Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 20

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN TORUNLARINI KURTARDI, KENDİSİ BOĞULDU

MANİSA’nın Saruhanlı ilçesinde, serinlemek için girdikleri yangın söndürme göletinde boğulma tehlikesi geçiren 3 torununu kurtaran Bilhan Yılmaz (59), balçığa saplanarak hayatını kaybetti.
Olay, saat 18.00 sıralarında Kemiklidere Mahallesi yakınlarındaki Atatürk Orman Yangın Söndürme göletinde meydana geldi. İddiaya göre, dedeleri Birhan Yılmaz ile birlikte gölete gelen B.A.Y. (7), B.Y. (9) ve B.Y. (8), serinlemek için suya girdi. 3 çocuk boğulma tehlikesi geçirince dedeleri Birhan Yılmaz, müdahale etti. Suya girerek, torunlarını kurtaran Yılmaz, göletin zeminindeki balçığa saplandı. Sudan çıkamayan Yılmaz, bir süre sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri sevk edildi.
Gölette arama- kurtarma çalışması başlatan itfaiye ekipleri, Yılmaz’ın cansız bedenine ulaştı. 
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü
—————–
-İtfaiyenin Birhan Yılmaz’ı göletten çıkarma anı göletten detay

Haber-Kamera: Ersan ERDOĞAN-Oğuzhan KÖKÇÜOĞLU /SARUHANLI(Manisa),(DHA)
==================================

MEVLİT OKUTMAYA GELDİ, ANNESİNİN BOĞULDUĞU IRMAĞIN KIYISINDA ÖLÜ BULUNDU

ANTALYA’nın Manavgat ilçesine, yıllar önce ölen annesi için mevlit okutmaya gelen emekli akademisyen Mehmet Akbaş (70) ortadan kayboldu. Yapılan araştırma sonrası Akbaş, yıllar önce annesinin de boğulduğu Köprüçay Irmağı kıyısında ölü bulundu.
Konya’da yaşayan emekli akademisyen Mehmet Akbaş, yıllar öne yaşamını yitiren annesi için mevlit okutmak amacıyla Manavgat’ın Çaltepe Mahallesi’nde oturan ablasının yanına geldi. Salı günü saat 06.00 sıralarında ‘Sulu mevkiine gidiyorum’ diyerek, yaya olarak evden ayrılan Mehmet Akbaş’ın akşama kadar dönmemesi üzerine jandarmaya kayıp ihbarında bulunuldu. Antalya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve diğer ekiplerle vatandaşların yaptığı arama sonucunda, Mehmet Akbaş’ın cansız bedeni dün saat 11:00 sıralarında Köprüçay Irmağı kıyısında bulundu.

Reklam Alanı

PATİKADAN DÜŞMÜŞ
Yapılan ilk incelemede, Mehmet Akbaş’ın patikadan giderken, yaklaşık 10 metre yüksekten ırmağa düşerek yaşamını yitirdiği değerlendirildi. Mehmet Akbaş’ın cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

ANNESİ DE AYNI IRMAKTA BOĞULDU
Konya’da yaşayan ve çeşitli üniversitelerde fizik dersleri veren Mehmet Akbaş’ın, yıllar önce annesinin de Köprüçay’da boğulduğu belirlendi. Annesine mevlit okutmak için köye gelen Mehmet Akbaş’a muhtar ve vatandaşların mevlit için izin vermediği, “Hocam, yapacak olduğun hayrı Allah kabul etsin ama biliyorsun koronavirüs salgını var. Sen bu hayrı başka şekilde yap veya sonraya ertele” dediği öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Irmak kenarında cesedin bulunması 
-Cesedin taşınması

Haber-Kamera: Mithat ABAKAN /MANAVGAT (Antalya), (DHA)
=========================

ŞARAMPOLE YUVARLANAN OTOMOBİLDEKİ AĞABEY İLE KARDEŞİ ÖLÜM AYIRDI

KAYSERİ’nin Sarıoğlan ilçesinde, şarampole yuvarlanan otomobilin sürücüsü Oğuzhan Karaoğlu (21) yaşamını yitirdi, kardeşi Fetih Karaoğlu (15) ise ağır yaralandı.
Kaza, saat 19.30 sıralarında Sarıoğlan ilçesi Ömerhacılı mevkiinde meydana geldi. Oğuzhan Karaoğlu yönetimindeki 38 AC 020 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarparak şarampole devrildi. Otomobil yaklaşık 500 metre sürüklenirken, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İhbarla gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sürücü Oğuzhan Karaoğlu’nun yaşamını yitirdiği belirlenirken, ağır yaralanan kardeşi Fetih Karaoğlu ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Oğuzhan Karaoğlu’nun cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından  otopsisi yapılmak üzere Sarıoğlan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Öte yandan, otomobil tamircisi olduğu öğrenilen Karaoğlu’nun Özvatan ilçesinde bulunan müşterisine araç parçası götürdüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri
-Genel detay

Haber-Kamera: Özer KAYA /KAYSERİ,(DHA)
======================

ADAPAZARI’NDA İKİ GRUP ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 2 YARALI

SAKARYA’nın Adapazarı ilçesinde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Yaralılar hastanede tedaviye alınırken, polis kavgaya karıştığı belirlenen 4 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olay akşam saatlerinde Adapazarı Yağcılar Mahallesi 1321. Sokak’ta meydana geldi. 4 kişi otomobil ile aralarında husumet olduğu iddia edilen K.A. ve U.S.G.’nin evinin önüne geldi. K.A. ve U.S.G. ile 4 kişi arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. K.A. ve U.S.G. aldıkları bıçak darbeleriyle yaralanırken, şüpheli 4 kişi ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri geldi. Hastaneye kaldırılan 2 kişi tedavi altına alındı. Polis, olayın ardından kaçan 4 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Polis ekipleri detay
Olay yeri detay
Yaralının ambulansa alınması

Haber-Kamera: Ramiz Kaan OKTAR /ADAPAZARI(Sakarya),(DHA)
=============================

DİNİ NİKAHLI EŞİNİN BIÇAKLADIĞI KADIN AĞIR YARALANDI

KIRIKKALE’de tartıştığı dini nikahlı eşi İbrahim K. tarafından sokak ortasında bıçaklanan Gizem Tablak Ş., ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan İbrahim K. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, saat 22.15 sıralarından Bağlarbaşı Mahallesi 954’uncu sokakta meydana geldi. Dini nikahlı eşi İbrahim K. ile tartışan Gizem Tablak Ş., bir süre önce annesinin evine yerleşti. Bugün geç saatlerde barışmak için eve gelen İbrahim K. ile Gizem Tablak Ş. arasında evde başlayan tartışma sokakta devam etti. Sokağa taşan kavgada, İbrahim K. yanında getirdiği bıçakla Gizem Tablak Ş.’yi birkaç yerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Mahalle sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, yapılan ilk müdahale sonrası ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Gizem Tablak Ş.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirlendi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli İbrahim K.’yı kısa sürede suç aletiyle birlikte Çalılıöz Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Olay yeri
-Polisin çalışması
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Burak CAN /KIRIKKALE,(DHA)
======================

TARTIŞTIĞI HUSUMETLİLERİNİ AV TÜFEĞİYLE VURDU: 1 ÖLÜ, 1 YARALI

ISPARTA’nın Eğirdir ilçesinde arazide karşılaşan husumetliler arasında çıkan kavgada İ.A.’nın (29) av tüfeğiyle ateş ettiği Mustafa Aslancan (37) yaşamını yitirirken, Mustafa Şenol (23) ağır yaralandı. Olaydan sonra kaçan cinayet şüphelisi İ.A., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, saat 21.30 sıralarında meydana geldi. İ.A. plakası öğrenilemeyen aracıyla geldiği Bağıllı köyü Musluk mevkisindeki arazide, aralarında husumet bulunan Mustafa Aslancan ve Mustafa Şenol ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada İ.A. yanında bulundurduğu av tüfeğiyle Aslancan ve Şenol’un bulunduğu 32 ET 362 plakalı otomobile ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Mustafa Aslancan ve Mustafa Şenol yaralanırken, İ.A. ise olay yerinden uzaklaştı.  
Silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mustafa Aslancan’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Ağır yaralı Mustafa Şenol ise ambulansla önce Eğirdir Kemik Eklem Hastanesi’ne, oradan da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek, tedaviye alındı.
Olay yerinden kaçan cinayet şüphelisi İ.A. jandarma tarafından kısa sürede yakalanarak, gözaltına alındı. Savcılık incelemesinden sonra Mustafa Aslancan’ın cansız bedeni adli tıp morguna kaldırıldı. Jandarma yeni bir olay yaşanmaması için bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.
Öte yandan taraflar arasında 6 ay önce bir düğünde tartışma çıktığı ve bu nedenle husumet bulunduğu öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Yaralının ambulansa bindirilmesi
-Ambulansın gidişi
-Olay yerinde aracın görüntüsü

HABER- KAMERA: Kemal ERBEN /EĞİRDİR (Isparta), (DHA)
==============================

KAZDAĞLARI’NDA FRENİ BOŞALAN HAFİF TİCARİ ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

ÇANAKKALE’nin Bayramiç ilçesinde, Ramazan Bayramı nedeniyle Kaz Dağları’nın kuzey yamacındaki eski Türk mezarlıklarını ziyarete giden 4 kişinin içinde bulunduğu hafif ticari araç, freninin boşalması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 3 kişi yaralandı.
Kaza, saat 17.00 sıralarında Bayramiç ilçesinin Evciler köyü sınırları içerisinde kalan Kazdağları’nın Düden mevkisinde meydana geldi. Kazdağları’nın kuzey yamacında bulunan eski Türk mezarlıklarını ziyaret etmek isteyen 4 kişi, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Tahtakuşlar köyünden yola çıktı. Tahtakuşlar Köyü Muhtarı Hasan Bozkurt yönetimindeki 09 AP 380 plakalı hafif ticari araç, freninin boşalması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkarak 10 metrelik şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen ekipler, araçtaki Mustafa Kapan ve Ali Topaloğlu’nu ön camı kırarak dışarıya çıkarttı. Ali Topaloğlu’nun, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, kalbi duran Mustafa Kapan, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale sonucu hayata döndürüldü. Sürücü Hasan Bozkurt ile araçtaki Hasan İşgören de kazadan yaralı kurtuldu.
Bayramiç Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa Kapan’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Aracın ön camının kırılması ve sağlık çalışanlarının aracın içerisine girmesinden görüntü.
-Yaralıların hastaneye getirilmesinden görüntüler.

Haber-Kamera: Fatih DALDAL /BAYRAMİÇ(Çanakkale),(DHA)
========================

muş escort

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!