Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KANSERE YENİLEN POLİS MEMURU TOPRAĞA VERİLDİ

KASTAMONU’da görev yapan polis memuru Volkan Şahin (29), kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Şahin’in cenazesi memleketi Karabük’te toprağa verildi.  

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde görevli polis memuru Volkan Şahin, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Polis memuru Volkan Şahin için memleketi Karabük’te cenaze töreni düzenlendi. Törene Şahin’in yakınları ve mesai arkadaşları katıldı. Volkan Şahin’in cenazesi Cevizlidere Camisi’nde kılınan ikindi namazının ardından 5000 Evler Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Cenaze namazından görüntüler

HABER-KAMERA: Yasin ALDEMİR/KARABÜK, (DHA)

====================

Reklam Alanı

BORNOVA BELEDİYESİ’NİN BAŞKANLIK MAKAMINA DEPREMİN SEMBOLÜ ‘AYDA BEBEK’ OTURDU

İZMİR depreminde gerçekleşen mucize ile 91 saat sonra enkaz altında çıkarılarek depremin sembolü olan 4 yaşındaki Ayda Gezgin, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un makam koltuğuna oturdu. Küçük Ayda, pandemiden dolayı kapalı olan okulların tekrar eğitime başlamasını ve belediyenin anaokulu açmasını istedi.

Yıkıcı İzmir depreminde Rıza Bey Apartmanı’nın enkazından 91 saat sonra sağ olarak çıkarılan Ayda Gezgin, 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ’u makamında ziyaret etti. İduğ’un koltuğuna oturan Ayda bebek, pandemiden dolayı kapalı olan okulların tekrar eğitime başlamasını ve belediyenin anaokulu açmasını istedi. Ayda’nın ağabeyi Atakan’ın isteği ise depremde kaybettikleri anneleri Fidan Gezgin’in isminin Atatürk Mahallesi’ndeki evlerinin yakında bulunan Barış Parkı’na verilmesi oldu. Mustafa İduğ, Ayda ve Atakan’ın isteklerini yerine getirme sözü verdi.

Belediye olarak tüm çocukların yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan İduğ, “Bu 23 Nisan bizim için çok özel çocuklarımızı başkanlık koltuğuna oturttuk ve isteklerini aldık. Depremde yaşamlarını yitiren Feryal Özge Tekin (14) ve Ömer Yiğitcan Tekin’in (4) isimlerini, onları ölümsüzleştirmek amacıyla evlerinin yakınındaki parka verdik. Buruk bir mutluluk yaşıyoruz. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Ayda’nın babası Uğur Gezgin ise “Başkanımızın desteğini hep hissettik kendisine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Ayda bebeğin makama gelmesi
-Makama oturduğunda Belediye Başkanı İduğ ile sohbeti
-İduğ’un Ayda bebeğe 23 nisan için hediye vermesi
-Genel ve detay görüntüler

Haber: Eda Ebru NANECİ – Kamera: İZMİR, (DHA)-

=====================

BOLU’DA KULLANILMAYAN KÖY OKULU YANDI

BOLU’da, Avşar Köyü’nde eski okul binasında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangın saat 17.00 sıralarında Avşar Köyü’ndeki kullanılmayan eski okulda meydana geldi. Dumanları gören köylüler, durumu itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, köylüler de küreklerle söndürme çalışmalarına destek verdi. İtfaiyenin yaklaşık 40 dakikalık müdahalesi sonrası yangın, yakındaki ağaçlara sıçramadan söndürüldü. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Yanan okuldan detaylar
-Yangın söndürme çalışmalarından detaylar
-Detaylar

Haber-Kamera: Murat KÜÇÜK-Ömer ÇETİNASLAN/BOLU,(DHA)

=====================

OTOMOBİLDEKİ 100 GRAM KOKAİNİ ‘LİNA’ BULDU

ÇANAKKALE’de, polisin narkotik köpeği ‘Lina’ ile otomobilde yaptığı aramada, gizli bölümede 100 gram kokain ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 34 DSZ 612 plakalı otomobili şüphe üzerine durdurdu. Otomobilde narkotik köpeği ‘Lina’ ile yapılan aramada, motor kısmındaki gizli bölmede 100 gram kokain ele geçirildi. Kokainin piyasa değerinin 200 bin TL olduğu belirtildi. N.M.T. ile E.Ç., gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

Polisin cep telefonuyla cektiği, otomobilde arama yapılması, narkotik köpeğinin kokainin saklandığı yeri bulması ve kokainin çıkarılması görüntüleri. 

Haber-Kamera: ÇANAKKALE, (DHA)

===================

AMASYA’DA ÜSTÜ AÇIK OTOBÜSLE ÇOCUKLARA KONSER VERİLDİ

AMASYA’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla üstü açık otobüs ile belediye bandosu marşlar çaldı.

Amasya’da belediye tarafından hazırlanan üstü açık otobüs, Türk Bayrakları ve balonlarla süslendi. Sokak aralarında belediye bandosu çocuklar için milli marşlar ve çocuk şarkıları çaldı, otobüsü takip eden zabıta ekipleride bayramı evlerinde geçiren çocuklara çikolata ve bayrak dağıttı. Belediye Başkanı Mehmet Sarı da balkon ve pencerelerden otobüsü ilgiyle izleyen ve ellerinde bayraklarla şarkılara eşlik eden çocukların bayramını kutlayarak, selamladı.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Koronavirüs ile mücadelenin devam ettiği bu süreçte çocuklarımız evden çıkamadığı için yeterince kutlama yapamıyoruz. Biz de otobüsümüzle sokak sokak gezerek hem onlara hediyelerini takdim ediyor hem de bayramlarını kutluyoruz” dedi.

Görüntü dökümü:
– Başkanın çocukları selamlaması detay
– Evlerinden müziklere eşlik eden çocuklar detay
– Belediye bandosu konser detay
– Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklama
– Diğer detaylar

Haber-Kamera: Sinan HARMANCI-Serap Şerife KARA/ AMASYA,(DHA)

=====================

MARMARİS POLİSİ ARAÇ KONVOYU İLE 23 NİSAN’I KUTLADI

MUĞLA’nın Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında motosiklet ve araçlarıyla  konvoy oluşturup, ilçe turu atıp,  ‘Evde kalın çağrısı yaptı’, Kordon Caddesi’ndeki Atatürk Anıtı önünde çeşitli sosyal mesajlar içeren dövizler pankartlar taşıdı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş, trafik, terör, toplum destekli polislik ve istihbarat birimi ekipleri 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında bir dizi etkinlik düzenledi. Polisler, üzerlerinde KADES (Kadın Destek Uygulaması) ve ‘Kadına şiddete hayır’ yazılı tişört giydi.

Türk bayrağı ve Atatürk posteri asılı araçlarıyla Emniyet Kavşağı’nda konvoy oluşturan polis ekipleri, 23 Nisan marşları eşliğinde ilçe turu attı. Sire çalarak ilçe sokaklarında gezen konvoy, siren çalıp, megafonla ‘Evde kalın, tedbirlere uyun’ çağrısı yaptı. Konvoy 1 saatlik turun ardından Kordon Caddesi’ndeki Atatürk Anıtı önüne geldi. Polisler, burada konfeti patlatarak kendilerini izleyen sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yabancıların çocuklarına balon hediye etti. Atatürk Anıtı önünde üzerlerinde KADES yazılı tişörtlerle toplanan polisler, ‘Maske, mesafe ve temizlik hepimiz için’, ’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun’ ve ‘Evde kalın tedbirlere uyun sağlıklı kalın’ dövizleri açtı. Toplum Destekli Grup Amirliği’nin üzerinde ‘Çocuk Polisi’ yazan ‘Kanka Polisi’ de meydandaki yerini aldı. Kısıtlamadan muaf olün yabancı uyrukluların çocukları Kanka Polis maskotu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ekipler, daha sonra tekrar araçlarına binip, ilçe turuna kaldıkları yerden devam etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Polis konvoyundan görüntü
-Kısıtlamadan muaf yabancı uyrukluların konvoyu cep telefonları ile görüntülemesi
-Yabancı uyruklu çocukların polisle hatıra fotoğrafı çektirmelerinden görüntü
-Atatürk Anıtı’nda pankart açan polislerden görüntü

Haber – Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!