Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Evi kurşunlayıp, kalaşnikofu otomobilin altına atan şüpheliler yakalandı

ADANA’da bir eve kalaşnikof tüfeği ve tabancayla ateş açıp, kaçan iki şüpheli, kovalamaca sonucu yakalandı. Şüphelilerin saldırıda kullandıklarını düşünülen silahlar bir otomobilin altında bulundu. 
Olay, saat 22.45 sıralarında merkez Seyhan ilçesini bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eve uzun namlulu kalaşnikof piyade tüfeği ve tabancayla ateş açan iki şüpheli, daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeyi ablukaya alan polis, şüphelileri yakalamak için sokak sokak arama yaptı. Narlıca Mahallesi’nin ara sokaklarında şüphelilere rastlayan polis, ‘dur’ ihtarında bulundu. Yaya olarak kaçmaya başlayan şüpheliler, ellerindeki silahları ve çok sayıda tabanca mermisini park halindeki bir otomobilin altına atıp, izlerini kaybettirmek istedi. Seyhan Devriye Grup Amirliği’ne bağlı polislerce yakalanan iki şüpheli, gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen isimleri öğrenilemeyen şüpheliler, uzun namlulu silahın kendilerine ait olmadığını öne sürdü. Şüphelilerden biri ise kendisinin sadece havaya ateş ettiğini, kalaşnikof piyade tüfeğinden haberinin olmadığını söyledi. Olay yerinde yapılan çalışmanın ardından silahlar ve mermiler, balistik inceme için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Olay yeri
Gözaltına alınanlar
Silah ve mermilerden görüntüler
Polisin işlemleri
Şüphelilerin polis aracına bindirilmesi
Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,(DHA)
============================

Kayseri’de ışık hüzmesi heyecan yarattı; o anlar kamerada

KAYSERİ’nin Sarıoğlan ilçesinde, gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ışık hüzmesi, heyecan yarattı. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.
Sarıoğlan ilçesinde saat 22.33’te gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ışık hüzmesi, heyecan yarattı. Işık hüzmesi ile ilçenin bir bölümü kısa süreliğine aydınlandı. Bazı kişilerin gök taşı düşmesi olarak değerlendirdiği olay, bir bağ evinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; ışık hüzmesinin kısa sürede gökyüzünü aydınlatarak, kaybolduğu görüldü.  

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Güvenlik kamera görüntüsü

Haber: Özer KAYA /KAYSERİ,(DHA)
============================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!