Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 18

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KÜTAHYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

IRAK’ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Yıldırım Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan’ın (23) acı haberi, memleketi Kütahya’nın Emet ilçesinde oturan ailesine ulaştı. Şehit Asan’ın evi ve sokağı Türk bayraklarıyla donatıldı.
Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe- Yıldırım Harekatı’nda şehit olan 3 yıllık Piyade Uzman Çavuş Ahmet Asan’ın acı haberi, Kütahya’nın Emet ilçesinde oturan annesi Havva Asan ve yakınlarına ulaştı. Anne Asan, oğlunun şehit olduğu haberi üzerine gözyaşlarına boğuldu. Şehit Asan’ın evi ve sokağı ise itfaiye ekiplerince Türk bayraklarıyla donatıldı. Bir süre önce vefat eden baba Ömer ile Havva Asan çiftinin 5 çocuğundan biri olduğu öğrenilen Şehit Uzman Çavuş Ahmet Asan’ın yarın uçakla Kütahya Zafer Havaalanı’na getirilerek, Emet ilçesinde öğle namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Şehidin evi ve sokağı
-Sokakta toplananlar
-Türk bayrağı asılması
-Şehidin fotoğrafı
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Ercan KOLKU /EMET(Kütahya),(DHA)
========================

ADANA OTOGARI’NDA KORKUTAN YANGIN

ADANA Merkez Otogarı’ndaki bir firmaya ait bilet satış noktasında yangın çıktı. Kısa sürede söndürülen yangında bilet satış noktası kullanılamaz hale geldi.
Büyükşehir Belediyesi Merkez Otogarı’nda akşam saatlerinde yangın çıktı. İddiaya göre otogarda bulunan vatandaşlar bir şirkete ait bilet satış ofisinden duman yükseldiğini görmesi üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede büyüyen yangına müdahale için gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Ekiplerin yapmış olduğu soğutma çalışmalarının ardından iş yeri kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ise araştırılıyor.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangının çıktığı ana ait cep telefonu görüntüleri
-İtfaiye ekiplerinin yangına müdahale etmesi
-Yangın yerinden genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Yusuf KANTARLI /ADANA,(DHA)
===========================

İZMİR’DE ANAOKULUNUN ÇATISINDA YANGIN ÇIKTI

İZMİR’in Bornova ilçesinde, tadilatta olan anaokulunun çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, okulda hasar oluştu.
Yangın, saat 19.30 sıralarında Kazımdirik Mahallesi 372 Sokak üzerinde bulunan tadilat halindeki 2 katlı bir anaokulunun çatısında çıktı. Anaokulunun çatısından alevler yükseldiğini görenler durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde alevler hızla yayılırken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun uğraşları sonrası yangın kontrol altına alınarak söndürülürdü. Çıkan yangında anaokulunun çatısında maddi hasar oluştu. Öte yandan, yangın sonucu oluşan dumanlar kentin birçok noktasından görüldü. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Ekiplerden detay
-Binadan detay
-Sosyal medya görüntüsü
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Fırat AKAY /İZMİR,(DHA)
======================

SAMSUN’DA İKİ BİNANIN ÇATI KATI YANDI, VATANDAŞLAR KISITLAMAYI UNUTTU

SAMSUN’da, 3 katlı binanın çatı katında çıkan yangın, bitişikteki binanın çatı katına da sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesi ile söndürülürken, toplanan kalabalık ise kısıtlama ve sosyal mesafeye aldırış etmedi.
Yangın, saat 20.30 sıralarında Tekkeköy ilçesi Asarağaç Mahallesi’nde meydana geldi. K.A.’ya ait çatı katında elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, çatıda bulunan güneş enerji sisteminin patlamasının ardından yan binanın çatı katına da sıçradı. İki binadaki dairelerde oturanlar tahliye edildi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık 2 saatte söndürüldü. Alevleri gören mahalleli, yardıma koştu, sosyal mesafeyi unuttu. Yangında binalarda hasar meydana geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yangının vatandaş kamerasına yansıması
-Yangından detaylar
-İtfayenin müdalesi
-Röportajlar
-Yangın görüntüsü
-Vatandaşların kısıtlamayı ihlal ettini anlar
-Detaylar

Haber-Kamera: Hakan AKGÜN-Oğuzhan UYSAL /SAMSUN,(DHA)
========================

ÖNCE KAPISINA ÇIKTIĞI, SONRA TAVANINA OTURDUĞU OTOMOBİLLE İLERLEYEN SÜRÜCÜ ‘PES’ DEDİRTTİ

ANTALYA’da otomobilinin önce kapısına basarak, ardından da tavanına oturarak yolda ilerleyen sürücü ‘bu kadarına da pes’ dedirtti. Tehlikeli hareketlerini videoya çekip sosyal medyada paylaşan sürücü, tepki çekince videoları kaldırdı.
Olay, Korkuteli ilçesinde meydana geldi. Yeşil 07 FHS 49 plakalı otomobille seyir halinde olan R.A., kapıyı açıp sol ayağıyla kapıya basarken, sağ eliyle de direksiyonu tutup ayakta duracak şekilde otomobili kullanmaya başladı. Bir süre sonra direksiyonu da bırakan R.A., arkasından kendisini cep telefonuyla görüntüleyen arkadaşına poz vermeyi de ihmal etmedi. R.A., tehlikeli bir şekilde seyir haline devam ederken, otomobilin üzerine de çıktı ve iki ayağını sürücü tarafında bulunan açık kapıya uzatıp, tavanda oturdu. Yan koltuğunda bulunan arkadaşı ise sürücü koltuğuna gelerek önce cep telefonuyla gelen motosikletli arkadaşlarını çekti, daha sonra ise o da iki ayağını otomobilden dışarı sarkıttı. R.A. ve arkadaşı bir süre bu şekilde otomobille ilerlerken, rahat tavırları dikkati çekti.

‘AYAKTA GENE KULLANIRIM’
Tehlikeli bir şekilde karayolunda seyreden R.A., sosyal medyada paylaştığı görüntüleri, ‘Ayakta yine kullanırım’, ‘Otomatik şoförsüz hız sabitleyici Tofaş’tan daha fazlası’ yazılarıyla paylaşırken, her yazının ardına ise gülen yüz ifadesi koyması da dikkatlerden kaçmadı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI, TEPKİLER SONRASI KALDIRDI
R.A., otomobille yaptığı tehlikeli sürüşü ve hareketleri ise sosyal medyasında müzik eşliğinde paylaştı. Ölüme meydan okunan görüntüler sosyal medyada yayılmasının ardından tepki topladı. Bunun üzerine R.A., görüntüleri kaldırdı. Kaldırmasına rağmen bazı kullanıcıların videoları paylaşmaya devam etmesine sinirlenen R.A., tepki gösterdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-R.A.’nın otomobilin üzerine çıkması detay
-Sosyal medyada paylaşılması detay
-Paylaşıma tepki göstermesi detay
-R.A.’nın otomobil üzerinde dans etmesi detay
-R.A.’nın arkadaşının sürücü koltuğuna gelmesi detay
-Genel detaylar

Haber-Kamera: Adem AKALAN /ANTALYA,(DHA)
=========================

BALON BALIKLARI, ALANYA’DA SAHİL KIYISINDA GÖRÜNTÜLENDİ

ANTALYA’nın Alanya ilçesinde, plajın kıyısına kadar gelen balon balıkları cep telefonu kamerasına yansıdı.
Kızıldeniz’den Akdeniz’e kadar yayılan istilacı ve zehirli türler arasında olan balon balıkları, bugün Alanya’da sahilde yüzmeye giden turistlerin cep telefonu kameralarına yansıdı. Plajın hemen kenarına kadar gelen birden fazla balon balığı kısa süreli paniğe neden olurken, orada bulunan görevlilerden ikisi balıklardan bazılarını ağlarla yakalayarak bölgeden uzaklaştırdı. Diğer balıklar ise suda gözden kayboldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kıyıya gelen balon balıkları (Cep telefon)
-Balon balıklarının fileyle yakalanması (Cep telefonu)
-Balon balıklarının suya girişi

Haber-Kamera: Adem AKALAN /ANTALYA,(DHA)
=========================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!