’na 2021 yaz sezonunun ilk charter yolcu uçağı bugün saat 13.50’de Moskova’dan indi. 233 yolcu getiren uçaktan inen turistler, seyahat acenteleri tarafından karşılanarak Bodrum’daki otellerine götürüldüler. 18 Nisan itibarıyla aynı hava yolu şirketi, her gün Moskova ve Kiev’den Bodrum’a uçacak”  dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Uçağın su takı ile karşılanmasından görüntü

Haber – Kamera: Selçuk AKBAŞ / BODRUM (Muğla), (DHA)

================

5) OTOMOBİLİN ÇARPMASIYLA YARALANAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ KAMERADA

BURSA’da otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü, yaralandı. Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 15.30 sularında İnegöl ilçesi Yeni Mahallesi Ertuğrulgazi Caddesi’nde meydana geldi. Caddeden sokağa dönüş yapan Murat Ortak (37) yönetimindeki 16 P 7261 plakalı otomobil, seyir halindeki Macit Marouf’un (23) kullandığı 16 MA 5356 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten düşen Marouf, yaralandı. Yaralı, ihbar üzerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA
Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Görüntülere, otomobilin dönüş yaptığı sırada motosiklete çarptığı, motosiklet sürücüsünün yere düştüğü ve çevredekilerin ona yardıma koştuğu anlar yansıdı. 

Görüntü Dökümü:
——————————-
-Kaza anı güvenlik kamera görüntüsü
-Olay yerinden ve yaralıdan görüntüler
-Araçlardan görüntüler

Haber-Kamera:  Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!