Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ – 23

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1) BURSA’DA GERİ DÖNÜŞÜM FABRİKASINDA YANGIN

BURSA, bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu çevredeki yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü.
Merkez Osmangazi ilçesindeki Geçit Mahallesi’nde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında, saat 19.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, fabrikayı sardı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen yaklaşık 10 itfaiye aracı, yangına müdahale etti. Polis ekipleri ise çevrede, geniş güvenlik önlemleri aldı. Geri dönüşüm fabrikasının, yerleşim yerlerine yakın olması sebebiyle çevredeki vatandaşlar panik yaşadı. İtfaiye ekiplerinin, bir saatlik çalışması sonucunda yangın, daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Bölgeden yükselen dumanlar, kentin birçok noktasından da görüldü. İtfaiye ekipleri daha sonra bölgede soğutma çalışmalarının ardından yangın tamamen söndürüldü.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Görüntü dökümü
—————–
-Alevli görüntüler
-İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları
-Olay yerinden detaylar
-Soğutma çalışmaları

Haber: Gürkan DURAL-Kamera: Mehmet İNAN/BURSA,(DHA)

============================================================

2) MEHMET CAN, GÖLETTE BOĞULDU

Reklam Alanı

SAKARYA’nın Arifiye ilçesinde, arkadaşlarıyla birlikte gölete giren Mehmet Can İnan (18), ölü bulundu. 
Olay, öğleden sonra Arifiye’de bulunan Mollaköy Göleti’nde meydana geldi. Mehmet Can İnan, arkadaşlarıyla birlikte gölete girdi. Mehmet Can İnan’ın suda gözden kaybolması üzerine arkadaşları 112 Acil’e haber verdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri geldi. AFAD dalgıçları su altında arma çalışmalarına başladı. Yaklaşık 2 saat sonra dalgıçlar, Mehmet Can İnan’ın cansız bedenini bularak göletten çıkardı. Gencin yakınları sinir krizi geçirdi. 
Jandarma, olay ile ilgili soruşturma başlattı. 

Görüntü Dökümü
—————–
Yakınlarının olay yerinde bekleyişi 
Gencin cesedinin bulunması ve sudan çıkarılması
Olay yerinden detaylar 

HABER-KAMERA: Güven HASBAŞ/ARİFİYE (Sakarya), (DHA)

============================

3)SİVAS’TA TAKSİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 7 YARALI

SİVAS’ta, taksi ile otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı. 
Kaza, saat 19.30 sıralarında Seyrantepe Mahallesi’nde meydana geldi. E.G. yönetimindeki 58 T 0162 plakalı taksi ile R.A.’nın kullandığı 58 ABR 142 plakalı otomobil Yeditepe Caddesi ile Beştepe Sokak’ın birleştiği noktada çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle taksi ters döndü. Kazada sürücü E.G. ile birlikte her iki araçta bulunan 7 kişi yaralandı. Otomobil sürücüsü R.A. ise kazayı yara almadan atlattı. Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü
——————–
-Kaza yerinden görüntüler
-Araçların görüntüsü

Haber-Kamera: Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) 

==========================================================

4) TDP GENEL BAŞKANI SARIGÜL: FINDIĞIN SİYASETİ OLMAZ

TÜRKİYE Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, “Fındığın siyaseti olmaz. Fındıkta asla siyaset yaptırmayacağım” dedi.
Çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya gelen TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin il ve ilçe teşkilat başkanları ile bir araya geldi. Partililer tarafından sarı gül buketi ile karşılanan Sarıgül, daha sonra Altınordu Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada fındıkla ilgili açıklamalarda bulunan Sarıgül, fındığı siyaset malzemesi yapmayacaklarını söyledi. Partisinin iktidarlığında lisanlı depoculuğu yüzde yüz açacaklarını kaydeden Sarıgül, “İnşallah Türkiye Değişim Partimizin iktidarlığında lisanslı depoculuğu yüzde yüz açacağız ve bu lisanslı depoculuğu sadece bakanlığımız açacak. Yurttaşlarımızın fındığı köyde kalmayacak, erken satılmayacak zamanında satılacak ve fındığa hak ettiği değeri mutlaka ve mutlaka üreticilerimiz bulacak. Fındıklar dalda kalırsa umutlar havada kalır. Biz fındığı dalda bırakmayacağız. Fındığın siyaseti olmaz. Fındıkta asla siyaset yaptırmayacağım. Fındığın rakamı geldiğinde bütün siyasi partileri çağıracağım, hepsiyle başkanlıkta konuşacağım ve mutlaka fındığa hak ettiği değeri vererek bütün Giresun’daki, Ordu’daki, Karadeniz’deki binlerce yurttaşımızın yüzünü güldürmeyi Allah’ım inşallah bizlere nasip edecek” diye konuştu.
‘VİCDAN VE ADALET DİYEN BÜTÜN YURTTAŞLARIMIZI PARTİMİZE BEKLİYORUM’
Konuşmasının devamında gençlere seslenen Sarıgül, “Gençlerin hiçbir endişesi olmasın, korkmadan, çekinmeden sorunlarınızı anlatın. Çünkü Türkiye değişiyor, Türkiye Değişim Partisi gençlerin, toprağına bağlı olan, hudut ve bayrak birliği diyen tüm yurttaşlarımızın partisi olacak. Türkiye Değişim Partisi, Atatürk milliyetçiliğini savunan, inançlara saygılı, laikliği önde tutan, Cumhuriyetimizin değerlerini lafta değil icraatta koruyan, geliştirip güçlendiren, Türkiye’nin inşallah en demokratik kitle partisi olacak. Bayrak, toprak diyen bütün yurttaşlarımızı Türkiye Değişim Partimize bekliyorum. Türkiye Değişim Partisi vicdandır, adalettir. Sol ve sağ bir parti değildir. Sağ elimiz ile sol elimimizi ‘vicdan’ diyerek birleştiriyoruz, vicdan ve adalet diyen bütün yurttaşlarımızı partimize bekliyorum” ifadelerinde bulundu.

Görüntü Dökümü
———————
-Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinden detay görüntüler
-Muhtarlar derneği ziyaretinden detay görüntüler
-Mustafa Sarıgül’ün açıklamaları

Haber/Kamera: Mustafa KIRLAK-ORDU-DHA

==============================================================

5) VAN’DAKİ BEŞİKTAŞLILAR TEKNELERLE MEŞALE YAKIP, VAN GÖLÜ’NDE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI YAPTI

SÜPER Lig 2020- 21 sezonu şampiyonu Beşiktaş’ın Van’daki taraftarları, teknelerle Van Gölü’ne açılarak meşalelerle takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Havai fişeklerin de atıldığı göldeki kutlamaya, polis dalgıç ekipleri de eşlik etti.
Beşiktaşlılar Van Derneği’nin organizasyonunda Çarşı Van Grubu’na üye yaklaşık 250 taraftar, Edremit ilçesinde kiralanan 7 tekne ile Van Gölü’ne açılarak meşalelerle şampiyonluğu kutladı. Beşiktaşlı taraftarlar, girişte bekleyen polis ekipleri tarafından üst aramasından geçirildikten sonra sosyal mesafe kuralına göre teknelere alındı. 7 tekne ile göle açılan taraftarlar, meşale yakarak takımlarının lehine tezahüratlarda bulundu. Göl üzerinde 6 tur atan taraftarlara eşlik eden Van Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Gani Acar, Beşiktaş’ın 16’ncı şampiyonluğunu kutlamanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. 
‘VAN, BEŞİKTAŞIN KALESİDİR’
Acar,” Karakartal Van Gölü’nde şampiyonluğunu kutluyor. Mutluyuz, 16’ncı şampiyonluğumuzu kutluyoruz. Tabi çalınan şampiyonluklarımızı da saymasak. Van Beşiktaş için çok önemli. Van, Beşiktaş’ın kalesidir. Van depremine kulübümüz, taraftarlarımız bize sahip çıktılar. Biz de bütün şampiyonluklarımızı coşkulu bir şekilde burada kutluyoruz. İlk defa bir şampiyonluk Van Gölü’nde kutlandı. Başta Kulüp Başkanımız, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, yönetim kurulu, futbolcularımıza bize bu sevinci yaşattıkları için çok teşekkür ederiz. Bu sezon 3 kupa aldık. Önce kadın futbol takımımız birinci kupayı aldı. Sonra takımımız, hem Süper Lig Şampiyonu, hem Türkiye Ziraat Kupası Şampiyonu oldu. Van’ımızı ve Van Gölümüzü tanıtmak için özellikle böyle bir kutlama yaptık. Bu konuda bize yardımcı olan sayın valisine, emniyet müdürüne, ilçe kaymakamına , emeği geçen herkese teşekkür ederim “dedi.
‘KULÜBÜMÜZ, VAN DEPREMİNDE BİZİ UNUTMADI’
2011’de yaşanan Van depremini hiç bir zaman unutmayacağını anlatan Acar, “Depremde kulübüz Van halkını yalnız bırakmadı. Kışın ortasında maçın 65’nici dadikasındo soyunup formalarını, atkılarını sahaya attılar. Bizi yalnız bırakmadılar. Biz de Van halkı olarak iyiliklerini hiç bir zaman unutmayacağız. İşte Beşiktaşlılık böyle bir şey. İyi insan olmadan, iyi Beşiktaşlı olunmaz. Van halkı, hala bunu dile getiriyor. Takımımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.
Beşiktaş Spor Kulübü Kongre üyesi Servet Aktaş ise, tarifi olmayan bur duygu yaşadıklarını belirterek,” İnanın 3 gecedir yatmadan sevinç içerisindeyiz.  Van Gölü’nde böyle bir kutlama yaptığımız için çok mutluyuz “dedi.
Beşiktaş taraftarı Ezgi Çırakdal da Şampiyon olan takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————————
-Beşiktaş taraftarıları üst aramasından geçirilirken
-Tekneye binmeleri
_Detaylar
-Bir bayan taraftar ile röportaj
-Tenknelerle takımları lehine tezahüratlar yapan taraftarlar
-Teknelein göle açılması
-Terknelere eşlik eden polis dalgıç ekibi
-Teknelede meşale yakıp, şampiyonluk kutlaması yapan taraftarlar
-Göl üzerinde teknelerle şampiyornluk kutlaması yapılması ve atılan havai fişekler
-Beşiktaşlılar Van Derneği Başkanı Gani Acar ile röportaj
-Beşiktaş Kulübü Kongre üyesi Servet Aktaş ile röportaj
-Taraftar Ezgi Çiçekdal ile röportaj
-Detaylar
-Tennelerin iskeleye yanışması
-Taraftarlaın coşkusu

Haber-Kamera: Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)-

===========================================================

6) GAZİANTEP’TE BALKONLARDAN İSTİKLAL MARŞI OKUNDU

GAZİANTEP’te, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında vatandaşlar saat 19.19’da evlerinin balkonuna çıkarak İstiklal Marşı okudu.
Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, bu yıl da koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 19.19’da balkon ve kapı önlerinde İstiklal Marşı okuması için yaptığı çağrı üzerine vatandaşlar, bu saatte balkon ve pencerelere çıktı. Saat 19.19’da Beykent Mahallesindeki gençler ve aileleri ellerinde Türk bayrakları ile balkonlarında ve site bahçelerinde İstiklal Marşı’nı okudu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————-
– Balkonlardeki vatardaşlar
– İstiklal Marşının okunması 
– Çocukların istiklal marşı okuması
– Genel ve detay görüntüler

Haber : Kamera: Kadir GÜNEŞ -GAZİANTEP-DHA)

================================================================

7) ESKİŞEHİR V KÜTAHYA’DA 19 MAYIS KUTLAMASI

19 MAYIS Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Kütahya’da yürüyüş korteji düzenlenirken, Eskişehir’de antrenörler, gençlik liderleri ve öğrenciler 33 bin kişilik statta dev Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı okudu.
Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 33 bin kişilik Eskişehir Yeni stadyumunda etkinlik düzenledi. Gençlik liderleri, antrenörler ve öğrenciler yer aldığı 80 kişilik grup, sahanın ortasında kadar taşıdığı dev Türk bayrağını açıp İstiklal Marşı okudu. Saatler 19.19’u gösterdiğinde başlatılan etkinlikte Arif Nihat Asya’nın ‘Bayrak’ isimli şiiri seslendirildi. Etkinliğe Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ın yanı sıra Eskişehir Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy ile Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu katıldı. Ayyıldız ve beraberindekiler programın ardından dev Türk bayrağı önünde fotoğraf çekildi.
KÜTAHYA’DAKİ PROGRAM
Kütahya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yürüyüş korteji düzenlendi. Fuatpaşa mahallesindeki Gençlik Merkezi önünden başlayan korteje polis, jandarma, itfaiye personelleri ile motosiklet ve Off-Road tutkunları katıldı. Etkinlikte kortej, müzik ve sirenler eşliğinde dolaşarak halkın bayramını kutladı. Kortejin ardından Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Bandosu tarafından konser verildi. Saatler 19.19’u gösterdiğinde ise İstiklal Marşı okundu. Programda, Kütahya Valisi Ali Çelik’in yanı sıra AK Parti Kütahya milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Kütahya Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç yer aldı.

Görüntü Dökümü
——————–
(ESKİŞEHİR)
-Vali ve beraberindekilerin stadyuma gelişi
-Bayrak taşınması
-Bayrağın açılması
-İstiklal Marşı
-Vali ve çocukların fotoğraf çektirmesi
-Havadan dev Türk bayrağı
(KÜTAHYA)
-Kortejden detay görüntüler
-Şehir turundan detaylar
-Bandodan görüntü
-Saygı duruşu ve İstiklal Marşından görüntü
-Vali Çelik’in vatandaşlarla sohbeti
-Drone görüntüleri

Haber-Kamera: Engin ÖZMEN-Hakan TÜRKTAN-Oğuzhan KILIÇ/ESKİŞEHİR, KÜTAHYA,(DHA)-

========================================================

8) SİVAS VE TOKAT’TA ‘19.19’ COŞKUSU

SİVAS ve Tokat’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla saatler 19.19’u gösterdiğinde bayrak açılarak İstiklal Marşı okudu.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinleri kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kredi ve Yurtlar Kurumu Binali Yıldırım Kampüsü’nde program düzenlendi. Saat 19.19’u gösterdiği sırada video konferans sistemi üzerinden Ankara’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen programa canlı olarak bağlanıldı. Sivas Valisi Salih Ayhan ve protokol üyeleri bayrak açarak İstiklal Marşı’nı okudu.
Vali Salih Ayhan, “19 Mayıs Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Türk gençliğine armağanıdır. Bu Türk gençliğine olan güvenidir ve güvenin ifadesidir. Dolaysıyla bunu iyi idrak etmeli ve anlamalıyız. Kovidin gölgesinde az da olsa sembolik olarak biz bunu Sivas’ın geneline şamil sembolikte olsa kutlamaya ve bu programa idrak etmeye çalıştık. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin bayramını kutluyorum” dedi.
TOKAT’TA BALKONLARDA İSTİKLAL MARŞI
Koronavirüs salgını nedeniyle Tokat’ta vatandaşlar bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı evlerde kutladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 19.19’da balkon ve pencerelerde İstiklal Marşı okuması için yaptığı çağrı karşılık buldu. Evlerini Türk bayraklarıyla süsleyen vatandaşlar, saat 19.19’da balkonlar ve pencerelerine çıkarak İstiklal Marşı okudu. Ayrıca 600 Evler Mahallesi muhtarlığı organizasyonunda İstiklal Marşı’nın ardından vatandaşlar balkonlarından müzik öğretmeni Ozan Çekiç’in yönetiminde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni okudu.
19 Mayıs’ı coşku ile kutladıklarını söyleyen 600 Evler Mahalle Muhtarı Mücahit Duran, “Mahalle sakinlerimiz ile birlikte evlerimizi süsledik. Çocuklarımıza bayraklar dağıttık. Bu milli duyguyu yaşamak için toplandık. Mahallemizin yetişkinleri balkondalar 19.19’da İstiklal Marşımızı okuduk. Türk milletinin bayramı kutu olsun” dedi.

Görüntü Dökümü
——————-
-Sivas’taki prıgramdan görüntü
-İstiklal Marşı okunması
-Vali Salih Ayhan’en konuşması
-Tokat’tan görnütüler
-Balkonlardan İstiklal Marşı okunması
-Gençliğe hitabenin okunması

Haber-Kamera: Arife Defne ARSLAN-Ayşe Mine EĞÜZ-Fatih YILMAZ-Halil İbrahim YEL/SİVAS-TOKAT,(DHA)

=============================================================

9) BEYTÜŞŞEBAP’TA 19 MAYIS’TA BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ

ŞIRNAK’ın Beytüşşebap ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ilçede Türk bayrağıyla yürüyüş düzenlendi.
Beytüşşebap ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, düzenlenen çeşitli etkinlikle kutlandı. Kato Dağı eteklerindeki Beytüşşebap Taktik Jandarma Komando Alay Komutanlığı önünde bir araya gelen çok sayıda kişi Türk bayrağıyla yürüyüş düzenlendi. Kaymakam Hasan Uğuz, Belediye Başkanı Habip Aşan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Erbağ, İlçe Emniyet Müdürü Ulvi Tarık Tokat, asker, polis ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapılan yürüyüş, Hükümet Konağı önünde son buldu.
Etkinliği ardından açıklama yapan Beytüşşebap Belediye Başkanı Habip Aşan, birlik ve beraberlik mesajı vererek, yürüyüşe katılanlara teşekkürlerini iletti.

Görüntü Dökümü
————–
Yürüyüşe katılanlar
Zırhlı araçlardan görüntü
Röportajlar 
Genel ve detay görüntü

Haber-Kamera: Emin BAL/ BEYTÜŞŞEBAP (Şırnak),(DHA)

======================================================

10) BİTLİS’TE İSTİKLAL MARŞI ETKİNLİĞİ

BİTLİS’te 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstiklal Marşı etkinliği düzenlendi.
Hüsrevpaşa Mahallesi’nde bir araya gelen gençler açtıkları dev Türk bayrağı etrafında hep birlikte İstiklal Marşı okudu. Binalardaki vatandaşların balkonlarından bayraklarla eşlik ettiği İstiklal Marşı etkinliği saat 19.19’da gerçekleştirildi. Etkinliğe küçük çocuklarda ellerinde Türk bayrakları ile destek verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———————————-
-Dev bayraktan görüntü
-Gençlerin bayrak açmaları
-Gençlerden detay
-Gençlierin İstiklal Marşı okuması
-Binadakilerin bayraklarla destek vermesi
-Çocuklardan görüntü
– Genel ve detaylar

Haber-Kamera: Özcan ÇİRİŞ- Ceren ÇALIŞKAN/BİTLİS, (DHA)

========================================================

11) ELAZIĞ’DA 19 MAYIS’TA İSTİKLAL MARŞI COŞKUSU

ELAZIĞ’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında saat 19.19’da İstiklal Marşı okundu.
Elazığ’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102’nci yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlendi. Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi’ndeki etkinlikte saat 19.19’da Türkiye’de eş zamanlı yapılan İstiklal Marşı okundu. Vali Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Emniyet Müdürü Celal Sel, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız ile çok sayıda gencin katıldığı etkinlik, mehteran takımının konseriyle son buldu.

Görüntü Dökümü
——-
-Drone görüntüsü
-Etkinlikten detay
-Gençlerden detay
-Röportajlar
-Genel ve detay

Haber-Kamera: Ahmet ÇÖTELİ/ELAZIĞ,(DHA)

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!