Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 19

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) ÜLKESİNDEKİ İDAMDAN KAÇTI, KOCA ŞİDDETİNİ YAŞADI; ÖLÜMLE TEHDİT EDİP, BAHÇEYE MEZAR KAZMIŞ (2)
KAYINVALİDE VE GÖRÜMCE TEPKİ GÖSTERDİ, KADES’İ KULLANDI

İran’da idam cezasına çarptırılınca kaçıp Türkiye’ye sığınan ve 5 yıldır evli olduğu eşi Zülküf Coşkun (36) tarafından çocuklarının gözü önünde dövülen mimar Galavizh Ayoubi Amirabad’ın (32), kayınvalidesi ve görümcesi evinin önüne gelerek tepki gösterdi. Amirabad, sabah saatlerinde polis ekiplerinin telefonlarına yüklediği KADES uygulamasında yardım butonuna bastı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi.

ŞİKAYETÇİ OLDU
Zülküf Coşkun’un kız kardeşi, ağabeyinin dayak görüntülerini sosyal medyada paylaşan Amirabad’ın kızı A.F.J.’ye de tepki gösterdi. Polis, Coşkun’un annesi ve kız kardeşini evin önünden uzaklaştırdı. Amirabad’ın şikayetçi olması üzerine iki taraf da polis aracına bindirilip, Akıncılar Polis Merkezi’ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Zülküf Coşkun’un kız kardeşinin elinde telefonla bağırması
-Zülküf Coşkun’un annesi ve kız kardeşinin eve gelmesi
-Polis ekiplerinin anne ve kızı ekip otosuna bindirmesi

Haber-Kamera: Yusuf KANTARLI/ADANA,(DHA)

=========================================

Reklam Alanı

2) DAİREDE ÇIKAN YANGIN MADDİ HASARA NEDEN OLDU

Antalya’da 10 katlı binanın son katında bulunan dairede çıkan yangın, maddi hasara neden oldu. Yangın anında evde bulunan ve dumandan etkilenen Erdal-Hatice Sel çifti, sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi. 

Yangın saat 15.30 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 155 Sokak’taki bir sitede yer alan 10 katlı apartmanın son katında çıktı. Prizde takılı şarj aletinden başlayan yangın, kısa sürede tüm daireyi sardı. Bu sırada evde bulunan Erdal- Hatice Sel çifti müdahale etmeye çalışsa da başarılı olamadı. İhbarın ardından adrese sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen ekipler, yangını söndürdü. Kalp rahatsızlığı olduğu ve dumandan etkilendiği belirtilen Erdal ve Hatice Sel, sağlık ekipleri tarafından tedavi edildi. Yangında maddi hasar meydana gelirken, evin birkaç odası kullanılamaz hale geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
(Cep telefonu)
– Dairede çıkan dumanlardan görüntü
– Çevrede izleyenler
– Genel ve detay görüntüler

HABER: Bülent TATOĞULLARI-KAMERA: ANTALYA, (DHA)

===================================

3) SAHİBİNİN GÖZÜ ÖNÜNDE ELEKTRİKLİ BİSİKLETİ ÇALDI
 
OSMANİYE’de bir iş yerinde park halinde şarj edilen elektrikli bisiklet, sahibinin gözü önünde çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda iş yeri sahibinin şaşkınlık yaşadığı, hırsızın peşinden gittiği ancak yetişemediği görüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir iş yerinde meydana gelen elektrikli bisiklet hırsızlığı olayıyla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ve saha çalışması yapan polis, şüphelinin H.K. olduğunu belirledi. Adresine düzenlenen operasyon sonucu yakalanan H.K. emniyetteki işlemlerinin arından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖZÜ ÖNÜNDE ÇALINDI
Öte yandan güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde iş yerine gelen ve etrafı gözetleyen şüphelinin, elektrikli bisikletin şarj kablosunu çıkarttıktan sonra binerek olay yerinden hızla uzaklaştığı, bisiklet sahibinin saniyeler içerisinde gerçekleşen olayı görse de şaşkınlık yaşayarak hırsıza yetişemediği görüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————–
– Şüphelinin etrafa bakınması
– Elektrikli bisikletin şarj kablosunu çıkartması
– Bisikleti çevirip iş yerinden dışarıya çıkartması
– Bisikletin üzerine binip uzaklaşması
– Bisiklet sahibinin hırsızın peşinden koşması

Haber: İbrahim EMÜL – Kamera: OSMANİYE,(DHA)

====================================

4) EVDE KENDİSİNE BIÇAKLA ZARAR VERDİ, POLİS İKNA EDİP HASTANEYE GÖTÜRDÜ
 
ANTALYA’da, bunalıma girdiği belirtilen Tekin D. (50), kapısını kilitlediği evinde kendisine bıçakla zarar verdi. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Tekin D., 45 dakikada ikna edilerek, evden yaralı çıkarıldı. Hastaneye götürülen Tekin D.’nin ayrı yaşadığı eşi ve oğlu ise yaşananları endişeyle izledi.

Olay, saat 15.30 sıralarında, Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka Mahallesi 2495 Sokak’taki 4 katlı apartmanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Bir süredir eşi ile 2 çocuğundan ayrı yaşadığı ve bunalıma girdiği belirtilen Tekin D., kapısını kilitlediği evinde kendisine bıçakla zarar vermeye başladı. Evden gelen gürültü üzerine ise komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne durumu bildirdi. İhbarın ardından adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplere kapıyı açmayan Tekin D., kendisine zarar vermeye devam etti. Bu sırada eşi ve oğlu da olayı haber alıp, eve geldi.
Oğlu ile eşinin geldiğini duyan ve kendisini görmelerini istemeyen Tekin D., uzaklaştırılmalarının ardından çıkacağını söyledi. Polisin ikazı üzerine anne ile oğlu, olay yerinden uzaklaştırıldı. Tekin D. ise 45 dakikada ikna edilerek, evden çıkarıldı. Yaralı Tekin D., tedavisi için ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————-
– Polis aracı ve ambulansın görüntüsü
– Polislerin daire girişinde görüntüsü
– Polislerin görüntüsü
– Polislerin şahsı ikna etme çalışmasından görüntü
– Şahsın polisler arasında ambulansa binmesi
– Ambulansın hastaneye gidişi
– Bıçağın görüntüsü

HABER:Bülent TATOĞULLARI-KAMERA:Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA, (DHA)

====================================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!