Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 19

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Polise ateş açıp kaçan şüpheli, 35 kilometrelik takiple yakalandı

BURSA’nın Orhangazi ilçesinde, alkollü olan ve elinde tabanca bulunan A.A. (25), kendisine müdahale etmek isteyen polis ekiplerine ateş açarak kaçtı. A.A., yaklaşık 35 kilometrelik takibinin ardından Gemlik ilçesinde saklandığı eve düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. A.A.’nın polise ateş açarak kaçma anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Orhangazi ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Alkollü olduğu iddia edilen bir kişinin elindeki tabancayla çevrede bulunan vatandaşlara tehditler savurduğu ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin geldiğini gören şüpheli A.A., elindeki tabancayla polis ekiplerine 2 el ateş etti. Saldırganın tabancasından çıkan kurşunlar çevrede bulunan bir iş yerinin duvarına isabet ederken, silahının tutukluk yapması üzerine A.A. bir iş yerine girerek saklanmaya çalıştı. Bölgeye çok sayıda takviye polis ekibi sevk edildi. Bir süre A.A.’yı ikna etmeye çalışan polis ekipleri daha sonra iş yerine girdiğinde şüphelinin arka kapıdan kaçtığını tespit etti.

OPERASYONLA YAKALADI
Bölgede bulunan yaklaşık 50 güvenlik kamerasını incelemeye alan polis, A.A.’nın Gemlik ilçesi istikametine kaçtığını tespit etti. Durumun bölge ekiplerine bildirilmesi üzerine harekete geçen Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.A.’nın içinde bulunduğu aracı takibe aldı. 35 kilometrelik takibin ardından şüphelinin, Osmaniye Mahallesi’nde bir evde saklandığının tespit edilmesi üzerine harekete geçen ekipler bölgeyi abluka altına aldı. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, çelik yelek giyerek A.A.’nın bulunduğu eve operasyon düzenledi. Polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli gözaltına alındı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Öte yandan, tamirci dükkanı önündeki silahlı saldırı olayı ise bölgedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde polis otosu ile bölgeye gelen polis memurlarına A.A.’nın tabancayla ile iki el ateş ettiği ve daha sonra kaçarak iş yerine girdiği görülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Silahlı saldırı anı güvenlik kamerası
-Polisin olay yerinde önlemler alması
-Olay yeri detay

Haber: Hasan BOZBEY -Kamera: Kazım BULUT /ORHANGAZİ(Bursa),(DHA)
======================================

Reklam Alanı

Molotoflu saldırıda suçüstü yakalandı

ADANA’da bir iş yerine molotof kokteyli atan şüpheli, mahalle bekçileri tarafından suçüstü yakalandı.
Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi, Obalar Caddesi’nde meydana geldi. İsmi henüz öğrenilemeyen şüpheli, elindeki molotof kokteyli cadde üzerindeki bisiklet ve motosiklet satan mağazaya atıp, kaçmak istedi. Bu sırada caddede devriye görevinde bulunan mahalle bekçileri, molotof kokteyli atan şüpheliyi kaçamadan suçüstü yakaladı. Şüpheli gözaltına alınıp, Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Öte yandan, molotof kokteyli atılan iş yerinin elektrikli kepenginde hasar oluştu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yerinden görüntü
-Polis aracındaki şüpheliden görüntü
-İş yerinden görüntü
-Olay yerindeki polislerden görüntü

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,(DHA)
============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!