Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 19

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1 – MOTOSİKLETLE ÇARPIŞAN KAMYONET SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE KAÇTI: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

HATAY’ın Hassa ilçesinde kamyonet ile çarpışan motosikletin sürücüsü Osman Balcı (21) öldü, arkasında bulunan Mustafa Doğan (17) ise yaralandı. Kazanın ardından kamyonetiyle kaçan sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.
Kaza, akşam saatlerinde Kırıkhan Karayolu Aktepe Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Osman Balcı’nın kullandığı 31 V 8462 plakalı motosiklet, sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen kamyonet ile çarpıştı. Kazanın ardından kamyonet sürücüsü aracıyla kaçarken, ihbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Balcı ve arkasında oturan arkadaşı Mustafa Doğan, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Balcı, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, Doğan’ın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.  
Kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için jandarma harekete geçti. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yeri
-Yerdeki motosiklet
-Kazanın meydana geldiği yol

Haber-Kamera: Kasım NARCI /HASSA(Hatay),(DHA)
========================

2 – ŞANLIURFA’DA MAYTAP PATLATMA KAVGASI: 5 YARALI

ŞANLIURFA’da çocukların maytap patlatması nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı.
Olay, gece saatlerinde Eyyüp Nebi Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kurt ve Akkurt aileleri arasında çocukların maytap patlatması nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgayı görenlerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polisin müdahalesiyle sona eren kavgada yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerince Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Polis ekiplerinin gelmesi
-Kavgaya karışan komşular
-Toplanan vatandaşlar
-Polis ekipleri kalabalığı dağıtması
-Mahallede önlem alan polis ekipleri
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ömer ŞULUL /ŞANLIURFA,(DHA)
=======================

3 – DEVRİLEN TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN SÜRÜCÜ ÖLDÜ

ŞANLIURFA’da, kontrolden çıkarak devrilen traktörün altında kalan sürücü Ferhat Oymak (30), hayatını kaybetti.
Kaza, gece saatlerinde Güzelşehir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, traktörle araziden dönen Ferhat Oymak, direksiyon kontrolünü yitirdiği araçla şarampole devrildi. Devrilen traktörün altında kalan Oymak’ı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Oymak’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerindeki incelemenin ardından Ferhat Oymak’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Devrilen traktörü şarampolde çıkarmaya çalışan görevliler
-Kaza yerinde bulunan polis ekipleri
-Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Ali LEYLAK /ŞANLIURFA,(DHA)
======================

4 – BARAJA DÜŞERKEN OTLARA TUTUNARAK HAYATTA KALDI, ARKADAŞI İSE SUDA KAYBOLDU

MANİSA’nın Sarıgöl ilçesinde, Afşar Barajı’na gezmeye giden iki arkadaştan Mehmet Çömlekçi (16) göle düşerken, Hüseyin Yılmaz (14) ise otları yakalayarak hayata tutundu. Yılmaz ekiplerin müdahalesiyle kurtarılırken, baraja düşen Çömlekçi’nin  bulunması için çalışma başlatıldı.
Olay, saat 18.30 sıralarında Sarıgöl ilçesine bağlı Afşar Mahallesi’nde bulunan DSİ’ye ait Afşar Barajı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 8 arkadaş Alaşehir Subaşı Mahallesi’nden piknik yapmak için baraj kapağının bulunduğu bölüme geldi. Mehmet Çömlekçi ile Hüseyin Yılmaz, baraj kapaklarının bulunduğu yerden tahliye havuzuna doğru olan eğimli beton duvarda oturmak için aşağıya indi. Çömlekçi, yürüdüğü sırada dengesini kaybedip suya düştü. Arkadaşını kurtarmak için hamle yapan Hüseyin Yılmaz, baraj betonunda bulunan otlara tutunarak düşmekten kurtuldu.
Diğer arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin kurtarma çalışmaları sırasında susadığını söyleyen Yılmaz’a halat yardımıyla su uzatıldı. Ekiplerin çalışmasının ardından Hüseyin Yılmaz kurtarılarak, yanına gelen botla karaya çıkarıldı.
Bu arada baraj suyunda kaybolan Mehmet Çömlekçi için ekipler hava kararıncaya kadar su altında arama yaptı. Yapılan aramalar sonuçsuz kalırken, çalışmalara gün ağarıncaya kadar ara verildi. sabah ilk ışıkla birlikte dalgıçlar baraj suyunda çalışmalara tekrar başlayacak.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Ekiplerin çalışmasından detay
-Mahsur kalan çocuktan detay
-Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: VEHBİ SARIHAN /SARIGÖL(Manisa),(DHA)
===========================

5 – 3 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI
ZONGULDAK’TA MARKET YANDI (2)

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde toptan markette çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarının devam ettiği market, tamamen yandı. Alevlerin yakında bulunan akaryakıt istasyonuna sıçramadan kontrol altına alınması rahat nefes aldırdı. 
Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluğlu ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık da olay yerine gelerek söndürme çalışmalarını takip etti. Kaymakam Çorumluoğlu, “Buradaki en riskli kısım petrole yayılmasının önüne geçmekti. Burada itfaiyeci arkadaşlar cansiperane çalışarak bu durumun önüne geçtiler. İtfaiyeci arkadaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri, itfaiyenin gelişi ve kapıları açmaya çalışması
-Alevlerin binayı sarması
-İtfaiyenin alevleri söndürmesi
-Drone görüntüleri
-Alevlerin yeniden binayı sarması
-Yangından çıkan itfaiyecilerin ayran içmeleri
-İsmail Çorumluoğlu’nun açıklaması

Haber-Kamera: Sinan KABATEPE /EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)
===========================

6 – DEVRİLEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

ADANA’nın Kozan ilçesinde kontrolden çıkan motosikletin devrilmesi sonucu sürücü Hüseyin Sarız (60), ağır yaralandı. 
Kaza, gece saatlerinde ilçeye bağlı Pekmezci Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Sarız’ın kullandığı motosiklet, iddiaya göre gazın takılı kalması nedeniyle kontrolden çıkıp, devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekibi, kazada ağır yaralanan Sarız’ı ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Sarız, daha sonra Seyhan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi süren Sarız’ın hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Kaza yeri
-Yerdeki motosiklet
-Ambulansın hastaneye gelişi
-Yaralının ambulanstan indirilip, acile taşınması

Haber-Kamera: Ali GÖKDAL /KOZAN(Adana),(DHA)
=======================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!