Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ-2 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Halde çıkan yangında 1 ton soğan zarar gördü
 
DÜZCE’de sebze ve meyve halinde kasaların yanması sonucu yaklaşık 1 ton soğan zarar gördü.

Akınlar Mahallesi’ndeki Düzce Belediyesi sebze ve meyve halinde saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. Ahşap meyve kasalarının tutuşması sonucu çıkan yangın, soğanların bulunduğu alana sıçradı. Durumu fark eden hal esnafı, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen ekipler, alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Yangında 1 ton soğan zarar gördü.
Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
İtfaiyenin müdahale görüntüsü
Yangında oluşan dumanın görüntüsü
Çıkan alevlerin görüntüsü ve detaylar
HABER-KAMERA: Tezcan SOLMAZ/DÜZCE, (DHA)

======================

Adana’da şafak vakti drone destekli uyuşturucu operasyonu

ADANA’da ‘torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak vakti drone destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı öne sürülen çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
Uyuşturucu ticaretinin deşifresi ve engellemesine yönelik çalışmasını sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde ‘torbacı’ olarak bilinen çok sayıda uyuşturucu satıcısını belirledi. Cumhuriyet Başsavcılığı’nın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkartmasının ardından kent merkezinde çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Havadan drone desteğiyle evlere giren ekipler,  haklarında yakalama kararı bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Reklam Alanı

Görüntü Dökümü
———————–
– Polis araçlarının adrese gidişi
– Polislerinin eve girmesi
– Polis aracı ve uzun namlulu silahla sokakta güvenlik önlemi alan polis
– Gözaltına alınan şüphelilerin sağlık kontrolüne getirilmesi
Haber – Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA)

======================

Adana merkezli 8 ilde icra şebekesi operasyonu: 21 gözaltı kararı

ADANA merkezli 8 ilde icralık araçları yakalatıp, parçalatarak, bunları değerinden ucuza satın alıp tekrar bir araya getirerek satıp, haksız kazanç elde ettiği öne sürülen şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. Aralarında emekli icra müdürünün de bulunduğu 21 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı.

Aladağ Cumhuriyet Başsavcığlığı, liderliğini Mehmet A.’nın yaptığı suç şebekisini deşifre etti. Soruşturmada, şebekenin Adana ve ülke genelinde icralık araçları yakalatarak parçaladıkları, bu araçların parçalanmış hali ile Aladağ İcra Müdürlüğü aracılığı ile satışa çıkarıldığı, satışa çıkarılan parçaların şebeke üyelerince değerinden çok düşük fiyatla alındığı ve bir araya getirilerek satıldığı belirlendi. Bu şekilde haksız kazanç elde eden şebekenin deşifre edilmesinin ardından Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, şebeke lideri Mehmet A. ve emekli icra müdürünün de aralarında bulunduğu 21 şüpheliyi yakalamak için Adana merkezli Mersin, Hatay, Gaziantep, Kayseri, Bolu, Düzce ve Ankara’da eş zamanlı operasyon düzenledi. Adana’da yakalanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Diğer illerde yakalanan şüphelilerin ise işlemleri tamamlandıktan sonra Adana’ya gönderileceği bildirildi.

Görüntü Dökümü
—————————-
– Adli tıp biriminin dış görüntüsü
– Gözaltına alınan şüphelilerin adli tıp birimine getirilmesi
Haber – Kamera: Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) 

======================

Kısıtlamayı ihlal etti, kendisine işlem yapan bekçiye kafa atıp, kaçtı
 
SAMSUN’da sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden H.Y.D., kendisine işlem yapan mahalle bekçisine kafa atıp, kaçtı. Yakalanan şüpheli, kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Sanki biz teröristiz’ dedi.

Olay, dün saat 21.30 sıralarında İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasında devriye gezen mahalle bekçileri, 55 ABS 341 plakalı otomobili durdurarak sürücüden, kısıtlamadan muaf olduğuna dair belge istedi. Ancak herhangi bir belgesi bulunmayan H.Y.D., kendisine yasal işlem yapan bekçiye kafa atıp tekmeler savurdu. Saldırgan ardından aracına binip kaçtı.

Şüpheliyi takibe alan ekipler, aracı Adalet Mahallesi Selman Özay Sokak’ta park halinde buldu. Aracı bırakarak kaçan H.Y.D., yapılan çalışma sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sağlık raporu alınmak için hastaneye götürüldüğü sırada, kendisini görüntüleyen gazetecilere, ‘Sanki biz teröristiz’ dedi.
H.Y.D. hakkında ‘Görevli memura mukavemet’ suçundan yasal işlem başlatıldı.  

Görüntü Dökümü:
————-
– Şüphelinin gözaltına alınması
– Şüphelinin aracında inceleme yapılması
– Şüpheliyi bölgede arama detayları
– Aracın çekilmesi
Haber-Kamera: Tayfur KARA/SAMSUN, (DHA)
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!