Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 22

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1 – KASTAMONU’DA 2 EV, 3 SAMANLIK YANGINDA KULLANILMAZ HALE GELDİ

KASTAMONU’nun Dalay ilçesinde bir evde çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen 2 ev ile 3 samanlık kullanılamaz hale geldi.
İlçeye bağlı Çamkonak köyü Yaylacık Mahallesi’ndeki akşam saatlerinde bir evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen alevler, 1 ev ile 3 samanlığa daha sıçradı. Mahalle sakinleri, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Yangın yerine çok sayıda itfaiye ve Orman İşletmeleri Genel Müdürlüğü ekibi sevk edildi. Yangının yayılımının önüne geçildiği belirtilirken, 2 ev ile 3 samanlık kullanılamaz hale geldi. Ekipler, soğutma çalışmalarını sürdürüyor. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
Yanan ev ve ahırlar
Genel ve detaylar

Haber: Gürkan YILMAZ /KASTAMONU,(DHA)
===================

2 – YAYA ÜST GEÇİDİNE OTOMOBİLİ BIRAKIP, KAÇTI

ADANA’da kimliği belirsiz sürücü, otomobilini Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun üzerinden geçen yaya üst geçidine bırakıp, kaçtı. Akıllara durgunluk veren olay sonrası geçitte sıkışan otomobil, çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılıp, yediemin otoparkına götürüldü.
Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’ndeki üst geçitte meydana geldi. TAG Otoyu üzerinden geçen ve Yenibaraj Mahallesi ile merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesini birbirine bağlayan yaya üst geçidi üzerinde bir otomobilin bulunduğu görenler, büyük şaşkınlık yaşadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibi, kimliği belirsiz sürücünün, yaya üst geçidine bırakıp, kaçtığı otomobilin sıkıştığını belirledi. Polis ekibinin olay yerine çağırdığı çekici tarafından zincirle bağlanan otomobil, bulunduğu yerden güçlükle çıkartıldı. Otomobil, yediemin otoparkına götürülürken, araç sürücüsünün belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Üst geçitteki otomobil
-Otomobilin yanından geçen vatandaş
-Geçit üzerindeki otomobilin arkadan görüntüsü
-Otomobilin geçitten indirilmesi
-Otomobilin, çekici ile götürülmesi

Haber-Kamera: Gökhan KESKİNCİ /ADANA,(DHA)
============================

3 – ARAMA KAYDI BULUNAN ŞÜPHELİ, MOTOSİKLETLE GEZERKEN YAKALANDI

BURSA’nın İnegöl ilçesinde uygulama yapan bekçilerin şüphe üzerine durdurduğu motosiklet sürücüsü Ozan A.’nın (24), hırsızlık suçundan arandığı ve motosikletin de trafikten men edildiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ozan A.’ya, sokağa çıkma yasağına uymadığı için 3 bin 150 lira cezai işlem uygulandı.
Olay saat 23.00 sıralarında Sinanbey Mahallesi Yenişehir caddesinde meydana geldi. Sokağa çıkma kısıtlamasında uygulama yapan İlçe Emnyet Müdürlüğü’ne bağlı bekçiler, farları yanmayan motosikleti durdurdu. Plakası olmayan ve hurda halindeki motosikletin sürücü Ozan A.’nın GBT sorgulamasında, hırsızlık olayından arandığı, motosikletin ise daha önceden trafikten men edildiği ortaya çıktı. Motosiklet, çekiciyle otoparka çekildi. Gözaltına alınan şüpheliye sokağa çıkma yasağına uymadığı için 3 bin 150 lira cezai işlem uygulandı. 

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Motosikletten görüntüler
-Şüpheliden görüntüler
-Polis ekiplerinden görüntüler
-Detaylar

Haber-Kamera: Yavuz YILMAZ /İNEGÖL(Bursa),(DHA)
========================

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp kaçtı; polisi görünce balkona çıkıp intihara kalkıştı (6)
TUTUKLANDI

Bursa’da, boşanmak üzere olduğu Aygül Yıldız’ı sokak ortasında silahla öldürmek suçundan gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Yıldız, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber: BURSA,(DHA)
=================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!